|
![]() |
#6841 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Konačno pogledao Wild Things. Napet, zabavan, prepun twistova, par vrlo zanimljivih scena u unrated verziji. Neočekivanih 7/10 i velika preporuka ako je netko dosad propustio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6842 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Streets of Fire (1984) Rock balada - Ok filmić za pogledat sa odličnim soundtrackom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6843 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Top 10 filmova koje ne biste trebali gledati 2011. da je neznam kakvo smeće,Transformerse i Pirate ću odgledat makar i po cijenu šake Normabela... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6844 | |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() (Između ostalog ekipa veli da Hangover 2 nije dobro prošao kod publike, a nastavak nije ni izašao. ![]() Btw pogledao sam The Town- meni odličan film, moja ocjena 5/5 ![]()
![]() |
![]() |
#6845 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
Exam 2010 film nije loš stvarno ako su vam se sviđali filmovi Cube ni ovaj nije loš onak malo jbe u mozak |
![]() |
![]() |
![]() |
#6846 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Transformersi se tak gledaju samo radi robota.Megan Fox nije niš posebno, Shia LaBeouf je antitalent za ikakvu glumu. Mali ne zna izgovoriti 3 rećenice bez vrištanja i još kad ga stave u film poput Wall Street-a.Zagarantirani fail. Cyrus - (ako vam je Američka pita vrh vrhova komedije onda slobodno preskočiti) Komedija-drama na temu majka-sin veze i to pomalo čudne. John C. Reilly u ulozi rastavljenog i usamljenog lika, upoznaje ženu koja živi sa svojim 21-godišnjim sinom. Još da se umjesto Jonah Hilla u ulozi sina našel Ferell, to bi bio festival smjeha. ![]() Zadnje izmijenjeno od: tech. 06.01.2011. u 01:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6847 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
to bi onda bio stepbrothers ![]() očekivao sam više od filma iskreno, svi akteri imaju toliko više potencijala u sebi, jednostavno imam dojam da ih sama priča koči, makar ima par svjetlih trenutaka (koje opet glumci izvlače). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6848 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
![]() |
#6849 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Tron - Legacy 3D, original mi je ostao u lijepom sjećanju. Prije gledanja ovoga preporučam: sudo umount /dev/brain/ Ja ću pokušati sa: sudo rm - r /dev/brain/memory/movies/tron_legacy
![]() |
#6850 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6851 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
prije samog filma pogledao sam trailer i u traileru je film prikazan kao komedija (posto su u traileru prikazani samo dijelovi koji su toboze smjesni) kad pogledas film skontas da u njemu nema nista smjesno i da je to zapravo drama svi likovi u tom filmu su iznimno glupi i uopce ti nije stalo do njih jedno je biti smjesno glup kao npr jim carrey u vecini svojih filmova, ali drugo je biti retardirano glup gdje si frustriran odlukama glavnih likova debilana od filma. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6853 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Jedva čekam! ![]()
![]() |
![]() |
#6854 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6857 | |
aka Mithrandir
|
Citiraj:
Taj clanak je pokusaj prijevoda s nekog sitea. Kazem pokusaj jer je veletrust indexovih novinarcica preveo "anticipated" kao nešto negativno ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6858 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6859 |
Guest
|
Zato što mi je veća šansa da dobijem na ruletu nego da neki od tih filmova ispadne kvalitetan sa dobrom pričom! |
![]() |
![]() |
#6861 |
aka Mithrandir
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6862 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pogledao Season of the Witch. Ok film, ništa extra, ali bar nije dosadan i kraj je ok... nit miriši nit smrdi, ali za otići u kino ima puno gorih filmova ![]()
![]() |
#6863 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Pogledao danas Death Race 2. Da budem iskren, razočarao me. Nije ni do koljena prošlom nastavku. Tolko od mene.
![]() |
#6864 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja nisam nista ni ocekiva od tog filma. Sve je kristalno jasno kad se usporede glumacke ekipe iz oba nastavka. Tako da se ni nisam mogao razocarat.. btw. i ovaj gore 127hrs je poprilicno bezveze. Poanta filma je ne ide u avanture a da netko ne zna gdje si.. U zadnje vrijeme su mi najbolji crtic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6865 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
American History X Odličan film, mada pomalo razočaravajući kraj, ako niste dosad, obavezno pogledati... 9/10
![]() |
#6866 |
Señor Audiophile
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6867 |
Moderator
|
gledao red sa ženom i onak... fina zabava, makar gledam akcije nikad, falilo je tu još dosta pucnjave i nerealnih scena po meni. helen mirren iza mašingun je ono... nevjerovatno glupo čak i u domeni žanra. chickflick uglavnom. @dh... imam osjećaj da je 127 jako težak, čini se jako kvalitetan, ali ne znam baš da li će bit volje za pogledat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6868 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6869 | |
Señor Audiophile
|
Citiraj:
![]() Citirat ću dio jedne kritike: "... This film manages to redeem Hollywood in the eyes of people who feared it long lost in a dark sea of clichés and predictability. Boyle shows us that artists still work in the Hollywood studios and production facilities. These artists show their capability to produce art; real art that inspires you to look at the deeper aspects of life and the world around you. 127 Hours delivers much-needed breath of fresh air for anyone who realizes the capability of film. It proves that masters of the craft still live on this earth, and still bless us with timeless masterpieces that we will never forget." Uglavnom, ljubitelji crtića - beware ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|