| 
 | |||||||||||
|  25.11.2010., 22:04 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Oct 2007 Lokacija: International 
				 | 

(riješeno) Popravak punjača od laptopa
			 Daklem... ciknija mi je punjač od laptopa. Isika sam žicu i vidim da se srednja žica odvojila. nisam ima lemilo pa sam je uvatija sa izolirom i to je funkcioniralo ok. Danas sam kupija lemilo. I polemija to plus kapnija sam malo na jos jednu zicu kojoj je oslabija spoj. I utika i pise charging i sve oke. Nakon par minuta laptop mi je komplet blokira. Kao radi al ono jedva se vuce. I istekam punjac odjedanput proradi. Kad ga ustekam opet se vucara. Imate neki tip? Laptop je HP4710s. Thx 
				__________________ Obalo sunčana ti moj si cijeli svijet... | 
|   |   | 
|  25.11.2010., 22:33 | #2 | 
| Osobni opis - pitaj me Datum registracije: Jul 2008 Lokacija: Zagreb 
				 | probaj ako mozes sa drugim punjacem, jedino ces tako biti siguran da li tvoj popravljeni zeza ili je otislo nesto na laptopu. 
				__________________ Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  25.11.2010., 22:39 | #3 | 
| EMP moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Osijek 
				 | Ne igraj se time jer je to poseban konektor koji ima tri pina. Bolje kupi novi (originalni) punjač da ne bi zeznuo cijeli system board. 
				__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | 
|   |   | 
|  25.11.2010., 23:06 | #4 | 
| Premium Datum registracije: Oct 2007 Lokacija: International 
				 | vidija sam da ima 3 pina... vjerojatno u tome i je problem.    AL svakako srednji pin nije uvatija lem kako treba pa sam odlemija i zalemija nazad tako da sad sljaka. Jos cu ga sad termo buzirom sredit kad dodjem u priliku i gg. Thx na savjetima. 
				__________________ Obalo sunčana ti moj si cijeli svijet... | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |