|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
(riješeno) Ne mogu instalirati ni jednu igru
Pozdrav. Kao prvo neznam da li je ovo softverski ili hardverski problem. Nedavno sam frendu složio konfiguraciju i sada su počeli problemi. Konfa je: athlon II x4 640 amd 770 extreme3 nvidia gtx460 corsair 450W 4GB ddr3 Kingmax Problem je taj da kod instalacije igara (npr. Mafia2 ili Call of Duty) dolazi do errora "An error occurred while trying to copy a file: The source file is corrupted". Probao sam različite medije, promijeniti dvd pržilicu, zamijeniti kablove od diska i dvd uređaja. Kada sam disk (kao master) stavio u svoj komp onda je instalacija igre uredno prošla. Da li je moguće da je problem u matičnoj? Zahvaljujem na bilo kakvim prijedlozima. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
probaj promjeniti data kabel na przilici i istestirat ram-e |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Prije neki dan sam imao isti problem. Ispostavilo se da je ram memorija bila u banani jer sam je clockao, instalacije jednostavno nisu prolazile, a da ne govorim o tome da ni vece rar i zip filove nisam mogao otpakirat (crc error-i). Poslusaj sto domis kaze i testiraj ram memoriju (memtest86+) ili odmah spusti frekvenciju (tajminge) rama pa vidi da li ce proci... Zadnje izmijenjeno od: ukiy. 23.12.2010. u 18:01. |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ispostavilo se da je ram u pitanju ![]() Hvala na pomoći. |
![]() |
|
|
Oglas
|