|
![]() |
#11102 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Moze ako mu ti dadeš pw od rcona, onaj glavni, a kod tih profila ti sam odrediš pw koji je baš za taj profil i samo se sa tim pw može konektat. Prije svega promijeni pw rcona (da ti se ne spajaju na glavni) i onda napravi te accountove |
![]() |
![]() |
![]() |
#11103 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
lol, Miklec sta JOS uvijek prasis cod2 ? jesi bar naucio igrat' ? il' te i dalje ownaju ? ![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us
![]() |
#11104 | ||
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() Naravno da prašim, u top formi sam ![]() jel jos igras ili si u mirovini?? EDIT: Evo ti jedna kontra na tvoju sliku ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: m1kLa. 22.12.2010. u 18:05. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11106 |
Premium
|
Ma nije mi do onog moda ili do servera, nego do ekipe koja je tam obitavala ![]() Naravno pam mode mi je odlican nasparama reality moda, ali kazem ekipa je bila mrak!! Steta sto je banan, neznam na koji nacin ali eto....!!! EDIT@ LOL makarska to si ti xD Viđam te na serverima nekad Zadnje izmijenjeno od: m1kLa. 23.12.2010. u 19:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11107 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Makarska je plantao !!! ![]() Jos uvijek k'oda vidim Makarsku u onom njegovom kamiJončiću kod Toujane'a, ili iza onih kištri u Carentanu ![]() Kad se svi planovi izjalove, bar si na Makarsku mogao racunati na njegovim regularnim mjestima ![]() edit M1kla, iako jedva vidim onaj tvoj SS, ali koliko sam uspio razaznat' ne vidim ni tebe, a jos manje sebe !?! :O ..u BC2 penziji sam ;/ Iako nikad te slave, ni' gushta kao sto je bio na Logosoftu.. ah, the times they are a changin' ;X
![]() |
#11109 | |
Premium
|
Citiraj:
Pa ne zovem se mikla @ 1NSANE ![]() ![]() ![]() Hax2max ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11115 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2010
|
![]() to su bila vremena kada je igrica izašla...pa svaki dan po 4 sata igral LAN,joj kad se toga sjetim ..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11116 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Vidim da ne hvata mene samo nostalgija za CoD-om 2 i igranjem na krcatom Logosoftu.. ![]() Ekipa je bila odlična, nije bilo toliko klinaca na serverima i stvarno je bila zajebancija.. Sjećam se klanova kao što su OLD-ies, KK, UMS i ostali..ali raspali su se odavno.. Moj nick je bio Majstor Kvarisa ![]()
![]() |
#11117 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11118 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#11120 | |
Premium
|
Citiraj:
A npr. imas toga na extreme modu, gdje igraci kada mapa zavrsi odabiru vrstu igre(dali je to SD, ILI TDM) i odabiru koja ce se mapa igrati!! Zadnje izmijenjeno od: m1kLa. 05.01.2011. u 18:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11121 | |
VW Test Driver
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
evo mojeg dedicate file za server |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11123 |
VW Test Driver
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11124 | |
Premium
|
Citiraj:
Kazem ti, imas onaj extreme++ mode za cod2, probaj njega, tamo imas svakakvih opcija ukljucujuci i vote!Lepo ga konfiguriras i to je to! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11125 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Ako ima igraca na nasem forumu pozivam vas da dodete na serbia clan server, odlican je ping a laga iznimno rijetko. Admini su full korektni i stalno prisutni pa citera nikad nema a i kad se pojave budu uklonjeni u expresnom roku. IP: 193.104.68.50:29990 Na serveru se igra TDM.. Na stranicama foruma ima IP i od team speaka pa je i zaebancija zagarantirana.. Samo da napomenem da napucan cfg nije pozeljan i da vecina ljudi ima lokan na 125 (DO 250 JOS NEKAKO).. Eto, nadam se da se vidimo na serveru, moj xfire je rak21 a nik u igri je SS_Killer Zadnje izmijenjeno od: rak21. 04.02.2011. u 14:01. Razlog: UNESENA PROMJENA IP SERVERA !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11128 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ajde neki IP da se skupimo pa da igramo navečer možda se i nađe netko tko zna igrat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11129 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |