|
![]() |
#811 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Cestitke Vettelu,on je odvozio korektnu utrku bez greske danas. Ferrari opet pogreska u taktici. |
![]() |
![]() |
#812 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Gledati alonso kako se zali u pocasnom krugu sto ga Rus nije pustio. Neprocjenjivo.... Cestitke Vettelu. Zasluzeno
jedan je GAZDA F1. Michael never give up, never surrender !!! Zadnje izmijenjeno od: zackoj. 14.11.2010. u 16:26. |
![]() |
![]() |
#814 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Totalno jadna utrka, da se nije radilo o naslovu prvaka brzo bi je zaboravili.
#815 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Rosberg nije dobio ni sekunde u prijenosu. Vozio je svoju utrku nakon dobrog tajmiranja boksa i to dosta dobro, sudeći po plasmanu i vremenima. Najbolji posao je definitivno odradio Renault s Kubicom i Petrovom. Šteta što se Petrov nije probudio malo ranije u sezoni. Jednostavno sam cvao gledajući pokušaje Alonsa i Hamiltona da prođu Renault. Savršeno odvoženo, bez grešaka. Osim Petrova, Kubice i Rosberga, danas nitko nije napravio ništa posebno. Malo je i Kobayashi ponudio.
#817 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Odlično, ali dosadno. Skidam kapu ferrariu ![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
The mighty pirate
|
#820 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Dijelim mišljenje sa Blažičkom, želio da Webber dobije, priželjkivao Alonsa. Sve u svemu ok utrka, a sezona odlična. Još se nadam da neće imati pameti na HRT-u da prenose utrke, jer skoro uvijek ne prikažu ili režu konferenciju. ![]() |
![]() |
![]() |
#821 |
Premium
|
Meni je več lagano dosta HRT-a i s njihovih 555 reklama. |
![]() |
![]() |
#822 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
upravo tocno, ja sam cak zadnjih ~20 minuta odmorio oci i trgnuo se kad je vettel prosao cilj. bio sam malo zbunjen jer stara sjedi sa strane i gleda formulu, pa me ona izvjestila ko' je na kojem mjestu. schumacher skoro pa ostade bez tintare. pocetak koji je obecavao jebenu utrku, par prestizanja u prvih par krugova nakon odlaska SCa u box i to je to. odlicna taktika renaulta i mercedesa opcenito za njihov krajnji rezultat, nije ih bas lako prestici, bilo kome jer imaju predobru brzinu. tako da nista cudno sto su se i hamilton i alonso mucili, tako bi i RB se mucio ili neki drugi tim. a druga okolnost je sto je alonso imao vec poprilicno istrosen motor italije i jos nesto kilometara plus na njemu, nije to nova masina koja daje 100%........ vettelu svakako svaka cast, nisam za njega navijao ali je zasluzeno prvak. mislim, da je bilo koji od cetvorke danas postao prvak - zasluzio je. zao mi alonsa jer navijam za ferrari, zao mi webbera jer je ok kao covjek, cak se i hamilton (mozda u mojim ocima) nekako spustio na zemlju i nije toliko eksponiran sa svim strana. cak mi je i drago sto je vettel prvak, jer ce sljedece sezone svakako biti zanimljive, pogotovo ako se na samom pocetku sezone naprave bolidi koji idu bolje nego ovi sada pred kraj. inace samo mala mrlja danasnje utrke, alguersuarijevo propustanje webbera. neka su sestrinske momcadi, ali ako se masno sere za timski rad i suradnju, ovo je jos daljnje i po meni vise za osudu. ajd razumijem jednu momcad, uzmes malo ovome jer tako svejedno nema sanse i das vecu sansu drugome, ali to je rijec o jednom te istom timu. toro rosso se realno natjece protiv red bulla, i onakvo propustanje apsolutno nema nikakvo opravdanje jer ne ide nikome u korist osim samom RBu, konkretno webberu. sto se tice ferrarija, ja sam vec naviknuo da nemaju nekog takticara koji ih cupa u kriticnim i riskantno/dobrim odlukama. vec nekoliko godina nemaju drugaciju taktiku od bilo koje druge momcadi, tj imaju losiju taktiku jer jednako postupaju kao ove momcadi iza, a nije svejedno da li ti je vozac na 4om ili 14om mjestu. tako da je danas po meni glavni krivac za alonsovo sedmo mjesto - taktika. ne