|
![]() |
#1 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() tja, da je tatek imal takvo zaleđe, ziher bii i više škole završil... ![]() dakle, u attachu je neki programski zadatak ..pa ak bi bil koji lumen da to malo proštudira i proba khmm. jel, to mom telcu.. bil bi jaaako zahvalan...... ![]() ili, da ga pošaljem da si kupi lopatu i ide vuglen istovarivati, jel veli kao da on to nezna kak i cvil,cvil... ![]() ajde, sad PCExpertofci kaj još nisu zahrđali u tehničkom crtanju.... vrijeme i trud refundiram i HW,SW i kruto /tekućem obliku..... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prigorec po defaultu
|
upssss...
sad i probljem..... ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 12.07.2007. u 15:37. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
hmm... al ovo nema veze s programiranjem kolko ja kuzim... ovo je program iz tehnickog crtanja ak se ne varam...
P4 northwood @ 2.6 2 x 512 Kingmax Hardcore 500 Gainward 6800LE @ 6800GT Enermax noisetaker 485W 2 x Samsung 959NF Logitech cordles media desktop MX BT LG GSA-4120B Seagate 200Gb sata WD 80Gb Thermaltake Shark black Func pad |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prigorec po defaultu
|
![]() mda, istinu zboriš,ali zasro je i jedno i drugo... ![]() jes je ,to je tehničko crtanje...,pa onda jel ima netko za pripomoć da si napuni tibicu il da se ponovi sa kakovim komačekom HW il SW... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
ufff.... mozda netko od mladjih "teslasa"... ja nisam nist tak crtao otkad sam zavrsio sa tim predmetom... a ima tome sad 8 godina...
P4 northwood @ 2.6 2 x 512 Kingmax Hardcore 500 Gainward 6800LE @ 6800GT Enermax noisetaker 485W 2 x Samsung 959NF Logitech cordles media desktop MX BT LG GSA-4120B Seagate 200Gb sata WD 80Gb Thermaltake Shark black Func pad |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
ke zdej na kraju , treba to vu kakvome programu napraviti ili na paperju nacertati , moj srednji brat ma tehničke certanje vu školi i ma 5 z njega mi se čini , samo ak je to vu programu onda trebam ime programa tak de ga morem instalirovati na komp
![]() |
#7 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
tebe Ice nije tak dugo na forumu bilo da si skroz hrvatcki zaboravil govorit ![]() ![]() Citiraj:
__________________ |
![]() |
#9 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
vratija se ice a vec san mislija pitat di je