|
![]() |
#6691 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
jel vam dolazi non stop u vietnamu da je konekcija sa ea serverom lost?!?!?! jebote nemogu jednu postenu igru odigrat ![]()
![]() |
#6692 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6693 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6694 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Deadman, danas radim noćnu, nadam se da te neću čuti kako vrištiš kroz cijeli Zagreb. ![]() @ Cyc - Sve najbolje tebi i tvojima, pošto sutra ideš na put, pa se nećemo čuti.Ugodne i vesele (pijane :P ) blagdane želim. @ Veki [CRO] - Gdje si ti, bokte?
![]() |
![]() |
#6696 |
LateralusX
|
sa sluzbenog foruma: zh1nt0: Code:
Yep, the kit loadout not being saved is something I've put on the list for future fixes ![]() treba noobove natjerat da ovo pogledaju: evo XBOX video sa Operation Hastings: Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 22.12.2010. u 11:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6699 |
Addicted to music.
|
Mislim da je taj pin sličan onome da napadneš i obraniš zastavu.Kako već ide. Vidiš da je neki low level, pa otključavanje stvari nije strana pojava.
![]() |
![]() |
#6700 |
Premium
|
kako da znamo kolko jos akcija do operacije hasting? ![]()
![]() |
#6701 |
Swagged Up
Datum registracije: Jun 2009
|
Da li se na PcE serveru vrti Vietnam, jer ja ga ne mogu pronać u standarnom dijelu, a Vietnam mi nije još stigao.
![]() |
#6704 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ajde ako mozete da mi napisete ip od nekih lowping servera a da ima ljudi na njima(svoje favorite ), uzeo sam jucer igrici, danas krenem igrat, na koji god server da se pojim ping 150+, a u imenu servera je kao DE ![]() Zadnje izmijenjeno od: Sk0rpi0n. 22.12.2010. u 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6706 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6707 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Počelo je brojanje za petu mapu Operation Hastings http://www.battlefieldbadcompany2.co...tleforhastings Mislim da ce ovo biti duga utrka, nece ta mapa tako brzo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6709 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Evo nakon 5 dana igranja Vietnama moram priznati da mi se zasada svidja jer su mape dosta drugacije napravljene. No Vantage point mi se nikako ne svidja, premalo opcija i sve je svedeno na uzak prostor te se partija prakticki rjesava u prvih par minuta. To je mapa u kojoj sam najmanje puta dosao do drugog djela baze tj. da sam dozivio da se prva dva objectiva dignu u zrak. ![]() Presmjesan mi je ovaj Deadman-ov film Operation Hastings na xbox-u, da tamo uleti jedan PC gejmer sa misem bi im napravio dar mar. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 23.12.2010. u 00:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6710 | |
Premium
|
Citiraj:
ostale mape mi se svidjaju, osim možda (za sad) hill 137 u conquestu. mada mislim da je to do mene jer nisam jos skužio neke putanje i tako to pa ginem tamo ko blesav ![]()
![]() |
![]() |
#6711 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6717 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
jel operation hastings samo cq? Predobro mi izgleda mapa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6718 |
Addicted to music.
|
Nisam siguran da li ćeš je igrati, pošto ne znam da li ima choppere. Ako ima, nećeš doći na red.Buahahahaha.
![]() |
![]() |
#6719 |
LateralusX
|
za one sa TS-a koji su dobili friend request od bfl., sad sam skuzio u sigu od bluefluida: http://forum.pcekspert.com/member.php?u=13142 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6720 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Otprilike 24 sata counter za Hastings broji, a nije se došlo još do 13% Čini mi se da je većinu posla za sada napravila Europa. Zapadna hemisfera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|