|
![]() |
#6811 |
Guest
|
1. nema veze, nego igra jednostavno faila kod registracije pogodaka, a i mozda je on poceo prije pucat samo tebi nije pokazalo. uglavnom, fail. |
![]() |
![]() |
#6812 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
1.ne, to je do servera i laga na istom, događa se bio lvl 50 ili 1 2. http://bfbc2.statsverse.com/ imaš tu
![]() |
#6813 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
pitanje: BC2 imam kao dvd verziju i mislim vietnam uzet preko steama...tamo piše da i bc2 moram imat u stemu,jel to znači da ga mogu samo ubacit kao non steam igru i da vietnam radi ili baš oboje mora bit kupljeno preko steama |
![]() |
![]() |
![]() |
#6815 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
treba quad svakako za igru, ja sam igro prije na dual coru i bilo je koma, cak sam i grafu uzo dobru i opet isto frejm 30-50,pada i na 15 u fajtu, neigrivo, onda sam ubo i quad sad mi je stotka ![]()
![]() |
#6816 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
zakon, statsi mi neprate kilove postignute sa oruzjem....
Small words from a small mind. The even now your demons think of nothing but how best to cook you when you have outlived your usefulness. You are a fool among untold numbers of fools. The Imperium will show you no mercy, only death Heretic. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6819 | |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Za statse sam se ubacio, hvala... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6820 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Small words from a small mind. The even now your demons think of nothing but how best to cook you when you have outlived your usefulness. You are a fool among untold numbers of fools. The Imperium will show you no mercy, only death Heretic. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6821 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
moze help?? reinstalirao sam sistem i sad sam ponovo instalirao igru... odma sam pokrenuo onu ikonu sa updaterom jer znam da treba update nakon instalacije koju ja imam... i super on odma ponudi update i trajalo to 3 sata valjda, 2.7 gb ima update, vidio sam na prometu mreze... i super on to zavrsi i pita me jel hocu pokrenut igru i ja kliknem yes i napise mi da ne pronalazi cd/dvd rom drive... kakav fckn cd rom kad ga ni nemam nit sam imao prije i igra je s neta skinuta, kao takva kupljena i placena... kakav sad cd i cd rom??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6823 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() kaj sad jos moram zmisljat crackanje za igru koju sam platio da bi radila?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6824 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6826 |
Premium
|
evo sad sam obrisao igricu, ponovo instalirao i nigdje nije pitao za nikakav check... bas nista nema, pita di cu install i nakon toga krece, kad zavrsi pita hocu ili necu punkbuster i nakon kaj kliknem da, instalira punkbuster i amen, kraj price, nemas vise di ni kaj kliknuti... i probao sam pokrenuti igru i radi i nis ne pita za dvd... sad sam pokrenuo update... prvi put sam pokrenuo update prije nego sam probao jel radi... pa cemo vidjet, sad opet ima 2,7gb za skinuti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6827 |
Guest
|
radije skini patch normalno da ne moras nakon svake reinstalacije ponovo... |
![]() |
![]() |
#6828 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: zwer54. 05.01.2011. u 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6829 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6830 | |
LateralusX
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6831 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
danas naletio na cheatera, ali sva sreca pa je ADMIN bio online ![]() http://bfbcs.com/stats_pc/PBSUXCOX svaki pogodak bi bio HS |
![]() |
![]() |
![]() |
#6832 |
Addicted to music.
|
Ima i vrlo domišljat nick...no, sada punkbuster zna što većina korisnika misli o njemu. GG
![]() |
![]() |
#6833 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
A da sad ajmo malo pretjerati... ![]()
![]() |
![]() |
#6834 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Eto manskyeva magicna lopata.. http://www.youtube.com/watch?v=b60OZ...ayer_embedded#! Nije Vietnamska al blizu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6835 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6836 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
za sada najbolji score od kada igram ![]() http://img716.imageshack.us/img716/7...0107172931.jpg http://img560.imageshack.us/img560/4...0107172929.jpg Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 09.01.2011. u 12:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6839 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|