|
![]() |
#902 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#903 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
To je još i OK cijena, prosjek je izgleda nekih 3500kn što je apsolutno bezvezna cijena kad se za 700kn manje dobiju dvije 6850 koje je ostave u prašini u većini igara...osim naravno ako neko cilja na apsolutni maksimum i više 6970 kartica u Crossfireu Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 26.12.2010. u 21:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ekipa, zanima me sto mislite samo teoretski Isplati li se nadograditi 5850 sa recimo 6950 ili gtx570 za koliko vidim tih do 50% boljih performansi kad bi im se cijene vrtile oko 2500 krznaša? Ili ostaviti i cekati novu generaciju za 6-9mjeseci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#905 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#906 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
A to ti sam najbolje znaš...ako ti nešto rade presporo, a imaš love, kupi novu, inače nemoj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#908 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
Ja sam evo kupio 6850 i Dragon Age Ultimate i guštam u 1920x1200 sve na max, a zaboli me ako Metro ima 5 fps-a na istim postavkama...ne moram ga igrati ove godine, igrat ću dogodine nakon slijedeće Steam rasprodaje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Registered User
|
Za to ćeš čekati malo više sudeći po krizi za imati sve max i konstantnih 60 fps... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#910 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Metro i crysis sami po sebi nisu vrijedni tih novaca. Najbolje da sacekam da nove igre izadju pa ak pocne stucat promijenim. A palo mi napamet da se i ova grafa treba fino moci clocknuti da iskoristim sto sam skuplje hlađenje platio, pa da dokucim 60fps u BFBC2 koji ionako najvise igram |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ma bježi od crossfire-a to je živo shranje.
![]() |
#914 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#916 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Potpis, ne znam po čemu bi CF bio ''sranje'' ako se posloži kako treba ![]() Btw, mogućnost unlockanja 6950 u 6970: AMD Radeon HD 6950 can be unlocked to HD 6970 Citiraj:
![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 27.12.2010. u 09:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Baš lijepo od AMD-a - prvo procevi kojima se mogu otključavati jezgre, a sada grafe. ![]()
![]() |
#919 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nije to niš novo, moglo se to prije i kod nVidie. Ne sjećam se jel bila riječ o 9600gso -> x ili nešto drugo, ugl. moglo se. Mislim da je Galaxy bio u pitanju s posebnom revizijom PCB-a. Svakako šokantno za mnoge koji su kupili ili naručili 6970, dok je s druge strane super za (buduće) vlasnike 6950 ![]()
![]() |
#921 | |
Premium
|
Tak je! Pokušat ću ih zamjenit u trgovini za jednu GTX570 ili HD6970, ak ne idu vjerovatno u prodaju ili ću im pružit drugu šansu. Citiraj:
3DMark 11 dobio sam samo 65% veće performanse u SC2 je ok skaliralo mogao sam vrtit na very high sa vsyncom na 60fps-a konstantno, ako je bilo puno unita nije padalo ispod 30fps-a... No problema je bilo i u idle-u, jednoj kartici zauzeće skoči na 99% (775/1000MHz) i tako drži bez razloga dok je prva na 100/300MHz i 0%. Prvo od svega što sam morao je isključit ULPS u registry-u. Ventovi se vrte na 72% dok to nesmanjim u CCC-u ili afterburneru. Memorija je već crkla na jednoj HD6850, baca mi artefakte u aeru ide sutra na servis i pokušat ću se dogovorit s njima nekako. A držao sam ju na defaultu cijelo vrijeme.
![]() |
![]() |
#922 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Premium
|
Sam spomenuo da sam dobivao bsodove u crysis warheadu bez razloga? Mislio sam da nešto nevalja no cijeli sistem je prošao stress od 10min u occt power supply testu koji optereti i procesor i grafičke do 100%. Corsairov vent se bome zavrtio prvi puta odkako ga imam no sve je bilo vredu. Ma puno ih problema sa memorijom. Jedan lik na bug-u već 2 puta nosio na servis vtx hd6850 lomi mu se slika na ekranu, a meni baca artefakte dok druga pak mi radi normalno. I ak mi nežele promjenit te 2 kartice u trgovini za jednu GTX570 ili HD6970 bum spušio na prodaji najmanje 200-300kn.
![]() |
#924 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Registered User
|
Switch je prava stbvar. Sad svi mogu isprobavati razne biose i settinge bez straha od brickanja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
našikan pravim haos
|
Dragi Hyperion,ponovo ti govorim,ako neznaš složit ili odabrat drivere,ne znači da je CF sranje.... tolki milioni u svijetu imaju CF i nevidim baš probleme kodnjih,dapače jako su zadovoljni kao što sam i ja bio dok sam ga imao. Sad ga ima moj frend iz ulice i dela mu ko ura..... I čekaj,dal je to meni jasno ili ne,crkla ti je mema na jednoj jedinici a ti se ko pura dreku čudiš zaš to ne dela kak spada? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#927 | |
Premium
|
Citiraj:
Da crkla mema, odnesao sam je danas na reklamaciju sutra bi trebao dobit novu ako "neotkriju" da sam clockao ili je pržio Bog zna čime. U biti meni je sve radilo osim crysisa i njegovog spinoffa warhead. Gle možda bi on i radio kak treba u ostalim igrama, ali neću više to imat jer memorija svima crkava na HD6850 i neke ostale sitnice. S ovim sam grdno pogriješio i sad ću popušit na prodaji. Bude GTX570/HD6970 uletila, 90% sam siguran da će biti GTX570 iako će biti jednake cijene kao HD6970 jer mi je dosta ATI-a bar na neko vrijeme.
![]() |
![]() |
#928 |
Premium
|
Ak ti samo Crysis ne dela ne budu ti ni priznali reklamaciju. Cisto sumnjam da budu isli igrat Crysis na njoj. Pregledat ce je vizualno, izvrtit par cmarkova i amen..Nema grafa na sebi putno racunalo da se vidi koliko je ganjana po autoputu i OC otkrica si mogu zaboravit.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Premium
|
Mislim da s ovim driverima ima nekih gadnih problema... baš sinoć bio kod frenda i nešto probali s 3-4 4850 u cf ali čitav sistem nam se sje.avao stalno.. od BS do smrznutog desktopa... probali.. 10.9 10.10 10.12 i 10.5 no najjadnije kad smo spojili 3 uredno ih prepozna cf uključen idem restartat i sve se po.ebe ništa ne radi.. nije moglo ni sustav podići .. looool kad se i pokrene svaka grafa ima neki svoj takt malo povišen... nakon 2-3 sata istraživanja i reinstaliranja drivera nije nam se više dalo dirat po tome.. no imao sam prije cf od dvije 4850 mislim da sam koristio 10.3 i radilo je uredno.. tako da definitivno mislim da su driveri još uvijek nezreli za CF, pogovo s HD6000 |
![]() |
![]() |
![]() |
#930 | ||
Premium
|
Citiraj:
Ovi likovi u IQ Zagriji su me htjeli uplašit pa mi veli da će vidjet dali sam ja nju OC-ao, pržio i tak nešt, a ja ono WTF? Nema šanse da to vide. Citiraj:
Da sam bar znao...A sad gubim pare samo prodajom.
![]() |
![]() |
|
|