|
![]() |
#1171 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1172 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
#1173 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ne razumijem tu zaluđenost update-anjem. Ak radi kak treba, ostavi ga na miru. Ja sam koristio 3GS sa 3.1.3 od kad sam ga kupio i nije mi palo napamet radit update. Sad sam na četvorci i ostavit ću ga kakav je. JB-an je i ne vidim što bi dobio update-om, osim problema. Frend je digao 3.1.3 na 4.1 i naravno da mob radi normalno, pa nije update napravljen zato da bi onemogućio rad mobitela. Napravljen je da spriječi JB ![]() |
![]() |
![]() |
#1174 | |
Premium
|
Citiraj:
Sto se tice update-a , isplati se samo ako donosi poboljsanja ili neke nove opcije i programi,naravno sve se moze procitati na netu. razlika je ogromna izmejdu 3.1.3 i 4.1 ili 4.2.1 na 3gs-u i naravno da se isplati napraviti update. Takodjer ima dosta aplikacija koje uopce ne radi na software-u 3.x nego samo na 4.x. Najcesce ljudi uopce ne citaju sta pise kad prikljuce telefon na iTunes pa klknu YES kad ih upita da li zele update. To je najcesci razlog update-anja telefona. |
|
![]() |
![]() |
#1175 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1178 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Evo par pitanja,novi sam korisnik iphona Uspio sam preko itunesa stavit mp3 na tel,ali nikako da to uspijem sa video fileovima,kako ide postupak? Napravio sam jb sa limerain,moj IOS je 4.1,da li je tethred ili untethred JB? Skidam aplikacije preko instalusa,problem je sto npr skinem neku igru i kod instalacije pise failed,tako je za svaku vecu igru? Moze li se igra/aplikacija skinut s kompjuter pa preko njega nekako prebacit na iphone?
#1181 |
Truth is out there!
|
Ok,hvala.Jedan problem samo.Nemogu se spojit na net preko wireles,ima 2 crtice signala,ali safari jevlja kao canot connect because there is no interente connection ili instalus api error.Kako da to rijesim?
#1182 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Trebala bi mi mala pomoć!!Izgleda da sam pokupio nešto s programima na iphoneu pa mi se nekako čudno ponaša!!Što trebam napravit da bi sve izbrisao iz njega i nanovo instalirao programe!! |
![]() |
![]() |
#1185 | |
Premium
|
Citiraj:
Sto se problema sa instalousom tice, moras promijeniti vlasnistvo nad folderom /var/mobile/Documents/Installous/Downloads . Tebi je namjesteno na "root" a treba biti "mobile" . To mozes sa programom "iFile" ili preko winscp-a (ide preko wifija i moras imati instaliran openssh) |
|
![]() |
![]() |
#1186 |
Truth is out there!
|
Ok,proradilo mi je sve samo od sebe. Evo skuzio sam dosta toga kako ide jos samo jedna stvar Skinuo sam file viewer i office2,ali ne znam kako stavit word dokument gore.ima li neki program za citanje office datoteka a da mogu npr. skriptu u wordu bacit na iphone preko itunesa ili tako nekako.Nemam wireles pa moram tako p.s. kad se iphone napuni do 100%,a dalje ga ostavim na usb kablu prikopcanog na laptop,puni li se on stalno ili je kao na lapu,i steti li mu sto je prikocan iako je napunjen?
#1188 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Kupio danas Infinity Blade ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1189 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1190 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bogme fina ponuda ![]()
#1192 |
Super Moderators
|
Ja imam i tele i tcom ali nemam ugovor ![]() Ali već imam gejfon GS, kog bu mi vraga još i četvorka... Ali 1500 za uređaj, 125 pretplata, preko 8 sati prema svim mrežama, 200 SMS-ova i giga prometa fino zvuče-pogotovo kad usporediš sa konkurencijom ![]()
#1193 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
I u praksi je fino, mi smo cijela firma presli na vip, sa 20 brojeva. Gruba racunica je pokazala da cemo imati oko 40 % manji racun, sto realno ispada oko 3000 kn manje mjesecno... Samo da mi jos telefon donesu jer koristim zamjenski dok ne dode ajfon vise... |
![]() |
![]() |
#1194 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
U tome paketu recimo za 125kn je HTC desire za 899kn ![]() ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
#1195 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
@Jelc To svakako, no nije ni meni toliko loše - Tarifa za Obitelj 300 + Božićna ponuda (svaki 2. račun se umanjuje za iznos iz prethodnog mjeseca + neki wnw prva 3mj besplatno), a gejfon za 1kn+1kn simpa paket (ako nekom treba nek se javi :-) |
![]() |
![]() |
#1196 | |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1197 |
Super Moderators
|
Pa, meni ova 150 zgleda čist fino, taman da pređem sa telca na vip ![]() ![]() 75 pretplata, 5 sati razgovora, 100 SMS-ova i 512 prometa, taman ![]()
#1199 |
Super Moderators
|
|
|