|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
PC -> DVB-T -> TV ???
Izvinjavam se ako već postoji odgovor na moje pitanje negdje na forumu, ali tražilica mi nije izbacila ništa korisno, kao niti ručna pretraga ![]() Zanima me mogućnost spajanja PCa na TV. Uglavnom zbog filmova. Setup: ATI Radeon 4350 sa VGA, DVI i HDMI izlazima DVB-T Infinity 7070 CRT televizija Evelux Klasična priča. Sa starom grafičkom išlo preko S-video kabela. Sada više nemam tu mogućnost. Vidim tu na forumu da imaju neke varijante sa VGA -> SCART ali neki kažu da ne radi...kod mene isto provjereno ne radi...negdje sam naletio na podatak da je i pitanje grafičke da li će raditi VGA->SCART. Varijanta sa adapterom (od 350-400 kn) mi je preskupa, a onda opet ne znam da li će raditi. DVB-T reciever sam kupio jučer i uzeo nešto "skuplji" (270kn ![]() Ima li neka treća mogućnost? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Nece ti raditi zato sto taj receiver nema HDMI passthrough nego taj izlaz koristi da prikaze svoju sliku na TVu. Od toga ti nema nista. Sto se tice trece mogucnosti u tom setupu, ne vidim ju. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Nov 2010
|
Treća mogučnost ti je da kupiš televizor koji ima podršku HDMI (ukoliko zelis HD) i koji sam u sebi ima digitalnu televiziju. (preporučam neki LCD tv) to ti je najisplativije po meni. ![]() EDIT: ili probaj naci nesto ovakvo, mozda bi proradilo: http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...1t:429,r:1,s:0 Zadnje izmijenjeno od: ZombieWhore. 23.11.2010. u 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Slučajni prolaznik
Datum registracije: Mar 2010
|
Taj kabel sam ja naručio bio preko ebay-a i ne radi nažalost. na tvu slika samo titra i to je to. (probane različite rezolucije/frekvencije) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|