|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() Frend se bavi snimanjem muzike pa ga zanima koju zvucnu da kupi. Trenutoi ima Asus P4S533-X onboard s kojom nije zadovoljan. Vazno mu je da kod snimanja nema sumaova, jer kako je rekao na ovoj onboard mu sumi kad snima u wave formatu. I nebi smjelo prijec 300kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Zvucna kartica za snimanje
Citiraj:
Nije reko kakav mu je ostatak opreme, no kakav god on bio, zvucna za 300 kn ga definitivno nece usreciti... :\
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
terratec sky 5.1 , ali je vise od 300 kn
__________________ |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: Zvucna kartica za snimanje
Citiraj:
On to snima doma za svoju dusu vec ima i album ali nije zadovoljan kvalitetom. Pa daj preporuci onda neku zvucnu koja bi zadovoljila njegove potrebe i ako je potrebno jos nesto uz to. Uvjet je da ima dobar ulaz za mic i nista vise. Ali da ne odstupa bas previse od ovih 300kn jer nije bas pri parama. A od opreme nemam pojma sta ima, nesto snima kod frenda nesto doma, nesto u studiju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Creative Labs 5.1 live. Neće naći bolje za toliko novaca. Za glazbenike niti ne smije postojati zvučna za manje od 1500 kn (okvirno). Mislim, to mu je alat a ne zaje...cija. Ne kužim takve ljude.
![]() |
#6 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Re: Re: Zvucna kartica za snimanje
Citiraj:
Naravno, opet ostaje pitanje ostalih komponenti, jer ako se radi o mikrofonima s headseta za 50kn, jasno je da nema smisla davat velike novce za zvucnu karticu. BTW, 300kn nije lova koju dajes za karticu da eliminiras sum. To je bacanje novaca, te ako nema za neku postenu, bolje neka skuplja. 1k kn za Juliju nije nekakav veliki novac, zaista...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
i ja isto snimam doma. dosada sam snimao sa onborad karticom, nedavno sam kupio 5.1, manje poznati proizvodjac, ne tako velike cijene, a performanse zadovoljavajuce. naravno, napominjem! zadovoljavajuce za kucne snimke. sto kaze RAK, cijena od 1500kn za svaku ozbiljniju snimnku mora biti minimalna 1,5k. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Terratec sky daje 24 bitnu blizu studijske snimku za nisam siguran, negdje 550-600 kn A kak mozes imat creative 5.1 a da je manje poznatog prouzvodjaca, pa creative je proizvodjac
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |