|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Nismo mi to igrali on-line, nego u mrezi... Al na kantama koje su imale jedva neke osnovne 3D funkcije, pa se zbog toga sve vuklo... Znam da smo snizavali detalje na minimum da uopce mozemo nekako igrat... ![]() Ako nas to nije unistilo, onda nista nece... ![]()
![]() |
#33 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
Da radi i odlicno je..iskreno cekam ovo vec duze vrijeme i danas kada sam vidio morao sam probati ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
Pitaš za kaj dal bi se osjetilo poboljšanje? Nema apsolutno nikaj "bolje" od žice (ak si na to mislio). Wireless zaboravi. Da si u istoj prostoriji kao i wifi AP bi ti smetalo + još lag do njih. Auch. |
![]() |
![]() |
#39 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Ja probao sad sa osnovnim t-com brzinama i radi oke. Malo je kvaliteta slike losija,i neki sitni lag se osjeti, ali ideja je predobra. Jel se zna mozda nesto o serverima, hoce biti u i u europi uskoro? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
AFAIK prvi val za Europu (i jedini koji se za sad planira) će ići u UK. Ako se nešto nije promjenilo u zadnjih par godina (ne igram se toliko aktivno), to je loša vijest za nas pošto ping prema UK takodjer nije baš bajan (bio). |
![]() |
![]() |
#41 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Mi smo za COD4 servere uzimali UK ili francuske jer su nam bili najbolji pingovi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Ja imam 10Mbps BNet, pa svejedno imam lag. Nije uopce do brzine, nego je do latencije. Sve u svemu, platforma radi i to mi je jedino bitno. A kad ce doci do nas me bas briga, jer se ne igram previse. Ovo mi dobro dodje za ubit pol sata kad mi dodje. ![]()
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
dobro radi stvar,samo je lag iritantan. definitivno dobra stvar ![]()
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
isprobao na laptopu i imam 4mbit tcom wireles.radi bez problema jedino se osjeti mali lag kod pucačina npr mafia 2 jer su serveri predaleko.da je to blize radilo bi odlicno,dok mi npr trine radi sasvim oke jer nije bitan toliko brzi odaziv |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
n00b
Datum registracije: May 2004
|
Aljkavo je sve to jos, bez servera koji su ispod 50ms pinga tesko ce to ic...barem kod mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|