|
![]() |
#31 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Od sada u daljnjem tekstu: "Tigmanova Užarena metoda moddanja 6800 čipa". Koja radi. Ma ja sam malo probo, čisto da vidim, nisam štel ići prek stotke s temperaturom, al sumnjam da je zbog toga, mislim da je ipak zbog napajanja. @ Offca Ja sam imo neko noname 400W, koje ak je davalo 250W prave struje, svaka čast. Sad imam neko MS Industrijal (znam da je firma šit), neki Golden edition 400W(cijeli zlatni i ima 120 vent), navodno od strane trgovca odlično napajanje. Meni je odlično dok sve radi kak treba. ![]() A ofco, ak te muči kartica, slobodno daj meni ili gosponu tigmanu(na liječnički tretman), mi bumo ti ju malo pripitomili gore spomenutom dragocijenom metodom. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
|
Daj mi jos samo napisi koje napajanje imas... ![]()
Athlon 64 3200+ Newcastle@2.2ghz - Box Cooler DFI Lanparty UT nForce3 s usijanim NB-om ![]() 2x512 Corsair Value Select PC3200@200mhz, 2.5-3-3-8 Leadtek 6800LE@12(upitnih)p,6v,1p = 8600+ '03 3dMarkova Maxtor 160gb SATA + Sharkoon Dual Vent HDD Cooler (Glasan k'o avion) Pioneer 108 Enermax PSU 300W Enermax CS-512 Silver (+Blue LED Bocni Vent) |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Eh da... Gledao sam review neki i gigabyteova se clocka na 600... Jel moguc bios volt mod za 6600gt? Btw testirao sam sa 67.65 i slika je losija i padne mi 3dmark za 400... Onda sam skinuo DNA FORCE 71.24 drivere, instalirao sa profilom za najvecu kvalitetu i bez nvidijinih optimizacija i boli me racku za 3dmark ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
Sam, drage volje...ja bi htel da se neko poigra s njom... Ja nemam tolko vremena da se zahebavam s njom, a vi ljudovi imate i tonu iskustva s tim vec...ja ne bas puno... Ali ipak...ne bi htel ostati bez nje... Ak ju skurim...mogu mjenjat za 6600GT?...posto LE-ica vise nema ![]() Di si ti Sam? Ja sam u Zg... Kaj radis danas? ![]() Di mi je ono Tigman? On je negde u nekoj prip.... ![]() Al njega bi me bilo i strah pustiti blizu kartice... ![]() Joooj, kak volim taj sharkoonov hladnjak za disk...star je jedva 2 mjeseca i vec se jedan vent jedva vrti, a drugi je pocel ruziti pomalo ![]() Don't buy...:clap:
Athlon 64 3200+ Newcastle@2.2ghz - Box Cooler DFI Lanparty UT nForce3 s usijanim NB-om ![]() 2x512 Corsair Value Select PC3200@200mhz, 2.5-3-3-8 Leadtek 6800LE@12(upitnih)p,6v,1p = 8600+ '03 3dMarkova Maxtor 160gb SATA + Sharkoon Dual Vent HDD Cooler (Glasan k'o avion) Pioneer 108 Enermax PSU 300W Enermax CS-512 Silver (+Blue LED Bocni Vent) |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
Kaj !!!! Rijeka je centar....centar slobodne trgovine...šverca, droge i ko zna čega još !!! jesam li spomenuo...Lenac-Vrhovnik-Riječka banka-Linić ![]() a, ti želiš reći "pripiz...":mad: pa po meni je metoda uvjeravanja "Fenix" ( od milja ![]() pih...inače jučer sam skuril matičnu...pa sada imam tjedan dana sreće pri overklokiranju ne znaš kaj propuštaš... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
Eto vidis....upravo zato ![]() Zaris i palis okolo, ali postizes i zanimljive rezultate ![]() A kaj ti to kuris cjelo vrijeme? imas viska para ili? Jer vidim da tvoja konfa ostaje cijelo vrijeme postojana...koristis Drei Wetter Taft? ![]() ![]() Javi ak bus isel do Zg...dobrodosao si ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
|
Zadovoljan sam...ali ocu vidit kaj sve moze ![]() Ovo napajanje koje ide u grafu je samo za vent? Hm, hm... Neznam kaj je kanti...disk mi se cudno ponasa... Imal mi je neobjasnjive pauze u kojima nist nije radil..igral sam se BFME... I na kraju tih pauza disk bi napravil KLIK i opet bi sve krenulo... Malo prije je disk skocil na 53 stupnjeva... ![]() Kakve ja srece imam s tim kompjuterima... Izvadil sam mu utrobu...posto je bio zao... Sad mi je disk tu na stolu i ne radi nist posebno...bitcomet skida nekaj i malo eMule-a...a on na 52 stupnja... ![]() Nek ne zajebava...nek krepa i zamjenim ga...pa svi sretni ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
Zadovoljan sam...ali ocu vidit kaj sve moze ![]() Ovo napajanje koje ide u grafu je samo za vent? Hm, hm... Neznam kaj je kanti...disk mi se cudno ponasa... Imal mi je neobjasnjive pauze u kojima nist nije radil..igral sam se BFME... I na kraju tih pauza disk bi napravil KLIK i opet bi sve krenulo... Malo prije je disk skocil na 53 stupnjeva... ![]() Kakve ja srece imam s tim kompjuterima... Izvadil sam mu utrobu...posto je bio zao... Sad mi je disk tu na stolu i ne radi nist posebno...bitcomet skida nekaj i malo eMule-a...a on na 52 stupnja... ![]() Nek ne zajebava...nek krepa i zamjenim ga...pa svi sretni ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Džabe si krečio!
