|
![]() |
#6902 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Bog te zmazal, imam vlastiti kanal na TS-u. ![]() Deadman+ ženit ćem te. <3 ![]()
![]() |
![]() |
#6903 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
jel ko zna kako popraviti "connection to the game server has been lost". to dobijem svaki put kad pokrenem igru, i to dobijem samo jednom i vise nedobijam ako nastavim igrati.
Small words from a small mind. The even now your demons think of nothing but how best to cook you when you have outlived your usefulness. You are a fool among untold numbers of fools. The Imperium will show you no mercy, only death Heretic. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6904 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
da itko od nas to zna sad bi bio zaposlenik u DICE-u ![]() p.s. nije bilo veceg bannera? ![]() btw. Gustav Halling: "on my way to work after an early appointment. Time to push out a few fixes soon!" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6905 | |
Registered User
|
Citiraj:
bilo je veceg bannera al posto sam ja skroman po personi, uzeo sam ovaj sićusni. i bilo bi fora da ti fixovi naprave da igra radi bolje ko vietnam...
Small words from a small mind. The even now your demons think of nothing but how best to cook you when you have outlived your usefulness. You are a fool among untold numbers of fools. The Imperium will show you no mercy, only death Heretic. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6907 |
Registered User
|
pa bolje je tweakan definitivno, brze mi loada(skoro pa dvostruko), imam nesto veci fps makar jos uvijek imam taj glupi problem sa lost connection i hit box je jos uvijeh za pohvalu kad ga moram gadat iza leda da ga ubijem
![]() |
![]() |
![]() |
#6908 |
Guest
|
tweakan kako da ne, brze loada jer je okrljasten, nema destrukcije, teksture su sugave, mape manje itd. |
![]() |
![]() |
#6909 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
A banner ti nije po pravilima foruma, i mod će ti ga izbrisati kada ga vidi... max 50kb |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6910 |
Registered User
|
neznam, kolko sam ja skuzio ima destrukcije, teksture su bolje al su malo bljede(no i to je bolje nego da ima blur ko moh), i ima mapa slicnih velicina u originalnom bc2 i te mape mi loda isto dugo ko naprimjer heavy metal...
![]() |
![]() |
![]() |
#6911 |
Registered User
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6913 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ja sam odustao od vietnama,pretezak mi je,nemam slobodu kretanja po mapi kao u bc2 i jako malo prostora za flankanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6914 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#6915 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6917 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#6918 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() |
#6920 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#6922 |
Guest
|
ne znam koji je metak bio, u tijelo je lako pogodit, za headshot je trebalo malo tvikanja ![]() uspio sam i s m24, s njim sam ciljao skoro na 3. tockicu ali je jako zajebano jer na toj udaljenosti je ljuljanje snajpera ekstremno, a crta pokrije siluetu skroz. |
![]() |
![]() |
#6924 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
? Šta, gdje, za šta? @Ostali Ako pređem sa 5850 na 6950, hoće li biti velik skok performansi, s obzirom na moj komp? Jel proc to može potjerat kako treba ili će bit bottleneck? Sada u bfbc2 imam min. 24/25 fps a max. 55/60, a htio bih više ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6927 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
mene je prije stalno kikalo sa sesvera sa tom porukom na onom thompson speedtouch tcom ruteru. Kupio sam nedavno dlink neki ruter i odtad nista ![]()
![]() |
![]() |
#6928 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ova igra jede procesor, ponekad imam filing da odrađuje i grafiku preko njega ![]() tako da ja nebi sa 5850 prelazio na ništa, zasad (pre malen postotak poboljšanja bi dobio)
![]() |
#6929 |
Swagged Up
Datum registracije: Jun 2009
|
Ne znam kako vama, ali meni sa najnovijim Catalyst driverima igra drzi jednu konstantu od 100fps. U frame-dropu osjeti se pad do 80fps, stoga ko god ima HD5870 neka ode i instalira 10.12. Mada kažu da je osjetan napredak i za 5850, nije svima tako. Btw. danas bi mogel skoknut do ts servera, nemam još ni 50h pa ono nemojte whineati na mene ![]()
![]() |
#6930 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Reza je 3072x768 i sve je na maksimumu osim AA i AF, oni jedini nisu na maksimumu. Desi se da padne framerate, na sekundu i to rijetko, al morao sam navest kao minimum, kad zapravo i je. Inače se drži na 50 i fino je za igrat, al htio bih malo bolje, pa zato pitam. Grafa je maksimalno opterećena a i proc je dosta opterećen na svim jezgrama. Moram pogledat točne brojke kad dođem doma. Zar stvarno ne bih dobio 25/30 fps više ni sa 6970? Ili da prodam CPU, MBO i GPU, pa kupim sve troje novog? Sve što imam je pod garancijom još barem 4 godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|