|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
vise ne mogu slusati mjuzu u flac i m4a formatima
prije sam mogo najnormalnije slusati muziku u flac i m4a fileovima bio sam si namjestio da vecinu muzike(mp3,wma) slusam u windows media playeru , dok sam mjuzu u flac i m4a formatima slusao s gom playerom (vjerovatno mi windows media player nije podrzavo te formate) pa bi mi uz imene neke pjesme (flac,m4a) bila ikonica od gom playera na koju bi klikno kada bi htio slusati tu stvar u meduvremenu laptop sam da na reinstaliranje, nakon kojeg mi je tip instaliro wind.media player i gom player koji valjda ne podrzava flac i m4a formate pa kada nadjem neku stvar u m4a ili flac formatu ne nalazimi se ikonica od gom playera vise na njoj i ne mogu je vise slusati ni sa gomom ni sa windowa m.playerom , kada kliknem na takvu pjesmu pojavi mi se ovo ime filea flac is not a valid win32 aplication koji player da skinem koji ce mi podrzavati sve zivo (ako postoji gom druga verzija neka koja to podrzava ova verzija je 2.1.28) i na kojoj stranici da taj player skinem na siguran nacin |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
hmm stvarno cudan problem , mozda mozes probat jetaudio . meni on pusta sve i svasta http://www.jetaudio.com/download/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|