|
![]() |
#1621 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
za AMOLED je naglašeno da je AMOLED, koliko se sjećam
![]() |
#1623 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Samsung proizvodi i svoje će isporučivati Amoled odnosno Super Amoled. Prema svima pak u usta. Uglavnom, još nisam kupio ali sam vidio drastičnu mjeru Amoled vs Slcd uživo na poslu.
__________________ |
![]() |
![]() |
#1624 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
#1627 |
Dubwise
|
|
![]() |
![]() |
#1628 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Frendu stigao Wildfire iz VIP-a - zaključan je. Čekamo da mu dođe Desire pa da vidimo koji je ekran (inzistirao je na AMOLED-u) i je li zaključan.
#1629 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Ima li neko z4 root da mi posalje ? Probao sam Optimusa rootati UniversalAndroot ali ne da. Na njemu je oficijelni LG 2.1 Eclair, mozda je u tome problem ? Kako rootati Optimusa sa Eclairom ?
#1630 | |
Moderator
|
Citiraj:
z4root download EDIT: Kako kopirati aplikaciju na root memoriju mobitela ? Hoću si stavit gingerbread tipkovnicu jer ima veće tipke, ali za instalaciju moram je staviti na phone (2.1 Eclaire softver kod mene).
![]() |
#1631 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Sad jos da pocistim ono smece sto ga je LG nekeljio (SIMS3 i ostalo) ![]()
![]() |
#1632 |
Moderator
|
Samo pazi što brišeš. Shazam i Foursquare da, no nemoj brisati onu navigaciju, mape ili nešto slično što je povezano sa Google-om. Jer ako pobrišeš jedno, neće drugo raditi. To sam ja naučio na teži način kada sam pobrisao Google Talk i onda nisam mogao ništa sa Marketa instalirati.
#1633 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() To sam si i ja pomislio.... nego ako nekog na dhdu zivcira samo 5-minutno blinkanje ledica nakon poziva/sms "missed reminder" je uber imba kul stvarcica.....preporuka |
|
![]() |
![]() |
#1634 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
danas sam upgradeao galaxy s na froyo preko kiesa, prvo nije uopce htio uc u sistem nakon instalacije, stalno javljao greske, pa sam napravio factory reset i sad ok funkcionira. prije sam imao 2.1 s koji je u quadrant standard benchmarku davao preko 2000 bodova, froyo daje 1000.u cemu je stos?
#1635 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
mislim sad kad ti froyo daje score od samo 1000 mos se komotno ubit. |
|
![]() |
![]() |
#1636 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Zakljucan je i nema AMOLED. Nema amoleda jos od 8 mjeseca cini mi se. Nesto je jos bilo u 9 mjesecu i ako imas srece po nekim prodavaonicama u malim gradovima kao sto je Rovinj i slicno. A i to naguravanje AMOLED vs SLCD je po meni cista glupost. Razlika je minimalna, meni bi jedino vise smetalo ako SLCD doista trosi 35% vise struje od AMOLED-a kao sto je navedeno po nekim foruumima. Zadnje izmijenjeno od: Router. 29.12.2010. u 09:34. |
![]() |
![]() |
#1638 |
Moderator
|
Momci, nekaj mi nije jasno što se tiče mobilnog prometa (preko 3G/EDGE i sl.). Možda je bedasto no, kako primati MMS poruke, a da se ne troši drugi promet (pod time mislim da mi Tele2 uzima 10lipa za 100kB prometa i slično) ? Znači, prije sam imao stari mob, Nokia sa S40 softverom i tamo sam samo instalirao MMS postavke i ćao. Kad mi je netko poslao MMS, dobio ga, a da nije kune uzeo. Surfao preko wap-a nisam nikada. Kako to srediti sad na ovom Androidu ? Nemam nikakav paket, pa baš i ne bih htio da mi widgeti za vremensku prognozu i slično uzima promet, a opet bih htio primati MMS poruke bez da budem na 100 muka. Za MMS se treba omogućiti 3G mreža i to je to ? Ili pak moram omogućiti mobilnu mrežu sa nekim ograničenjima ? Instalirao sam 3D watchdog sa APNdroid koji ima u sebi onda opciju da se onemogući 3G, no da se za MMS ostavi. Jel to to ?
#1639 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Inace meni ne skida nista prometa kad dobijem mms...htc desire z. Probaj provjerit apnove ako su mozda neispravni ili sl. Ako ne zelis koristiti internet onda apn internet izbrisi ili dodaj nesto da se ne moze spojit... |
|
![]() |
![]() |
#1641 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Već se pisalo o njemu ovdje. Zvijer od moba sa jednom manom - nema AMOLED ekran, već inferiorniji S-LCD. Po meni, a i mnogim drugima, nedopustivo za mob takve cijene i pedigrea.
#1642 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1643 |
Majo
Datum registracije: Dec 2009
|
|
![]() |
![]() |
#1644 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Vuco, postoje dva APN-a. Jedan za Internet a drugi za MMS. Internet isključiš u postavkama ili s widgetom. MMS ostaje i nije potrebno stalno biti spojen na Internet, nego se mobitel po potrebi spaja kad treba primiti ili poslati MMS. Koje su postavke, da li je isto tako na Tele2 i ulazi li MMS u data promet raspitaj se kod njih.
#1645 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Naziv profila: Tele2 MMS Server poruka: http://mmsc.tele2.hr APN: mms.tele2.hr Proxy: 193.012.040.066 Bez internet profila. |
|
![]() |
![]() |
#1646 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Android navigacija
Pozdrav, spremam se kupiti HTC Wildfire i zanima me što je s offline navigacijom na Android uređajima? Postoji li već tako nešto (kao Ovimaps kod Nokije)? Ima li netko iskustva s mp3 playerom kod Wildfirea? Unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
#1648 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
znači,to instaliram u wildfire i radi offline? jel ima i glas koji govori kamo voziš/hodaš? jesu karte aktualne? |
![]() |
![]() |
#1649 |
Guest
|
Oj ekipa! Da vas pitam. Ako mi netk može reći recimo top 3 GPS aplikacije koje rade na Desire-u za auto navigaciju. Neka bude mjerilo takodjer kvaliteta HR karte. (lako meni za Zagreb, tamo čak i google radi :P ) Nisam se od ljeta sa tim zaj****o :P , a tada je bio generalni djumbus. Ili su bili za manje rezolucije, ili su štekale/bile broken... |
![]() |
#1650 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|