|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
![]() Trebam pomoć... Frend si je kupil novi komp po komponentama, i kad smo sve spojili na ekranu se niš ne pojavi. Probali smo kable preštekavati, mijenjati rame, hard, grafičku, ali niš ne pomaže. Pa me zanima kaj bi još mogel probati... Nisam točno siguran koje sve komponente, ali znam otprilike: Procesor i5 4x2.8 GHz Grafička ATI Radeon HD 5770 Napajanje 700W (nisam siguran koje) Rami Corsair 2x2GB Hard 500GB Matična Gigabyte (neznam koja)... ali uglavnom kompatibilno bi trebalo biti sve. Upali se komp i sve se vrti i dela. A iz harda se čuje onak prvih 3-4 sek ko da bude se pokrenulo i onda utihne. Ideje??? |
![]() |
![]() |
#2 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
jeste ustekali dodatno napajanje u graficku? ako hdd i ne radi ipak bi trebao dobit post screen. i da, jeste stavili distancere ispod maticne, jer ak se kratko spojila na kuciste to nikak nije dobro... ovo napominjem jer sam dost tog videl u zadnje vrijeme ![]() ako nis ne pomaze, izvadite sve van i slozite na stolu.
Avoid hangovers: stay drunk. Zadnje izmijenjeno od: mujica. 11.12.2010. u 18:44. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Koji tocno PSU i MBO? Spajate li dobro sve kabele (otvori manual, nece skodit)! ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ili da nije problem kao i meni, pcie na maticnoj je verzija 2, a graficka je pcie1, ili pak obrnuto.. |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Matična: GIGABYTE GA-P55A-UD4, iP55, DDR3, zvuk, G-LAN, S-ATA, RAID, PCI-E, SLI, CrossFireX, FW, eSATA, USB 3.0, ATX, s. 1156 Napajanje: 700W COOLERMASTER Silent Pro M700 RS-700-AMBA-D3, ATX V2.3, 135mm vent, PFC, modularno Matična ima PCIEX16 i PCIEX8 utore i probali smo u obadva... |
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Vracajte u servis. Ovako mozemo naklapat do sutra.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|