| 
 | |||||||||||
|  27.11.2010., 15:43 | #1 | 
| Premium Datum registracije: May 2010 Lokacija: Zadar 
				 | 

Prža bučna pri uključivanjeu kompa
			 Dakle, imam Asus pržu, stara 2 godine, ispravna, ali svaki puta kada upalim komp ona jako zagrebe 2-3 puta..u daljnjem radu ne proizvodi nikakve zvukove. To grebanje je poprilično glasno-zanima me šta to ustvari grebe,jel se da popravit,podmazat..  Nije da ju baš koristim,al ono,nek imam ak zatreba, pa nebi novu kupovao. | 
|   |   | 
|  27.11.2010., 16:56 | #2 | 
| Premium Datum registracije: May 2010 Lokacija: Karlovac 
				 | Za to ćeš ju ipak morati rastaviti, pa proučiti šta bi to moglo biti. Nije nitko vidovit pa da zna šta u tvojoj prži struže. 
				__________________ Udomljujem stare laptope i njihove dijelove.   | 
| ![[GOW]Nec je offline](images/statusicon/user_offline.gif)  |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  27.11.2010., 17:30 | #3 | 
| Guest 
				 | Sa čim se ti zabrinjavaš   Nikaj čudno, moje zadnje dvije su to radile prilikom paljenja. Kad bi to bio disk, onda bi se zabrinuo :P | 
|   | 
|  27.11.2010., 18:56 | #4 | ||
| Premium Datum registracije: May 2010 Lokacija: Zadar 
				 | Citiraj: 
 Citiraj: 
 Nije briga, nego volja da poboljšam što se poboljšati može. | ||
|   |   | 
|  27.11.2010., 19:22 | #5 | 
| Premium moderator Datum registracije: Aug 2005 Lokacija: Zagreb 
				 | Komp prilikom bootanja pokreće pržilicu kao sve ostale diskove, floppye i optičke pogone u računalu i taj zvuk je normalan.  Kad bi se to promijenilo prilikom startanja s tvom pržom, značilo bi da ti je krepala prža/iščupao se ATA kabel/kontroler ne radi. Neke čitači rade taj zvuk, neki ne. Sve zavisi o transportnom mehanizmu i to uopće ne spada u hardverske probleme. Jedan savjet: volju usmjeri u nešto korisnije  
				__________________ | 
|   |   | 
|  27.11.2010., 19:40 | #6 | 
| Guest 
				 | |
|   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
|