|
![]() |
#511 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Moguce, osobno nemam taj osjecaj, Machida je odlican borac, ali oba puta protiv Rue se nije bas proveo, i prvi put se provukao na kontraverznu odluku. Ali bilo bi lijepo da mu uzvrati, te 'osvetice' ili 'iskupljenja' daju uvijek neki poseban naboj na borbu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#513 | |
aka orozinho
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ta lako teska je krcata odlicnim borcima. Nebi se cudio da i Rampage izbaci neku bombu i posalje Machidu u san. Shogun mi je jedan od 5 najomiljenijih boraca i mislim da bi opet mogao sredit Machidu i sve konkurente, naravno ako bu u odlicnoj formi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
oni ubace ručnik i to je to druga stvar je "ponos" pa se zbog toga ne ubacuje ručnik |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#517 | |
Hejter
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
UFC dodao bantam i pero kategoriju. Pozdravaljam tu odluku jer cemo ubudece gledat ultrabrze i explozivne borce. Aldo je sad UFC prvak u pero kat. Carwin vs Nelsom je otkazano je Carwin mora na operaciju leda. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 30.10.2010. u 17:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Hejter
|
UFC 123 20.11. se bliži, Hughes - Penn i Machida - Jackson, vjerujem da će oboje biti pravi ratovi, odlične borbe. Hughes je u zadnjoj borbi bio iznimno impresivan, sigurno ce doci itekako spreman sa svoje farme, pogotovo kad ce mu stajati Penn s druge strane, takvo rivalstvo dvojice velikana samo moze dati vrhunsku borbi. Rampage Jackson i Lyoto Machida borba koja sigurno nece ostati u rukama sudaca, netko ce to prije zavrsiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#525 | |
Hejter
|
Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Router. 09.11.2010. u 11:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ma knock-out su postali totalni rijetkost u UFC-u zalosno je kako oni daju cro copa tolike pare da spusi batine ,umjesto da borcima daju upola manje premije ako dode borba do odluke sudaca i vece bonuse za knock-out .Vecinom se svelo na trčkaranje po ringu sad mi je čak najdraze gledat amatere jer se barem polemaju posteno @ da Router mislio sam s12 ma pogleda sam 6 epizoda pa sam malo izgubia volju dosadno nekako sezona .Nervira me onaj retani Bruce Lee i Koschek |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
COD2 expert
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Hejter
|
Necu stavit ishod, posto gledamo lajv u jednom vecem drustvu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
COD2 expert
|
Citiraj:
LIVE: http://www.sportsbun.com/watch-ufc-1...nline-free-hd/ uh ebemti, sad sam se probudio. Neću, neću a na kraju dočekao 7 ujutro.. Ovdje imate snimke svih borbi večeri: http://mmamayhem.com/news.php?extend...a88ae55f6dad,0 Zadnje izmijenjeno od: rak21. 12.12.2010. u 13:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
COD2 expert
|
hehe, pa vidiš da sam samo stvaio linkove, ni riječi od mene o rezultatima ![]() U linku iznad imate i postfight intervjue.. Da se usput sjetite starih dobrih Pride dana (da da, pride mi je bio puno zanimljiviji od UFC-a) dok su postojali stand up i JJ na podu, kad su se hrvači rušili koljenom u glavu i kad je sudac prekidao borbu na tlu nakon puuno manje vremena.. Ah, to su bili dani ultimate fightinga.. http://www.youtube.com/watch?v=IluSX...eature=related ...Overeem u naturale danima, prije nego je našao vrhunskog nutricionista koji ga je pretvorio u ovo što je danas ![]() http://www.youtube.com/watch?v=1-bmH...layer_embedded ...tu je ušao u meč s ozlijeđenom rukom i do kraja ga odradio samo s lijevom. Zadnje izmijenjeno od: rak21. 12.12.2010. u 14:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Overeem je napravio točno što je morao protiv Sakija, udario ga 2x u tu ruku i to je to. Gledao sam cijeli K1 Turnir i Sakijeva prva borba je bila puno preteška te stoga nije mogao biti veća opasnost za Overeema. Međutim, gledajući Overeemov nastup, moram reći da se bori dosta pametno, no to je mrga od čovjeka. Doslovno daje da se likovi spucaju na njemu, kao da udaraju u stijenu, te ih nakon toga dokrajči. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|