|
![]() |
#6421 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
"
Evo dobio sam odgovor, zasad je sve ok, na novim sam mapama, stvarno su preogromne, za 64 igraca minimalno. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6428 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Mape su odlične samo su ljudi retardirani do boli. Heavy Metal je za timski dar naj zanimljivija, samo jebiga nije fora sjest u Hind i voziti dok neko puca iz topčine. Nije zanimljivo ni sjesti u tenk, bolje da ja uzmem novi Specact M95, odem navrh brda iznad B i pucam na gomilu budala u dolini, a da negovorim o spotanju tih istih wookia koji vide cijelu jebenu mapu a nebi spotali tenk da se postaviš na glavu A ima i laga.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6429 |
Guest
|
ma heavy metal je go kurac. to je mapa za bf2 i 64 igraca. a ovaj opanak od igre umire cim je 32 slotni server. |
![]() |
![]() |
#6430 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
igro sam sad heavy metal i harvest day. niti jedna mi nevalja jer su preeeeeeogromne. nego sad me punkbuster bacio ca iz igre. pa sam ga manualno updejto. valjda nece bit banova ![]()
![]() |
#6431 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
kaj ste svi tak rigorozni... igrao sam sad nekin 3 - 4 sata u komadu, nikakvo lagganje, nikakvi banovi... i vise manje nas istih 24 igraca igralo cijelo vrijeme... tu i tam se netko promjenio... nove mape su ok, jesu nekak velike ali i nisu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6433 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Evo ja isto malo odigrao nakon duze pauze i moram reci da mi se nove mape svidjaju, konacno nesto novo. Istina malo su vece nego prosle ali me zato podsjecaju na stari bf2. ![]() Sve u svemu uzivancija, konacno neko osvjezenje od Dice-a. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6435 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6436 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
nisam prije igro bf. samo free bf heroes. al sta ja znam nekako mi ovaj bc2 vise diše sa nekim taktickim bližim borbama nego tako sve preudaljeno i bombardiranje sa helićima i tenkovima. jace mi kad je manje pa se deremo main oružjima, al to sam samo ja ![]()
![]() |
#6437 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
harvest day mi je dobar u cq-u zato sto se samo vozikam okolo sa quadom i gazim ljude,a kad me raznesu,onda ih pak sa uav-om sve ownam I heavy metal je isto dobra mapa,moze se iskocit na vrh onih vjetro turbina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6438 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Jbga, ipak je ovo team play orijentirana igra Zadnje izmijenjeno od: PointDexter. 02.12.2010. u 01:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6439 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Sta je lose u gazenju ljudi? ![]() ![]() @Danko86, igraj BF starije nastavke, puno bolje od ovog, a sto se mapa tice u bc2 ih je mozda nekoliko ono pravih battlefieldskih ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6446 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
na toj mapi i harvest day je fakat potreban timski rad. 3 inzinjerca + jedan assault da ih trpa sa ammo-om i niti jedan tenk ne moze prezivjet to. jucer sam izludio na nekim mapama zato kaj ih ekipa jos nezna i trckara okolo po sumi i divi se krajoliku umjesto da se skoncentrira na obranu/napad. cak sam uspio cyc-a na harvest dayu sa minama ubit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6447 |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
EDIT: rješeno Skinuo sam i instalirao igru preko EA Download Managera. Sada ručno skidam BFBC2_PC_Client_R10_602574_Patch od 2,5 GB. Zanima me mogu li sa R10_602574 patchirati vanilla igru, ili ću morati pojedinačno skinuti i instalirati sve dosadašnje patcheve? Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 02.12.2010. u 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6448 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Jučer igrao heavy metal i skužio odličnu shemu za pokidat živce svima koji igraju... Zasjedneš u tenk, na sred mape ima hebena uzvisina s koje skidaš svaki heli, tenk, pješadiju..ma sve što se miče. Predaleko si od mogućeg "obilježavanja" strelicom, samo suvozača na strojnici da spota i deri. ![]() Nisam se sat vremena mako s brda..baš sam kempao ko nikad!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6449 |
Guest
|
bravo. radi takvih zalim sto nije friendly fire ukljucen ![]() |
![]() |
![]() |
#6450 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Čovjek je kempao, ok lame, al zašto gubiti živce na takve? To što je on bio tamo sat vremena, je samo dokaz da su ostali nezainteresirani/nesposobni rastepst ga. Ili je on uzeo jedan jedini tenk koji je neuništiv? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|