|
![]() |
#901 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
to sto eSys reklamaciju zaprimi bez racuna je njihova dobra volja, i fer odnos prema kupcima (oni po s/n vide ja je komponenta jos uvijek pod jamstvom) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
Guest
|
jel će jadni ljudi koji su tam radili napokon dobit svoje plaće ![]() |
![]() |
![]() |
#904 | |
uglymadafaka
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#905 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Meni nikada nisu riješili grafiku od 4100 kuna jer nisu platili dobavljaču Elkotech pa mi u Elku kažu da ne zaprimaju od krajnjeg kupca nego samo vpc partnera pa sam tako dva puta slao njima i dva puta u Vemil svaki put uz obećanje da će se riješiti. Znači vemil nije platio elku, elko xfx-u i nitko mi nije htio riješiti, zvao pisao sto puta u xfx, registrirao serijski, zvao elko u Litvu itd. Sve je krenulo od Ve-mila koji nije plaćao. Tko jednom dodje na loš glas nikad se više ne izvuče. |
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Da priupitam, dali je tko nedavno reklamirao kakav HDD kod veMuljatora? Imam speedyGonzoa 250 sa BSima, i nikak da nađem volje i vremena da riješim to. Sad imam pa bih htio rijesit, ali opet se povukla ona spika vezana uz račun. Imam samo onaj ispirntani list sa potpisom i S/N-om. Zato pitam dali je tko nedavno kakav HDD riješavao ![]()
![]() |
#907 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Reklamirao kolega Pegasus8 tu s foruma prije jedno 2 tjedna baš speedy 250. Prvo su ga gnjavili nek čeka da im dođe nova pošiljka, a to nikak da dođe. Na kraju su mu dali Hitatchi 500GB.
![]() |
#908 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dugova k'o u priči http://www.poslovni.hr/vijesti/vemil...na-162876.aspx
![]() |
#909 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#910 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Verica Resković i Tomislav Čović, sa svojim pomoćnicima Marinom Leš i Borisom Gojšićem zamračili su tolike milione, prevarili toliko osoba, a ljudi i dalje kupuju kod njih, kako je to moguće? |
![]() |
![]() |
![]() |
#912 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
To što si dobio pedalu i duguju ti plaće je žalosno, ali ne možeš spriječiti ljude koji ne znaju drugu stranu medalje da tamo kupuju.
![]() |
![]() |
#913 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Kupio sam kod Ve-mil-a Logitech G5 i danas je otkazao poslusnost, pa me zanima kako oko garancije. Vidim da su zatvorili sve zive centre a trenutacno sam u Zadru pa me zanima jel ima smisla zvati ih u Zg ili da se javim drito logitechu? Inace mis je sinoc normalno radio, danas upalim komp ne radi. Resetiram ne radi. Probao sam par USB portova i ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Imao isti problem, mis LX8, ne radi srednja tipka. Nisam se ni trudio sa vemilom raspravljati nego se javio Logitechu danas. Trazili su mi podatke i kopiju racuna, tako da ce vjerovatno novoga poslati. Dobro je ovaj i izdrzao, 3.5 godine ![]()
![]() |
#915 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() Zamijenili su ti miš nakon 3.5 godine korištenja? Pa zar nema Logitech 2god jamstvo?
![]() |
![]() |
#916 | ||
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Brza pretraga daje: http://www.logitech.com/en-us/428/3618 Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#920 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Jedini uvjet je bio da šaljem registriranom poštom (ili kurirskom službom), znači nikako obična pošta. Približno mjesec dana nakon što sam poslao miš Logitechu, dobio sam poziv od Overseasa da je miš (G500) stigao (prije toga su došli mailovi od UPS-a i Logitecha da je paket na putu prema Hrvatskoj). Overseas mi je poslao na e-mail punomoć koju sam ispunio, skenirao i vratio im na e-mail. Sve troškove carinjenja i dostave snosi Logitech (a ne k'o ova naša gamad od pojednih dućana koja bi ti i manipulativne troškove naplatila ![]() Drugi dan je stigao paket i to je to. P.S: Sve ovo je bilo usred ljeta kraj 7. početak 8. mjeseca, pa možda ide i brže kad nisu godišnji odmori. Zadnje izmijenjeno od: vedranzeman. 23.11.2010. u 17:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
Premium
|
Evo da potvrdim što je Vedran napisao. Upravo dobio mail od njihove službe da pošaljem miš u njihovo predstavnistvo u Zagrebu, samo nije spominjao nikakvu registiranu poštu. Što se smatra pod registrirana pošta ? ( Mislis na preporuceno slanje u pošti ?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#922 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Provjeri još jednom mail koji si dobio, meni su ispod adrese predstavništva napisali napomenu: Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Da. To bi kod nas odogovaralo registriranoj posiljci preko velike bare. Mozda da se rapistas kakva je procedura sa slanjem paketa? Ja obicno CD-ove saljem kao paket i izade me nesto ispod 15kn. Ta je cijena do 2kg ako se ne varam. Jedino sto mora imati iblik paketa, tj, mora biti povezano spagicom inace ti i to naplate 5kn. Za svaki paket dobijas potvrdu o predaji istog.
baaaa baaaa ba ba Zadnje izmijenjeno od: Tarjan. 23.11.2010. u 17:19. Razlog: Preduhitren, pa da bude neke koristi od posta |
![]() |
![]() |
![]() |
#924 | |
Datum registracije: Dec 2006
|
@Sadgasm I ti si isto poslao danas? Ja sam samo ovo dobio (sto sam ispunio i vratio) Citiraj:
![]() |
![]() |
#925 |
Premium
|
Ja sam poslao danas, ali na malo drugaciji način. Registrirao sam se na logitech stranicama i pod mice/ troubleshooting naveo brojeve od miša i ostale podatke pa me kontaktirao čovjek iz sluzbe i rekao da saljem u Zagreb sa garancijom, računom, cijelim paketom, brojem slučaja i svojim podacima. Nadam se da ce proci sve u redu, ali mjesec dana čekati, valjda ce biti manje.Trenutacno koristim 6,7 godina star logitech dual optical jedvo diše, ali se još drži ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#926 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#927 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Premium
|
Auuuu... Bolno. Zao mi je. Tolko o statistikama, ne bole dok ne postanes dio jedne. Ali opet, ima i puno gorih posta od nase. Mene zna izbezumiti rok dostave. Desilo se da mi paket iz Rijeke putuje po 3 tjedna. Zagreb obicno 4-5 dana. Dok mi iz engleske dode za tjedan dana, japanski EMS za 4!!!!
![]() |
#929 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Žalosno je to, jako žalosno... Pa ti sada idi kod njih kupovati
![]() |
![]() |
#930 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
mzaper je 1000%u pravu.Totalno ga podržavam da u vemilu nisu imali dobre prodavače i to što su prodavali nebi prodali.Ali poslije pizdarije s peklamacijom matične mene više neće vidjeti da kupujem -sva sreća pa ga nama u osk(žao mi je ljudi što su radili i dobili otkaz).Nadam se da si našao neki drugi posao i da je sve ok. P.S. Hvala za kopiju računa kojeg sam izgubio Zadnje izmijenjeno od: poker. 24.11.2010. u 09:38. Razlog: gramatika |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|