|
![]() Si ziher da ti je ovo ovak? Inače i ja imam uklet komp... Bilo je razdoblja kad mi windozi nisu mogli 3 dana izdržat... Prije 2 godine kad sam tek dobio komp: Imo sam ono retardirano kučište kaj nema ni jedan case cooler, palomina 2000+, i bio je onak smješten u radni stol, ak znate na kaj mislim, nije imo lufta u svakom slučaju nikak. I ja pizdio koj se te qourc događa s kompom restarto mi se svako malo, stari i ja popizdili (napominjem to je bilo prije 2 god kad je moje informatičko znanje znalo samo šta bi bili megaherci), u servisu radi sve normalno... Kad došo kod mene jedan FERovac, čisto u goste na ručak. Idem mu malo pokazat novi komp, kad ono opet. I tip malo pogleda, temperatura proca 113 C!!! ![]() To se sjećam kad je reko... Onda sam skužio zašto mi je sve smrdilo u sobi kad sam bio na kompu Ajme jesam lolčina bio... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
Da, tak je slozeno...komp mi inace radi 24/7 i stalno nekaj skida s neta prek eMule-a i BitTorrenta pa disk stalno radi...ali 2 mjeseca je star kvragu! ![]() I evo ga...jos uvjek je na stolu i trenutno radi na...cek da vidim Aidu...55 stupnjeva! ![]() Koji mu je vrag? Nist...idem na penjanje malo...pa kad se vratim, format c: Prilika da predjem na 64 bita ![]() I da poprzim sve mi drago s diska na dvd-e ![]() Ako krepa, nek to napravi cim prije...al ne prije nego si sprzim sve bitno :clap: ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
kupite si emixčetristočetrdeset lllllllleeeeeeeeeeetttttttttttiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaa vvvvoooooooffffffdddkkaaa aaaaaaaaaaaa mojaaaaaaaa gllllllllaaaaaaavvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
#46 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Izgleda da oš'. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
cijene su tu negdje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Džabe si krečio!
|
Ha čuj... Znam da sam mogo bolje uzet. Ma bilo je nabrzalka, odnio stari komp na servis i ovajmi to stavio. Nisam baš previše pažnje obraćo. Ma naponi su ok, al varira ona na CPU, al to je do ploče, a vmod mi se baš ne radi. (jelda Lord ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
|
Ah ti pijani klingonci... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
U warp studio-u. Mozda nemamo isto. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Nemoguce... ![]() ![]() ![]() Kvragu, ![]() Evo gledam racun 289 kn Ubit u tog tipa iz warpa kaj ga vidim!!! ![]() ![]() ![]() (Odrzava starom kompjutere u firmi) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Napajanje je O.K., nemam s njim nikakvih problema, tiho je. No da imam konfiguraciju kao što ti imaš ne bih se usudio koristiti to napajanje. Za te novce dobiješ Fortrona u Ve-Milu...
![]() |
#56 | |
Guest
|
Citiraj:
Ja frendica (voli se igrati na kompovima) slazem konfiguraciju. Ona meni cijenu, ja njoj best za te pare. I stavim ja njoj 120GB hard i 6800 (ili LE, nisam siguran). A lik njoj. Ma, sta ti mislis raditi filmove na tome (kaze njenom starom). I stavi joj 9800xt i 160GB hard za istu cijenu! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#58 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Bok
Pozdrav svima ovdje. Vidio sam da se prica o 6600gt pa me zanima nekoliko stvari. Jucer sam kupio Asus A8N SLI, Athlon 64 3200+ i naravno 6600gt. Moj frend je isto to kupio i naravno da smo probali kako to radi u sli modu. Ušo u windowse, sve radi ok, nikakvih sranja, sve instalirano bez greske i uđem u 3dmark pokrenem i bam samo crna slika. Ne pomaze ni esc ni alt-f4 niti ctrl-alt-del niti nista samo mali gumb na kucistu. Verzija maticne je 1.02 a prica se da samo na 1.03 radi sli Vratim njemu njegovu graficku i probam samo sa svojom i radi. #3D Mark 03 7980 bodova sa samo jednom 6600gt. Da li se ona da overclockirati (ovo je extrem edition) i s kojim programom. Nikad nisam imao Ge force pa ne znam zato molim vas za pomoc. Hvala Pozdrav iz Velike Gorice vidimo se na lanu ![]()
![]() |
|
|