|
![]() |
#1381 |
Guest
|
Došao update OTA za Desire. |
![]() |
#1382 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
DA, update ima 28MB i sad mi je slabo.. Na mem mobitela imam 20MB slobodno i sad treba brisat aplikacije, prije toga ih zapisat i tek kad se oslobodi prostor instalirat update, a nakon toga i aplikacije.. Tako je bilo i sa Froyo-om.. Imate li i vi muke po ovome? |
![]() |
![]() |
#1383 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
root+ext4 i nemas vise brige oko memorije |
|
![]() |
![]() |
#1384 |
Premium
|
A znam i vec neko vrijeme mislim napravit root, odnosno prije toga proucit o root-u jer nisam u toku za edicijama ni opcenito zbog manjka vremena.. Ali prije ili poslije to me ceka jer ovo nema smisla, kao da nisu mogli stavit vise memorije, wtf.. |
![]() |
![]() |
#1385 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Imate temu o rootu u kojoj je opisan postupak kako prisiliti instalaciju svih aplikacija na sd card no time ipak dio ostaje u internoj memoriji. Kome to nije dovoljno može se poigrati sa ext particijom na kartici. Trenutno eksperimentiram sa data2sd i HD romom. Čak se dobije i povećanje performansi ![]() ![]() ![]()
#1386 | |
Premium
|
Citiraj:
Budem to jednom i napravio, kroz mjesec-dva valjda.. thx ![]() EDIT: Samo me interesira koliko se toga od onda do sad promjenilo na bolje/gore? ili je taj postupak ostao nepromijenjen od kad si ga postao?
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 06.12.2010. u 13:28. |
|
![]() |
![]() |
#1387 |
Pink Floyd fan
|
Postupak više nisam ponavljao jer sam rootao svoj mobitel. Unrevoked je izbacio noviju verziju i dalje je vrlo jednostavno, pogotovo pod Linuxom jer nema muke sa driverima. Instalacija custom romova je obično vrlo jednostavna kroz clocwork mod. Particioniranje kartice se može napraviti kroz rom manager ali do 512MB. Za veće particije koristim live Ubuntu jer treba napraviti dvije primarne i još drugu kao ext s čime default Windowsi baš ne raspolažu. Mogao bih nadopuniti temu kako particionirati i optimizirati particije ili jednostavno bacite pogled na xda forum. Oni koji rade custom romove sa svime time su na ti pa im često tutorijali budu neprikladni za početnike. Fale koraci koji su njima logični ![]()
#1388 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Je li netko probao otključati HTC kodovima koje neke firme nude na netu? Vidim da im je cijena oko 20EUR, dok kod nas operateri traže 400kn. http://www.htcsimunlock.com/ http://www.htcunlocking.com/
#1389 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1390 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Slicno loše iskustvo oko koda za wildfire, kod poslan ali naravno nije radio,pa onda su nudili povrat ili dodatnu uplatu za kao ''pretragu VIP zone kodova'', zatrazen povrat i nikad dobiven. |
![]() |
![]() |
#1393 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Najavljen Gingerbread. Zvuči prilično interesantno. http://d.android.com/sdk/android-2.3-highlights.html SE bi trebao pustiti Froyo na X10 u drugom kvartalu slijedeće godine http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...-news-2122.php
#1394 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Koja verzija OTA za Desire je došla? Ja vozim rootan 2.10.405 već duže vrijeme, vidim da me moj ne pita za update. Koliko vidim neki na XDA rade ROM-ove sa 2.29.405 verzijom, pa je možda i ta. |
![]() |
![]() |
#1397 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1398 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1399 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Jasno mi je da ove aplikacije bi trebalo prebacit (ili s onim shell programičićem napravit da se instaliraju na SD po defaultu), ali ne vidim prednosti u oslobađanju interne memorije?
![]() |
#1400 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Izbacili su Android 2.1 za Xperiu X8 (Bonbon), dobio jučer obavijest na mob a danas ga metnuo gore ![]()
#1401 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
@vlasnici Wildfirea jel vam dosao sluzbeni update na Froyo? |
![]() |
![]() |
#1402 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1403 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Mene jedino zanima ako netko zna kakva je brzina interne naspram neke prosječne sd kartice. |
|
![]() |
#1404 | |||
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Također kod Froye spajanjem mobitela kao vanjskog diska na računalo aplikacije koje su instalirane na karticu postaju nedostupne što kod ovog moda nije slučaj. Iako je Froyo app2sd i dalje prisutan nema smisla ga koristiti jer ispada da se prebacuju aplikacije sa "interne" memorije na karticu tj. s ext particije na kartici na fat particiju na kartici. Citiraj:
Citiraj:
![]() Moj razlog ovom eksperimentu je edukativne naravi. Da naučim nešto o Androidu, strukturi, Linuxu, dobijem eye candy HD rom, ubrzam ionako brz uređaj... ![]()
![]() |
#1407 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
sony je uvjerljivo najgora kompanija (od ovih velikih divova jel) kad je rijec o softveru. svatko tko je imao neki od njihovih MP3 playera zna o cemu pricam. |
|
![]() |
![]() |
#1408 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
#1410 |
Registered User