|
![]() |
#601 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Mogli ste i podešenja screenshotat, nije da je vojna tajna ![]() ![]() Citiraj:
![]() Sve u svemu probaj kompletan reinstal igre, eventulano netframeworka i sl. "dodataka" za igranje, a ako to ne pomogne, ne znan šta bi ti reka...ja san svoje "rješio" tako da mi je crka disk, pa samim tim palo i RAID polje, pa sam morao stavlajt novi win i instaliravat igru iz početka...
![]() |
![]() |
#602 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
P.S.-Može li neki link za download rFactor 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
o da, i sa ultrom i sa gts 320mb. sa atijevkom recimo jos nisam naletio na toliko ocigledni pad FPSa, ipak dosta jaca graficka, ali mi je i grafika skoro na max. jedino sto sam primjetio bas na jednoj trci, dok loada prije practicea, loadao je cca 5 minuta i sve se vuklo sa mislim 1FPS u 10 sekundi. uglavnom ubitacno sam cekao, ali odjednom sve doslo sebi u uletio u igru. ne vjerujem da je do drivera, nekako mi se cini da nije codemaster sve dovrsio kako treba, da se jos moglo barem doraditi cijela igra u softverskom smislu.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
nema rFactor 2010 ![]()
![]() |
#605 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
nije setup tolko bitan. Naveo sam ono što je bitno. Dalje si sve stelas kako tebi odgovara bolid. |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Za početak si podesite prednje amortizere na malo mekše da ne skače toliko preko pasica i brake balance prebacite malo otraga pa pogledajte kakva će biti razlika. Već se tu dobije skoro sekunda. Čitajte malo tamo u opisu što koji slider radi. Treba postići kompromis između brzine i gripa, a ima puno načina da se to složi. Ja sam si složio da mi grip zadnjih kotača pati pa se najčešće izvrtim na predzadnjem zavoju. Kasnim 0.2 za trenutnim vremenom ali ga imam na zadnjem zavoju i sad moram odvoziti savršen krug da odem ispod 1:12. Sad ću se još igrati s omjerom brzina, moram počet pisati kod kojih okretaja i brzine izlazim iz zavoja s pasicama da mogu i to podesiti kako spada.
![]() |
#607 | |
Premium
|
Citiraj:
Kočnice 54% naprijed i dosta tvrd ovjes. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
pa kaj nema telemetrije u ovoj igri ?
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
1:11:759 ![]() McLaren s istim postavkama kao i RedBull s prošlim rezultatom. Moglo bi to još niže, zeznuo sam predzadnji zavoj ![]() Jel se može ghost ugasiti ikako? Zbunjuje me kad prođe ispred. Evo i video, nije nešto posebno, ali možda pomogne http://www.youtube.com/watch?v=PD7nVG3MMto
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 07.11.2010. u 17:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
Za ova jača vremena se već treba igrat s postavkama, a i napravit 100-ak krugova da uhvatiš ritam malo... ja uđem 2,3 kruga, pa odem dalje, zato i ne mogu ispod 1:12:800 ![]() ![]() vrime je bezvezno jer su isto bila 2,3 kruga u igri, al eto... nek stoji, pa ka ga neko skine dobijen motiv za dalje ![]()
![]() |
![]() |
#616 |
Torrent freek
|
Evo još i Monza, 1:20:383 ![]() Solidno odvoženo, al ima mjesta za napredak, pogotovo kroz prva 2 zavoja, a dosta se i auto može podesit, ja nisan dira ništa osim Quick setup šta sam satvio predzanju desno ![]() Karijera mi ide bolje od očekivanog, skupija san 3,4 pobjede za redom, borim se za prvo mjesto u poretku, al sad je na redu Singapur koji neću ni zavšit, neman živaca za takve staze, od tih ulićnih jedino mi idu Kanada, Valencija i eventulano Abu Dhabi...
![]() |
#617 |
Premium
|
vozi time trial! Tu ćeš već skinut dosta! jel voziš sa kakvim pomoćima ili? Jer one jako, al jako uspore bolid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Osobni opis - pitaj me
|
koji prekrasan bug sam maloprije dozivio........... australija, drugi put igram igru jer sam ju presao na easy (sada je treca od cetvrte tezine, znam da je zadnja legend. expert?), i zajebem se jer sam prekinuo kvalifikacije nadajuci da cu biti dovoljno visoko, medu prvih 10. ja zavrsio na 23-em mjestu ![]() uglavnom peglam ja, i posljednji zavoj prije ulaska u boxove i desnog osrednjeg zavoja na startno-ciljnu ravnu u 3-4 krugu, meni pobjegne bolid malo na vanjsku stranu, ali lovim ja njega i ulovim. ali kubica je bio drito iza mene, i skoro me prestigao, kad odjednom ja prolazim kroz njega?!? ghost postali obojica, jer je igra odlucila povuci kubicu u box ![]() i na kraju poludim. dobijem kaznu prolaska kroz boxove jer sam se zaletio malo u rosberga, ali ono, koci apsolutno gdje ne treba ![]() uglavnom sta, greska boxa sto su mi stavili krive gume? ima toga u igri? shit happens, valjda se nece ponoviti jer ljudi grijese?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 | |
Torrent freek
|
Pro je ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#621 |
Osobni opis - pitaj me
|
iskreno - nisam stavio patch jer sam vec prije napisao da meni sve sljaka 5/5, ne vuce se nikako, nisam jos dozivio kakav bug da se ne ide u boxove ili netko drugi.......... i nije se niti meni to dogodilo jos niti jednom, jer sam vec presao igru na easy kako rekoh, pa sam sve odvozio. plus one postavke ulaska u box ja uvijek ostavim na def kako je komp zacrtao, neda mi se s tim opterecivati, gust je peglat sa ostatkom drustva u igri. pogotovo sada na volanu..........
![]() |
![]() |
![]() |
#622 | |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#623 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Jel netko upgradeao Microsoft Live Games na Windowsima 7 i da mu je razje.alo save od F1? Windowsi me tlače da to updateam, no nebi htio popušiti 4 i pola sezone muke i nauke. jel netko bezbolno to prošao...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Igrao sam F1 bez problema otkad je izasla, jucer instaliram patch, i u 2 sata igranja mi tri puta zastekalo ??? imam win7 i uvijek mi izbaci onu poruku F1 exe has stoped working... |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Banned
Datum registracije: Nov 2010
|
Imam problem. Odvozim practice, kvalifikacije, upalim utrku, sve funkcionira prvih 6, 7 krugova (Bahrain) nakon čega mi fps drastično pada, do ne igrivosti. Pregledavao sam temperature procesora i grafičke kartice, sve je u normali, zna netko do čega bi ovo moglo biti? Reinstall sam probao, ista stvar opet. Istovremeno mi Dirt2 radi normalno. Zadnje izmijenjeno od: Rusher. 20.11.2010. u 01:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
igram na win 7 64bitnim,proc amd 1090t x6 vga xfx5970 be stavio patch i fix za x6 procesore i svako malo me izbaci iz igre ili mi bloka u pola utrke,dok nisam stavio patch mogao sam voziti samo jednu utrku ali me barem nije izbacivalo iz igre |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
dal ti to možda voziš na OC-anoj platformi pa ti zbog i male nestabilnosti baca van? ja sam nakon malo većeg OC-a za kojeg sam mislio da je stabilan, nije se ništa rušalo, ali F1 mi je uredno bacala BSOD svaki puta ako bi pauzirao igru tijekom vožnje ili dok bi sjedio u bolidu u boksu. probaj CPU i memoriju vratiti na default pa probaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|