| 
 | |||||||||||
|  11.01.2011., 21:52 | #1 | 
| Registered User Datum registracije: Jan 2011 Lokacija: Rijeka 
				 |  Crtice na ekranu  Tokom rada racunalo mi se jednostavno zaledilo. No prilikom paljenja pojavile su se cudne crtice na ekranu (prilozeno na slici http://j.imagehost.org/0375/fotografija.jpg ) . Windowsi se jednostavno nisu htjeli podignuti  . Brat je mislio da je do grafičke ili hard diska pa ih je probao na prijateljevom računalu. Crtice su se također pojavljivale ali su se windowsi podigli . Zanima me u cemu je problem s mojim racunalom (btw windowsi se takodjer nedaju instalira tj instaliravaju se jako sporo i zastekaju nakon nekog vremena-pc se restarta). Pliz help da nadmudrim brata  Konfa : Intel pentium dual core 2.4 ghz, Nvidia 8800GT, maticna Gigabyte GA-965P-DS3, napajanje neko od 400W (bar tako pise), 3GB rama... Zadnje izmijenjeno od: popidipupika. 11.01.2011. u 22:22. | 
|   |   | 
|  11.01.2011., 22:28 | #2 | |
| Registered User Datum registracije: Jun 2010 Lokacija: hrvatska 
				 | Citiraj: 
 | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  11.01.2011., 22:37 | #3 | 
				 | Ali zasto onda na drugom racunalu mogu podignut windowse (iako ima crtice prilikom paljenja dok windowsi izgledaju normalno) s tom istom grafickom karticom?   | 
|   |   | 
|  11.01.2011., 23:28 | #5 | 
				 | Ok , brat kaze da je istovremeno spojio hard disk i graficku na drugo racunalo. Znaci podigli su se nasi windowsi sa instaliranim driverima (ali na tom drugom racunalu). U medjuvremenu smo uspjeli formatirati nas hard ali svejedno ne mozemo instalirati nove windowse, cak se ni linuxi ne mogu dignut.  Strah me da nije jos nesto uz graficku otisloooo    | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |