|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Spašavanje izbrisanih podataka sa harda (drugi pokušaj)
Pozdrav ljudi! Na kompu sam ima folder sa određenim slikama i snimkama napravljenima fotoaparatom. Folder san komprimira pomoću winrar-a i snimia na cd te ga izbrisa sa samog pc-a. Pegula kakav jesan rusak mi je ukraden na kolodvoru... Pošto su mi te slike i snimke jako bitne (posao) mora bi ih vratit kako god znam i umjem. Koristia san Recovery my files v4 i specificira san da mi traži samo winrar formate, međutim nađeno je cca 800rar dokumenata. Ja sam ih ručno pregleda i nisam naša ono šta sam tražia... Molia bi preporuku šta dalje? koji je software najbolji tj. najučinkovitiji za spasit dotične podatke Tnx in advantage EDIT: znam imena foldera tj. rar fileova ako to može pomoć
faster....faster.....faster..... until you reach the thrill Zadnje izmijenjeno od: SeaMan. 12.12.2010. u 10:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
GetDataBack, meni pomogao nebrojeno puta, nakon nehotimičnog brisanja, formatiranja harda i sl... Ali ako si već na taj hard ili particiju nešto drugo kopirao i/ili instalirao onda postoji mogućnost da su ti podaci zauvijek izgubljeni ako ih je HDD baš smjestio na mjesto gdje ti je bio folder sa slikama. http://www.runtime.org/data-recovery-software.htm |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Da, znan da podaci otiđu nepovrat nakon više formatiranja i ponovnog zapisivanja po istim segmentima. Eto probat ću i sa GetDataBack. Tnx na odgovoru
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|