|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
U igrama mi se smanji rezolucija i pojavljuje screen tearing
Pozdrav, komp mi inace radi sve normalno, no kad igram igre pojavljuje mi se screen tearing. Dok sam igao BF:BC2 sam primijetio da mi smanji refresh rate sa 60 na 59, promijenio sam to i igra je radila normalno. No kad sam ugasio,i ponovo usao, opet je bilo na 59. I postoje igre gdje ne mogu mijenjati refresh rate. Isprobao sam vise vrsta ccc-a, bez ccc-a, instalirao drivere za monitor, upalio vsync i tripple buffering, ali nista nije pomoglo. Sa svim igrama je ista situacija. Imate kakve ideje? Hvala! Btw, komp je iz moj komp mog profila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Nitko nema ideje? Stvarno me zivcira to, ne mogu igrat nis na miru. A ne vidim nikakve greske. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Isto je i kod mene. AVP nepodrzava CRT monitore pa ke posljediva curenje ociju dok igras zadnji naslov. I sada bi mi CRT-ovci trebali preci na skupi IPS. Zalosno sto nas zapostavljaju, kada je cinjenica da odredjena vrsta CRT-a daje bolju sliku nego TN shrotovi... Treb malo pricekati dok se nepojave 120HZ Ips monitori, pa tek onda u kupnju jer ovo zasada je smijesno. Plus sto traze za nekakav slican upgrade cca 3000kn, iliti zr 24w. Ma sramite se! Zadnje izmijenjeno od: >>>KUKY<<<. 23.11.2010. u 00:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
@ Sm4Sh3r Za BC2 probaj ovo : my documents>BFBC2>settins.ini-> promijeni refresh rate u koliko želiš i opali save.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|