|
![]() |
#4471 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Svejedno sam mišljenja da ti je to totalni overkill za takvu sobu. Kad ćeš sve razmjestit, odmaknut od zida, soba će ti se vidno smanjiti. Uzmi manje zvučnike, bookshelf kao stražnje, IQ70 kao prednje ili IQ50. Sistem kao sistem je odličan, makar bih možda uzeo nešto od Rotela rađe nego Onkyo. Rotel i Kef su ti puni pogodak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4472 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Ajd ti neki nacrt te sobe stavi sa namještajem po mogućnosti... možda da uzmeš rađe projektor za tako veliku sobu... sad sam malo gledao, taj Onkyo ima 2 preouta za subove, po meni možda bolje uzeti iQ50 umjesto iQ90 i još jedan sub...ili možda samo jedan ovakav..taj bi ja...ja ja ja ![]() Daljinski...Logitech Harmony 1100 Zadnje izmijenjeno od: 9800pro. 11.12.2010. u 01:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4473 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4476 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Ovo pored kamina su stepenice pretpostavljam...a i tu gdje si TV predvidio između vrata, gdje bi onda zvučnike stavio...kakva ti je ova staklena stijena, ako je dosta kvalitetna (čitaj čvrsta i debela) ja bi rađe sve na tu stranu okrenuo, komoda za TV i komponente i zvučnici naravno. Stražnje možeš staviti onda jedan na ovaj bočni dugi zid a drugi na onaj zid koji razdvaja kuhinju i stepenice...tak nešto |
![]() |
![]() |
![]() |
#4477 |
Guest
|
Ima li tko od vas iskustava sa Mission 773E? Naime, imam jednu zanimljivu ponudu, pa me zanima dal je tko od vas naišao na njih ili nešto slično njima. http://i61.servimg.com/u/f61/13/91/39/09/773e_f10.jpg Prema nekim reviewima radi se o odličnim zvučnicima. http://www.audioreview.com/mfr/missi...0_1594crx.aspx Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4480 | ||
Guest
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4482 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
fliko... kaj nismo već prolazili ovu priču ![]() imao si 9.3 jelda? to je 20cm bas i nije valjalo... zakaj misliš da će 2 x 13cm (izračunaj efektivnu površinu obje membrane) valjat? ne talasaj bezveze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4483 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ima tko kakvu preporuku za poboljsati sljedece , glazbu slusam preko pc.a , zvucna je x-fi extreme music, slusam putem audio recording moda (enabled bit-matched playback), i u winampu imam asio plugin (slusam flac), od slusalica sennheiser hd 555 i grado sr225, bio sam zadovoljan sve dok svoje slusalice nisam probao u trgovini spojene na neki kvalitetni cd player, neusporedivo je sa ovim mojim pc setupom, nisam bas neki sa hifi terminologijom ali rekao bih da mi na setupu nedostaje snage, bas mi je kod kuce osjetno drugaciji , nekako neprirodan, opcenito kao da fali snage treba mi umjesto zvucne mozda dac? pojacalo? nemam sad mira jer vidim da doticne slusalice mogu puno bolji zvuk od ovoga reproducirati |
![]() |
![]() |
![]() |
#4484 | |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Citiraj:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=260430354655 Meni se recimo ovo svida... Planiram sebi uzeti primjerak... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4486 |
Premium
|
zaboravih napomenuti da bih volio da se doticno moze nabaviti u hr , bilo novo bilo polovno, nazalost vidim da ponuda i nije bas neka, sva pojacala za slusalice koja sam nasao kod nas su precjenjena i prolaze iznimno lose na testovima (u cjenovnom rangu do 2 000 kuna) iznad toga nebih/nemogu, mozda jednostavno nisam izgooglao prave trgovine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4487 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
evo meni prvi link na google za upit "pojačalo za slušalice" http://www.audiopro-croatia.com/mex/...20&pod_kat=174 Mislin da će ti zvuk bit bolji sa bilo kakvim pojačalom nego sa nikakvim, uzmi to u obzir. Nije da se razumin ništa puno u headamp-ove al ovo mi zdrav razum govori ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4489 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4492 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Untifosfora! Znači stigla kartica ![]() ![]() ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4494 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#4495 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Neznam u koliku sobu idu ovi MA zvučnici al njima treba "a lot of space" da prodišu?! Inače, izvrsni zvučnici, kako kvalitetom izrade tako i zvukom, bolji bas nisam čuo u toj klasi-iako sam slušao RS6..ista stvar. Duuugo se usviravaju,al isplati se na početku malo krvi pustit na uši..hehe! Šteta što se nisi mogao/htio protegnuti za bolje pojačalo, ovako nećeš izvući maximum iz ovakvih kutija, iako će i ova kombinacija biti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4497 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma soba je 15m2, stvarno mala za ove spikere... basa ima maltene ko 5500, samo, jel... normalnog, brzog i kontroliranog ![]() doduše pliva još malo na nekim snimkama, ali nisam se ozbiljnije pozabavio ni sa smještajem, ni sa br-čarapama. @bojan... nisu oštri pretjerano, čak ni out-of-the-box, a stvarno sam alergičan na oštre visoke. bolje pojačalo bi bilo 8003, ali brate 2k skuplje (sa popustom), dobro da sam i ovo uspio iskombinirat. 7004 mi nije nešto privlačno... veća snaga, ali mi se čini nauštrb korištenih komponenti. inače jučer nisam preko 12h slušao, a bilo je glasno... izrazito glasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4498 |
Premium
|
Uh to je tako mala kvadratura za takve zvucnike...ali hej, ako tebi pase onda nema se sto vise dodati! Svaka cast na kupnji! BTW ajde nabaci koji sliku setupa da vidimo kako si ih udomio!
![]() |
#4499 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
kolko su para te šestice ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4500 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005