|
![]() |
#1 |
Guest
|
mATX desktop
Radi se o računalu pod "moj komp", zelja je desktop mATX kuciste u koje će stat GTX 460 i sisa 430, prekopao sam sva kucista u linxu, protisu i adm-u ali me malo brine velicina graficke i napajanja, ako neko moze nabacit koji link na nesto konkretno osim vanjskih dimenzija kuciste i/ili preporucit neki model u koji bi sve navedeno stalo, cak neki moding pilom nije tolko na odmet. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
NZXT Vulcan mozda? Koliko vidim po netu u njega stanu prilicno duge graficke (napajanja sigurno) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
A, sorry, previdio taj dio sa "desktop", sorry... ![]() Jedino mi Silverstone Lascala LC17 pada na pamet, al to su vec jako veliki novci... Frontier je imao neko mATX polegnuto kuciste, al ne znam kako ono stoji po pitanju mjesta unutra... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
e to lascala je bomba ![]() e da gledam si ovo http://www.frontier.com.tw/index.asp...=DIVA&Ex=color dal bi ko od nasih mogo tak nesto dobit u ponudi ili ak ih se lepo zamoli da se naruci? ![]()
Zadnje izmijenjeno od: darkydark. 31.12.2010. u 02:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Hmm, nadjoh Inter-tech arris a2. Puni ATX, ali sudeci po slikama, mislim da bi trebala stati normalna grafa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
N0teb00k n00b
|
http://www.arka-servis.hr/artikl.php?art=674&g=47&st=1 nadjeno ovo i dogovoreno da mi u nedjelju dodje u zagreb pa da maknem komponente sa stola ![]() fala aard, da nisi reko za frontiera nebi se sjetio guglat ga po čitavj rh ![]()
![]() |
#8 |
N0teb00k n00b
|
Kupljeno Frontier Diva dolazi s 350w frontier psu. Komp unutra je pod "Moj komp". Sama kvaliteta izrade je cisti pleh iznutra i ne bi reko da bas vredi 400kn, al raspored je po meni dobar i sve fino stane. Evo par slikica: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znam da ljudi obicno stave ravnalo ili sibice kao omjer velicine, al eto njunjo_hr je tezi i jaci od mene i morala je bit tambura ![]()
![]() |
#9 |
Premium
|
Drago mi je da sam bio od pomoci ![]() Kuciste i cijeli komp je prava mala bomba, bas lijepo za vidjeti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|