|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2010
|
Spajane pojačala i pc-a
Poštovanje.Htio bih spojiti novo integrirano pojačalo sa pc-em.imam asusovu ploču dosta dobru na kojoj je integriran zvuk.Meni su već spojeni pc zvučnici na zeleni utor.Kako da spojim pojačalo sa zvukom?koji kabel trebam i u koji utor da gurnem,pošto mi je zeleni utor već zauzet sa pc zvučnicima.Pc i lcd tv spajam preko hdmi, a kako lcd tv i pojačalo?.Htio bi slušat muziku sa pc-a preko pojačala na nove stereo zvučnike.Hvala puno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Eventualno imaš onaj 1 na 2 3.5mm splitter, al ne znam koliko se i dal se gubi kvaliteta zvuka preko njega. http://www.bsrsoft.com/help/photos/3.5mm%20splitter.jpg |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Uzmi si neku diskretnu zvučnu i problem riješen. Ja sam se igrao sa podesavanjima na koji izlaz što ide, pc zvučnici ili pojačalo, ali na kraju sam stavio zvučnu i pusti winamp samo na nju a sve ostalo na integriranu. Set-it-and-forget-it rješenje, puno bolje od stalnog prebacivanja kanala, a i jeftino je (zvučna bila 50 kn). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Da. U opcokama winampa staviš da ide na tu karticu i on će uvijek ić samo na tu karticu van. http://www.pohrani.com/f/2i/dy/2hIh1ZkW/opcije.jpg Ti, naravno, izabereš željenu karticu sa popisa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Ukoliko imas pojacalo i zvucnike nevidim razlog da i dalje posjedujes "pc zvucnike". Ali ako bas inzistiras mozda i postoji rijesenje ali ovisi o zvucnoj koju imas? Recimo na mojoj integriranoj moze se dodjelit "svrha" svakom connectoru zasebno. Ukoliko si i ti u mogucnosti to napravit, onda lijepo izaberi boju koju do tad nisi koristio postavi ju na "line out" i spoji pojacalo u taj utor ![]() Sretno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|