|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() Javlja mi se ovaj problem u utorrentu. Kada sam bio na xp-u to mi se nije dogadjalo a sad na win 7 x64 se dogadja svaki put kad mi dl brzina predje preko 1MB/s. Nisam nasao rjesenja za ovaj problem. Da li je netko imao ovakav problem i uspjesno ga rjesio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
prvi put cujem za taj problem. kod mene je utorrent na default postavkama i kad potegne preko 1MB nema nikakvih problema. da nisi sta mijenjo po opcijama? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
gledao sam po netu ima mnogo istih problema, neki kazu da je do win 7 neki da je do utorrenta a nitko ne zna kako da se to rijesi. Postavke sam stavio sve kako mi je bilo prije na win xp-u (na kojem je sve normalno radilo) i onda mi se poceo javljati taj problem na win 7. Postavke sam zatim mjenjao kako sam vidio na netu da bi se mogao rjesiti taj problem ali nista mi nije uspjelo. Mislim da bi to mogao biti problem do sedmice Ako netko zna kako se to da rjesit neka napise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
hvala za ovaj link!! imo sam i ja ovaj problem do sada... skidalo mi je torrent 11 mb/s i cijeli laptop mi se totalno bio usporio..mislio sam da je do brzine.. eto posto sam rijesio taj problem sad imam novi.. laptop mi je totalno spor.. ne ponasa se normalno... ima neko ideju do cega je? Zadnje izmijenjeno od: avukovic. 18.12.2010. u 09:35. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|