|
![]() |
#871 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma nije on pričao o tom Schumacheru več o nekom Šumaheru drugom ![]() Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 18.11.2010. u 18:39. |
![]() |
![]() |
#873 |
Premium
|
I da svi skupa sjednu u neke stare bolide ![]() |
![]() |
![]() |
#874 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#875 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sve sto je Drug Brko napisao je tocno i ljudi si ga voljeli/mrzili bas zbog toga, a za razliku od nekih danasnji vozaca imao je pokrice tako se ponasati... uostalom Bravo je sam stavio video iz Monaca 1996 koji pokazuje kakav je vozac Schumi bio...
#876 |
Premium
|
Nisam ja nikakvi fani boy..Samo navijam za Alonsa, niti nisam mrzitelj Šumahera ![]() ![]() Navijam za Alonsa jer je on kum formule 1 za mene, a iz tog razloga što se dokazao ko vozač u slabim momčadima... I boli me briga, što se za tebe nebi moglo reči, što neko radi izvan f1. Tvrdiš da nevoliš Šumahera, a braniš ga šapom i kapom.. |
![]() |
![]() |
#877 |
Premium
|
Najbolje da se oba dva suzdržimo više komentara, jer ovo očito nevodi nečemu. ![]() |
![]() |
![]() |
#878 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jesmo mi iste prijenose F1 gledali??? Pa covjek je vec dvaput trebao letjeti iz F1. Uostlom neke su se stvari vidjele i na TV, tako da pismenost nije bila ni potrebna... Kao i jerez 1997 ![]() ![]()
![]() |
#879 |
Premium
|
Po kojem kriteriju bi neko trebao letjet iz formule 1? Ajmo reč, Alonso je njasra, totalni bezveznjak, šuga skupa s onima koji ga plačaju?Jel zato |
![]() |
![]() |
#881 | |
Premium
|
Citiraj:
Vec je alonso zahtjevao ispriku od Petrova, ali ocito nije upoznat sa ruskim mentalitetom pa skoro i batine dobio... ![]() Veliki decki su to rijesavali nam stazi, cak i "kazne"...
![]() |
#882 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#883 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
U konjiću bi najrađe vidio Kubicu i Kobayashia. Alonso me totalno razočarao, stvarno je pičkica. A Massa je jednostavno, spor.
#884 |
Premium
|
Pičkica ima dva naslova ![]() Svi vozači i imaju neke arogantne i bahate ispade, osim Vettel do sad nisam vidio da je nešto imao, al on je još u pelenama ![]() Ja smatram da bi upravo takvi i trebali biti vozači, da imaju neku osobnost, aroganciju, a ne da su previše mirni i nezanimljivi. Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 22.11.2010. u 21:51. |
![]() |
![]() |
#885 |
Premium
|
Isto tako se može reči da su svi drugi bili u banani dok je Šumaher-Ferrari nanizao prvenstva ![]() |
![]() |
![]() |
#886 | |
Premium
|
I vec dva "sigurna" izgubio. Dobro 2007 nije bio bas siguran, ali definitivno je trebao biti glavni kandidat... Citiraj:
Ferrari sa Schumacherom nije izgubio nijedan naslov, mozda 2006 gdje su u zadnje dijelu sezone imali osjetno bolji bolid. (1999 je ipak bila ozljeda i neka luda sreca Irca/nesreca Finca)
![]() |
#887 |
Premium
|
Nije točno da je ove godine bio siguran! Jel da nije, jesam te ![]() Siguran naslov imali su RB-ci, no da ga je osvojio bio bi to odličan rezultat s obzirom da je ferrari bio 2. momčad po brzini ove sezone. Apsolutno se slažem da netreba imat najbrži auto, al treba biti drugi po brzini i treba očekivat kikseve najbržih. Al sve naslove koje je donio Šumaher donio je u najbržem autu, jelte?Ova sezona bila je dosta drugačija jer su prilično 3 ekipe bile blizu jedna drugoj po brzini Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 22.11.2010. u 22:03. |
![]() |
![]() |
#888 |
Premium
|
Do pred kraj sezone je trebao biti sigurni RB, ali sezona se drugacije rasplela. i na kraju se Ferrari porazen gdje je nekada bio nepobjediv strategija. Polako mi taj ferrari pocinje liciti na onu stalu prije 1996...
#889 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
#890 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
#891 |
Guest
|
Zašto na gridu nema broja 13? ... 10, 11, 12, 14, 15... Srce me zaboli kad vidim ovakvu glupost. ![]() |
![]() |
#893 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Hulkenberg nece bit u Williamsu, nakon spike kak ce bit prvak nedaju mu ugovor A valjda bu zanimljivo sa KERSOM i ovim straznjim krilom |
![]() |
![]() |
#894 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#895 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
#897 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#898 |
Premium
|
Nažalost tak je, bilo je več rijeći o tome. |
![]() |
![]() |
#899 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Još samo fali da VAG koncern uleti u F1 i servira Bluemotion TDI ![]() Ne znam što fali 1.6 s 4 cilindra. BMW izvlači 210 ks iz takvog motora za Mini JCW koji je duplo teži od prosječnog bolida F1, a to je "civilni" auto. Formula Ford bi bila slična tome što planiraju u F1, samo što očekujem da bi ti 1.6 motori bili fino dorađeni za F1 i razvijali oko 350-450 ks (V8 2.4 - oko 740 ks, V10 3.0 - oko 1000 ks). Čudno da se nisu Wankela sjetili. Citiraj:
![]() |
#900 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Danas sam čitao što je usvojeno, 1,6 motori, 4 cilindra, 2 turba, do 3 bara pritiska, limit do 12000okr., snaga oko 650ks. U prvoj sezoni 5 motora, u sljedećima samo 4 po sezoni. Tako da su im fino sterali zeleni. Što se tiče VAGa, ušli ili ne u formulu, oni su radili pravila i vjerojatno već uzeli neku pinku za to ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|