|
![]() |
#661 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Poz ljudi.ja sam u ADM-u kupio XFX HD 6850 i riknuo mi je jedan dvi izlaz.naime meni je ovo treci put da mi je XFX-ova grafa krepala(ovaj put je napola mrtva).jel ADM dozvoljava zamjenu za neki drugi model npr. Sapphire ili Gigabyte(naravno,nadoplatio bih ako treba)??jer ne zelim vise XFX-ovu grafu imat u kompu |
![]() |
![]() |
![]() |
#662 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#663 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Lazy person
Datum registracije: Jul 2009
|
Ja sam kod njih kupio dosta stvari i uvijek je bilo sve u redu...Prodavaci dobri, kulturni...Jedino sam se bio izgubio kad sam prvi put trazio ducan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo jedan veliki plus i veliki ![]() U srijedu uzeli komponente za novi komp (MBO, CPU, RAM, VGA, HDD, Optiku i PSU) Složili i skužili da komp stalno loopa POST scr. Kad bi se otpojili svi SATA uređaji prošao bi POST scr i tražio boot device. Spojiš HDD ili optiku opat loopa post. Probali drugi RAM, drugu grafu, tri različita diska, sve raspoložive verzije BIOS-a bez ikakvih promjena. 99% smo bili sigurni da je otišao kontroler na MBO i odlučili je reklamirati. Dečki primili ploču i za pol sata vele da ploča uredno radi. ![]() Pokupili sve i otišli, nabavio drugi proc, ram , napajanje i ponovo testirali dio po dio da bi skužili da je kriv CPU kojeg ploča uredno prepozna ![]() Stavili drugi CPU i sve radi, stavimo taj ''poluispravan'' CPU na drugu ploču - loopa post scr. ![]() Odnesemo ovaj puta ploču i proc na reklamaciju kažemo da smo ovaj puta 100% sigurni da je CPU i da ako žele neka provjere. Dečko iz servisa samo uzme sa police drugi proc i zamijeni naš i veli OK, nadamo se da sad neće biti problema. Odemo doma i sve radi. Najveće iznenađenje je bilo kada su nakon kakvih sat vremena iz ADM-a zvali kolegu na mob da pitaju je li ovaj puta sve u redu. Zbilja nemam riječi ![]()
![]() |
#667 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja u ADM-u uzimam jos od 2005. Jedino par puta da sam nesto kupio nekad davno u Vemilu&Hgspotu, par puta u Linksu (ako je povoljnije, ili nema u ADM-u), te par puta na Linksovim subotnjim akcijama. Ostalo sve u ADM-u. ![]() Danas su sasvim sigurno u top 3 hw ducana u Hrvatskoj, ako ne i najbolji. Potpuno stojim iza ovoga. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#668 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#669 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
HG. Vemil, Links... Proširili se i srozali kvalitetu usluge. Neka se oni drže ZG-a ![]()
![]() |
![]() |
#670 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Što se tiče Linksa, nisu oni srozali kvalitetu usluge po meni, bar ne nešto osjetno, njihov glavni problem su besramno visoke cijene.
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 07.01.2011. u 19:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Linksove cijene su, između ostalog, posljedica širenja. Nisu bili tako skupio dok su bili samo u Zagrebu. Zamisli da ADM otvori još 3 trgovine, to su im troškovi pogona ~x4, a sigurno neće imati 4x više prometa da to pokriju s trenutnim cijenama. Možda Split eventualno, Rijeka i Osijek ne vjerujem da bi bili isplativi. Dok su dostavne službe jeftine i brze, ovo je sasvim OK ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
ADM nije najjeftiniji (iako je blizu), oni diskont online web ducani imaju nesto nize cijene, ali u ADM makar odes i kupis sta ti treba. A ne kod ovih online ducana, nemaju niti magacin. A neki se pokazu i kao prevara, vecina zna na koji mislim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#676 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Trebam pomoć. Večeras sam naručio komp kod njih preko neta i kaže mi da pričekam s uplatom dok nevide dali sve imaju na lageru. Sad me zanima koliko to treba čekati da dobijem mail, i jeli netko kupovao preko neta,da podijeli neko iskustvo s njima! Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#680 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#681 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
Nemaš se čega bojat, ozbiljna su firma ![]()
![]() |
![]() |
#682 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ok hvala puno,odmah mi je lakše! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Nisam čitao gornje postove, ali samo da kažem da mi se čine vrlo OK. Od prodaje do servisa (kao da ima nešto između ![]() Čak su u servisu "brzinski s nogu" bili voljni ispitati ram koji je došao novi pod garancijom (ovaj moj) ali zbog (kasnije tvrđenog) BIOS-a, ram nije radio, pa da samo otklonimo sumnju, ispitali ram (uštekali i radi mem test) free of charge .... I inače malo popričao s njima par puta i baš su OK, ne drže se visoko i daju komentar / savjet u priči oko hrdvera. ![]()
![]() |
#684 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
sve pohvale dotičnom dućanu, danas recimo ujutro poslao mail dal će dobivati G930 (headset), kroz par minuta stiže odgovor da bi trebale stići u toku dana, predvečer zovem da pitam jel stiglo, kaže čovjek da je taman došao kamion s robom da može provjerit, tako je i bilo, provjerio je, javio mi da su stigle i da se mogu kupiti 5+
![]() |
#685 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Naručivao sam kod njih miševe, diskove, svašta nešto. Kažem im da dostave u poslovnicu u Španskom (gore na tržnici imaju dućan) i onda to tamo podignem. Tamo inače ne drže stvari za kompove, pa ih naručiš. Ne volim tog tipa u Španskom, al pošto već znam šta uzimam, roba me čeka, samo platim i "doviđenja". |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
imam jedno pitanje,zapravo moj susjed,ima GTX 275 XFX i ima jos pola godine garu u ADMu,on mi veli da mu polako "oldazi" jer ga izbacuje cesto iz igara sa smanjenim taktovima na 300/900 i da mu nerijetko izbaci koje artefakte,uz to jedan DVI konetkor ne radi vec duze vrijeme ali to mu nije niti trebalo,on me pita ako odnese to na garu sada koliko dugo ce im trebati da to rijesi i glavno pitanje sto ce dobiti u zamjenu za tu 275,ja sam mu rekao da pocisti malo sa kompresorom ali se boji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Mislim da je logično da ide zamjena za najbližu po performansama, a to je GTX 460 1GB. Možda neka OC verzija eventualno. Ali ima velike šanse da mu daju drugu GTX 275, nije to tako stara kartica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#690 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
ko je najjeftiniji??meni nabava.net i adm izbaci da ima nešto najjeftinije,ako frend bude kupovao online,najbolje po vama da uzme u adm-u??za drugog jeftinog vidim da ste dosta,dosta,dosta,negodovali s razlogom opravdanim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|