|
![]() |
#631 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Trebam preporuku za 24" jeftikanera. Ne zanimaju me matrice i ostale zavrzlame, prvenstveno internet i igranje. Naravno i da baš ne bude ružan kao pas. Koliko para dati za polovan monitor s garancijom tipa T240 i slični Samsungovi modeli sa 5ms odzivom? Soma kuna je previše ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ima netko možda AOC E2437FH LCD 24" ili LG W2453V-PF 24" pa da kaže svoje dojmove. Dvoumim se između ova dva jer su dosta jeftini u ADM-u a nitko na tržnici ne nudi ništa oko 23-24". Može i preporuka za neki drugi osim ovih ali da je cijena slična ili malo veća (oko 1600 kn). Zadnje izmijenjeno od: gnjepar. 03.01.2011. u 00:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#634 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ekipa, što mislite o Samsung 24" BX2431, LED, 16:9, 1920x1080, 5M:1, 170/160, 2ms, VGA, HDMI, LS24X3HKFN ? Košta 1733kn u telebitu, tamo je najjeftiniji, u drugim dućanima je i preko 2000kn... Misim taj kupiti, nekako mi je kroz traženje ispao onak... da kažem ''to je to'' . . .
![]() |
#636 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za te pare radije sačekam da dođe nova pošiljka Dellova U2311 pa imam monitor s koliko toliko poštenom matricom.
![]() |
#638 | ||
Premium
|
Citiraj:
Ma ja nisam 'hardcore' user, al što bolje, to bolje ![]() Citiraj:
Sve je to relativno, sumnjam da razlike mogu biti ogromne i očite... tj. ako je razlika 100kn u monitoru onda ajd, al dat' 1000kn više za onaj sa IPS matricom... pih...
![]() Zadnje izmijenjeno od: Remixer. 02.01.2011. u 21:27. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#639 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Meni malo više sviđa AOC (jer nije LG), a ima i zvučnike (koji nadam se rade kada se nešto priključi na HDMI port). Nadao sam se da netko ima pa da kaže nešto kratko o njima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Moderator
|
![]() |
#641 |
Premium
|
![]() |
#643 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#644 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() Imao sam Dell 2409w (TN) i mislio sam ga mjenjati za u2311, ali kad sam vidio sliku na ovom sam ostao paf - malo bolji prikaz boja na ips-u, ali nista spektakularno, u mraku ga je moj derao jer e-ips ima taj neki iritantni silver glow zbog kojeg ga se ne da gledati ni iz kojeg kuta osim ravno. Sve u svemu, monitori su bili otprilike u istom rangu. Razlika definitivno nije nebo i zemlja, iako to naravno ovisi i kakav je TN monitor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#645 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#646 |
Lazy person
Datum registracije: Jul 2009
|
Kako kupujem novi komp odlucio sam odmah kupiti monitor. Mora biti vel. najmanje 23" te cijena nesmije biti vise od 2000kn. Meni se do sada nekako najvise svida acer s243....koji mi vi preporucujete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#647 | |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Isto tako kod tih monitora sa FULL HD rezom, atijevi catalysti ih shvaćaju kao tv pa kad odabereš 1080p rezoluciju moraš još u CCC smanjit overscan na 0, inače je slika smanjena.
![]() |
![]() |
#648 |
Lazy person
|
Ok hvala ti. Koliko sam vidio svi ga hvale te izgled mi se svida, drugaciji je od klasicnih monitora. Jos jedna stvar: gdje si ga kupio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Talični Tom
Datum registracije: Dec 2010
|
Može preporuka za neki monitor do 2500 kn (2 ms, ok matrica) thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#650 | |
TK
|
Citiraj:
http://www.comel.hr/katalog/monitori...24-s243hlabmii
![]() |
![]() |
#651 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Bok! Treba mi HDTV LCD ('ebote naziv), od 24'' za u sobu, da služi kao tv i kao monitor.. Koliko sam skužio vrte se LG i Samsung, dali netko zna koji ok model do cca 2200 kn... i da.. di se može kupit stalak za monitor koji se zabuši u zid, ali da ima ruku, tako da se monitor može micat gore-dole, lijevo-desno... thx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#652 | |
TK
|
Citiraj:
Prvo monitor se ne upali sam automatski kad se upali komp nego ga moraš na gumb. Taman se upali nešto prije nego se bootaju windowsi. Sad recimo ako ti je namješteno da ti komp gasi monitor nakon 10min tebi će nakon 10 tek pokazati poruku no signal a onda će ta poruka još bar 10-15min letit po ekranu dok se ne ugasi. Naravno nakon toga svega kad mrdneš miša monitor ne trza već ga moraš opet palit na gumb i čekat dok se upali neko vrijeme a da ne pričam kako su loše senzorske kontrole kod Samsunga. Kliknem paljenje monitora a kako se monitor ne pali odma čekam neko vrijeme da bi skužio da mi nije registrirao dodir pa opet kliknem i opet čekam. Uglavnom izludio sam a kad mi komp preko dana radi sa većim pauzama da ga ne koristim gasi mi se monitor često i često ga moram palit što me iživciralo.
![]() |
![]() |
#654 |
Lazy person
|
Evo da se pohvalim narucen je acer u protisu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Lazy person
|
Zasto? Uzeo sam tamo dosta stvari i uvijek je sve bilo u redu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
TK
|
Bilo je u redu jer si imao sreće pa je sve bilo ispravno što si kupio. Probaj vratit monitor sa mrtvim pixelom. Probaj tražiti da ti ga upale prije kupnje itd. Uopće ih ne tangira što po zakonu kupovinom na daljinu možeš u roku 8 dana vratiti proizvod uz povrat novca bez obrazloženja. To nisu moja osobna iskustva već tuđa ali radi njih ja nisam nikad kod njih ništa kupio iako sam namjeravao isti takav monitor kao ti. Radije sam dao 100kn više pa uzeo u "normalnoj" trgovini di mi ga bez pogovora spoje da ga provjerim ili ako želim daju mi i da doma probam i vratim drugi dan ako nešto ne štima. Više od 90% monitora nema nikakvih problema i ako me baš potrefi peh da od svih me dopadne neki sa greškom želim ga vratiti jer ne želim za takav dati toliko love.
![]() |
#658 |
Lazy person
|
Onda cu vidjeti dal cu ga tamo uzeti ili ne. Kad neznam gdje ga drugdje u zg imaju na skladistu, a neda mi se cekati dok ga dobiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Premium
|
Ja kupio jučer u telebitu SAMSUNG BX2431 {LED LCD [TN], 2ms, blabla...} POSLUŽIT ĆE dok ne dođe neka alienska superiorna tehnologija kvalitete slike :-) P.S.: -i imam problem kao i svi drugi: slika ne ide do rubova iako je odabrana rezolucija monitora, problem je navodno zbog grafičke (samo kod ATI-jevih zbog drivera tj. ''glupog'' softvera) (i to + jer se koristi HDMI kabel)... i sad se to može ručno namjestit skaliranjem (i jesam namjestio) i sada je sve OK u Windowsima, ali kad pokrenem igru onda opet bude ista stvar, tj. nekoliko cm oko rubova je crno, efekt je kao da imam manji monitor, ali i slika je grozna jer nije u rezoluciji monitora. Kako da sad natjeram grafičku da uvijek sliku daje do rubova?
![]() Zadnje izmijenjeno od: Remixer. 06.01.2011. u 14:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|