|
![]() |
#871 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#872 | |
Beaker
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() Teško da na WDTV može nakon isključivanja/nestanka struje zapamtiti sve postavke. Zato ga ne isključuj (moj WDTV je uključen mjesec dana ![]() ![]() Mene interesira jel netko uspio napraviti (u rtorrentu na WDTV-u) upload veći od Ratia 1,05? Kako god postavio Ratio (na "No Ratio" ili "Ratio 0 = min 400%, max 420%") uvjek kad dođe do Ratia 1,05 izbaci torrent sa liste rtorrenta ![]() (to je dobro za downloadere jer obriše torrent kad nakupi minimalan Ratio, ali je problem za uploadere, kada se postiže ratio "debelo" iznad 1,0) -------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------- (Edit) malo slikovitije: Probao sam prvo "desni klik na torrent" > "Set ratio group" > "No ratio" ![]() Nakon ove postavke torrent se izbriše sa liste rtorrenta nakon Ratia 1,05 ![]() ------------------------------------------------- Onda sam probao "Settings" > "Ratio group" > ratio0 = min.400% max. 420% ![]() te nakon toga "desni klik na torrent" > Set ratio group" > ratio0 ![]() I sa ovim postavkama torrent "nestane" sa liste rtorrenta kad Ratio dođe do 1,05. :mad:
Beaker's Ballad Zadnje izmijenjeno od: chvarko. 21.12.2010. u 21:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Nisam skužio avatar, pohvale za tutorial , ali sam na kraju vratio originalni firmware. B-rad mi je znao zblesirati uređaj pa mi se nije dalo svako malo čupati konektor od struje. Sada gledam NAS kućišta sa BT clientom ali sve što valja košta 800+ kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#874 | |
Beaker
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#875 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Jel zna tko zašto mi pušta na reciever PCM zvuk a trebao bi DD? Formati su mpeg,AAC itd..... Namješteno je na digital u settingsima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Registered User
|
Update: nakon dugog googlanja vidim da to malo s**** ne pušta 5.1 zvuk sa AAc i AC3 formata nego ih spušta na 2.0 ''fake surround''. Mislim stvarno.......... Nadam se da će se to ispravit nekim novim firmware-om (ili već možda ima u costum firmware-u kojeg nisam probao) |
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
Nikako se ne uspijevam spojiti sa dns serverima t com 195.29.150.3 195.29.150.4 konfiguracija ide: ip 192.168.1.123 subnet 255.255.0.0 gateway 192.168.1.1 dns 195.29.150.3 ili 4 modem je dlink dsl-g684t dhcp je isključen kupio sam i novi mrežni kabel ![]()
![]() |
#879 |
Premium
|
Krivo sam ovdje napisao za 255. Idem na "check connection" pa mi javi -incorect dns server adres- Edit: sad sam stavio brad-ov 0.4.2.2 firmware, ne uspijeva -check connection-
Gigabyte B450 Aorus elite, amd ryzen 5 2600, 8gb ddr4, nvidia 1060 6gb Arma 3 i Warthunder u srcu, Suzuki Scross u garaži ---------------------------------------------- Zadnje izmijenjeno od: BADSIM. 23.12.2010. u 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
Premium
|
Probao sam sada i 192.168.1.1, i opet -incorect dns server adress-
![]() |
#883 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Ne znam ja kakav je taj tvoj setup, ali meni uredno baca 5.1 AC3 i DTS u receiver. Ustvari, pretpostavljam da salje i izvorni 5.1 AAC samo ga receiver ne zna dekodirati. Dakle radi se o sranju od formata, a ne o sranju od uredjaja. To sto bi neki htjeli da ta kutijica u on-the-fly konvertira (dakle, dekodira i istovremeno enkodira) 5.1 AAC u nesto normalno je drugi par rukava. To je media player, a ne pc. Koji to faktori nekoga motiviraju koristiti takve formate za 6-kanalni zvucni zapis mi nikad nece biti jasno, srecom taj se problem vrlo elegantno i brzo rjesava na pc-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#884 | |
Premium
|
"Kopam" po ruteru, mislim da ništa slično nema. Citiraj:
![]() |
![]() |
#885 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#886 | |
|
Citiraj:
da nisi slucajno u portove koji su namijenjeni za max adsl? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Premium
|
U pravom je portu. Pomišljam da mi ne pravi problem kad je zagrijan.
![]() |
#890 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
|
Sto se tice wd-a on se ne grije nes znacajno. Ja sam svog raskopavao bas da vidim dal se grije previse, al nije. Sad jedino da probas posudit od nekog ruter tek toliko da vidis dal je do njega |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Premium
|
Hvala na savjetima, oba lan porta na dlink 684 su neispravna. Imam jedan dlink 584, spojim ga i odmah je prošao -check connection-. Sad se spajam bez problema. ![]()
![]() |
#893 |
Premium
|
Sorry ali može odgovor na par pitanje ; Dali se s WDTV live-om moze surfati po netu prekon nekog browsera ? i dali ima podrsku za nekakvu bezicnu tipkovnicu u tom slucaju ? prevrtio sam internet ali nisam uspio pronaci odgovor, a cini mi se da sam pred par mjeseci procitao da to moze :? |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Ima fejsbuk. Inače, izašao je i novi b-rad 0.4.5.1 temeljen na starom fw 1.02.21... ali izgleda da je i on pun bugova... ne radi mi list view, ne konekta se kako treba na share i mnogo drugih bugova.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Premium
|
Hvala Alfistu ![]() Od svih gluposti oni omoguce face ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
vecer. imam blem s live-om. ne mogu ga natjerat da prepozna particije na kompu. spojeno je sve, net šljaka, na kompu je namješteno da dijeli d particiju . što jos napravit? trenutno je najnovji firmwire gore , isto je bilo i sa ostalima... prijenosni disk prepozna i čita normalno. riješeno.. stavljeni fajlovi u biblioteku i wd ih prepoznao. Zadnje izmijenjeno od: snorky_vk. 27.12.2010. u 19:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
to se buraz igra s tim, ja pratim. ![]() evo sad kad je prepoznao al ne zeli nista reporducirat jer kao ne pozna formate. a s prijenosnog sve fino radi. win 7 32bit. mislim da nista ne trazi za login. gdje treba u meniju otic da se vidi komp? buraz ide preko media server jer samo on reagira. riješeno. bilo je disejblano nešto i nakon restarta kompa proradilo.. edit: evo sad malo radi malo ne.... zahebava bi se reklo. jel može netko napisat kako trebam postavit particije i foldere da ih wd prepozna.. pljiz.. Zadnje izmijenjeno od: snorky_vk. 27.12.2010. u 21:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Registered User
|
Pozdrav svima! Novi sam tu pa se nadam da sam pogodio dobar kutak. Danas sam kupio WD TV Live i imam problem. Budući da imam CRT TV i samo jedan SCART, kupio sam SCART adapter da mogu player priključit pomoću cinčeva, i priključio, ali ništa se ne događa. Nema slike na TV-u... crni ekran, dok mi drugi SCART uređaji poput DVD playera i MaxTV-a rade normalno. Jel ima netko ideju di je problem?? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|