|
![]() |
#1501 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Oko tog najma modema uopće ne vidim nikakav problem. To je čak i bolje nego kod ostalih ISP-ova jer sve dok si na B.netu, oni su obavezni održavati svu opremu koju imaš. Kod ostalih čim istekne garancija/ugovor, boli ih briga što ti imaš od modema/routera. Ako ne radi, tjeraju te da kupiš novi uređaj ili produžiš ugovor.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1502 |
Lalalallalaaaaaa
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1503 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
A u B-netu ako imaš 3D paket naknada za obični modem se ne plaća. Ako uz 3D paket odabereš neki ruter, plaćaš samo razliku u naknadi između rutera i običnog modema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1504 |
Guest
|
Evo, prijavio prošli petak da mi zamijene router sa običnim žičnim modemom. Jučer u nedjelju nazvali i sad mi došao lik i dofurao Thomsona. Za sad se ne blesira uopće. SNR i ostatak je Forward Path: SNR: 38.1 dB Received Signal Strength: 7.8 dBmV Return Path: Power Level: 41.0 dBmV |
![]() |
![]() |
#1505 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() Imam 3D 2 godine i plaćam za obični modem. Da, 36 je mjeseci nažalost. Zadnje izmijenjeno od: s4vgR. 20.12.2010. u 16:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1506 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
bnet je najbolji izbor za sad, cijena sve opravdava |
![]() |
![]() |
![]() |
#1508 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
To je neka druga priča ![]() Citiraj:
Ja sam isto korisnik oko 2 godine i nikada nisam plaćao najam modema ![]() Doduše, bio sam njihov korisnik još prije, kad je xnet tek počeo, ali sam između toga bio u t-comu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1510 | |
Lalalallalaaaaaa
|
Citiraj:
Savjetujem ti da proučiš što je kabelski internet ![]() Bnet se služi HFC tehnikom za dovlačenje svih signala do korisnika. svi bnetovi modemi koji su trenutno u optjecaju (SA ili Thomson) podržavaju EuroDOCSIS 2.0 standard, barem svi SA modemi, za Thomsone nisam siguran jel podržavaju maksimalno EuroDOCSIS 2.0 il 3.0... za potencijalne brzine pročitaj ođe i pročitaj još ostatak članka ak te kaj zanima o ograničenjima i sl. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1511 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1512 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
T-com, ili kojeg god providera si imao prije, nije pustio broj sa svoje mreže. Nazovi korisničku pa će B.net poslati "upozorenje" tvom bivšem provideru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1514 |
Lalalallalaaaaaa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1516 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1517 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1518 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Odnosno svi modemi, Cisco, SA i THG su 2.0 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1519 | |
Lalalallalaaaaaa
|
Citiraj:
i bemti, znaš i sam, nema Cisco brendiranih modema na terenu xD ima SA, ima THG i ima tu i tamo pokoji specijalac kojem motorola stara još dan danas radi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1520 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1521 |
Lalalallalaaaaaa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1522 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ljudovi, ima li itko od vas problema sa Pingom u večernjim, prime time satima? Ja sam u ZG- Prečko! Jučer mi ekipa igrala na nekom Njemačkom serveru i nitko od njih nije na Bnetu, jedino ja i jedino ja sam imao toliko visok ping i kaj je najgore LAG da nisam mogao igrati jer sam se doslovce teleportirao po mapi (nije cheat ![]() Zvao sam već službu mali milion puta, ali nikada nikakvih korisnih informacija od njih nisam dobio! Ima li tu pomoći?
![]() |
#1523 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
A eventualno možeš poslat mail na support@xnet.hr pa čekat ako ti uopće odgovore jel većinom ne odgovaraju to ti je express služba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1524 | |
Lalalallalaaaaaa
|
Citiraj:
![]() ugl zovi ih al očekuj odheb. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1525 | |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
I to se dogadja stalno u tom udarnom terminu, iz dana u dan, i tako mjesecima. Nekad davno nije bilo tako, ali bnet je stvarno postao ISP samo za facebook i mail, tako bi se trebali i reklamirati. SZK nisam zvao, jer iskreno, koja korist?! Da mi kaze da resetiram router i da ocistim komp od virusa? Ti ljudi tamo su sposobni davat samo takve savjete i da budu ljubazni. uzas....bnet :-( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1527 |
Lalalallalaaaaaa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1529 |
Premium
|
Nema to veze sa nikakvim torrentima nego sa pretpranim linijama i zagušenjem u vecernjim satima. Zbog toga sam i odustao od bneta iskljucivo zbog gaminga jer je igrat nesto online normalno postalo nemoguce.Lag je ogroman navecer isto kao i jitter koji je znao ic i do 30. Ping je do njemacke bio 50-60 znaci duplo nego na tcomu i to divljanje pinga od recimo 19h pa do 23-24h. Steta jer Bnet ima ogroman potencijal. Druga stvar je ta ,da sam ih zvao brat bratu 20 puta i molio da se nesto napravi. Ali kad mi ženska 5 puta kaže kako ja imam krasan signal i da mogu surfat onda ne znam. Nakon pola godine moljenja sam se fino zahvalio i to je to. Sto se tice onih koji neigraju nista bnet je najbolji izbor daleko za sve ostale akcije na netu. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|