box, jer je box odradio posao zamjene guma 5/5, ne alonso koji je puknuo mjesto na startu jer je realno button brzi (tj bolid je bolji), niti nesposobnost za preteci petrova (kako vec rekoh istrosen motor koji nije bio na 100% mogucnosti). ono sto realno veseli je da se ferrari vratio na pobjednicke staze, par godina je sve to bilo klimavo i osrednje, ova druga polovica sezone je pokazala ferrari sa zubima. pogotovo u rukama alonsa, koji je jako dobar vozac, tj malo bolji od neke sredine. dok massa, koliko god bio drag covjek, je postao imho vozac kojemu nije mjesto u formuli 1. imas ferrari u ruci, trebas ga tjerat ko' konja, jebiga njega kao da gledam u recimo lotusu. nisu rezultati toliko porazavauci, koliko bi jednostavno trebali biti bolji. i kako vec rekoh, kada bi sljedece sezone vidio kobayashija ili kubicu u ferrariju uz alonsa, uf.... sigurno dobri rezultati i konstantni od kubice ili svasta nesta od kobayashija. u svakom slucaju bolje od masse.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#823 |
Premium
|
Sljedece sezone ,ako se vrate Kimi i Montoya i garantiram odlicnu sezonu ![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Premium
|
Cestitke Vettelu i RB-u. Odlicna sezona, nadajmo se da ce i sljedeca biti barem slicna. |
![]() |
![]() |
#826 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Tako mahanje rukom nije žaljenje već slanje u pm, inače često viđeno u moto GPu
![]() |
#828 |
Premium
|
Koja dobra fotka, tuširanje Vettela. 2010 Abu Dhabi - Yas Marina Sunday FIA Formula 1 race press conference - txt & audio Picture gallery: Abu Dhabi Grand Prix |
![]() |
![]() |
#829 |
Super Moderators
|
Alonso je svoja i inače mala jaja danas zaboravio u boxu, Massa isto...jadna trka kak god okreneš. Da nije Mladost dobila a Chelsea popušil ![]() ![]()
#830 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
#831 |
Super Moderators
|
Ni jedan ozbiljni napad Alonso nije napravio danas, sramota ![]()
#832 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Nije, al nije ni mogao, ljudi su pretjecali na zavoju poslije ciljne ravnine, a on nije mogao ni prismrdit renolu na ravnici. Je da sam navijač ferrarija, al to je danas okrutna istina bila. A vjerujem da nije htio ići u neke samoubilačke misije i da mu i 2 mjesto u prvenstvu donosi ipak koji milijunčić više nego 4 il 5 mjesto. + na sve to krucijalna greška njihove taktike odlaska u box. Ni masa nije morao onako rano, a alonso pogotovo. Svaka čast Vettelu
#833 | |
Super Moderators
|
Nije ni probao osim jednom a sad cendra Citiraj:
I ja navijam za Ferrari ali ni jedan ni drugi nisu danas pokazali ni mrvicu agresivnosti i želje....
![]() |
#834 |
Premium
|
Probao je više puta, al jednostavno nije išlo. Nemožeš na silu ako nejde.Da je išao na silu njegov ferrari bi završio baš kao što je završio i Liuzzi na Schumacheru ![]() Inače sve sranjava pravila koja su uveli samo kako bi se više pretjecalo su pala u vodu kad su momčadi izmislile f-duct. |
![]() |
![]() |
#835 |
Super Moderators
|
Ajd da vidimo, lik je sveukupno 13 vozač prvenstva sa bogtejebo 27 bodova a danas je postao supermen? Mislim, nisam ja tu vidio nikakav pritisak, prisiljavanje na greške, agresivnost...samo je kružio za njim i molio boga da mu pukne guma ![]() Koji su bili renolčeki u kvalifikacijama-10 i 11 sa preko sekunde zaostatka?
#836 | |
The mighty pirate
|
Alonso, vezano uz Petrova Citiraj:
![]()
![]() |
#837 |
Super Moderators
|
Brko, gdje je nestal onaj tvoj McLaren sig? ![]() Nekako si ga se brzo rješil? ![]()
#838 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#839 |
Super Moderators
|
40 krugova se on vozio iza Petrova. 40 ![]() Zadnja trka, borba za naslov prvaka... Možemo mi sad tu pričati kaj hoćemo ali Alonso u tih 40 krugova nije napravio baš ništa.
#840 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Al dok se uzme sve u obzir, naslov je osvojil onaj koji ga je bogme i najviše zaslužio jer je bio konstantno brz cijelu sezonu, al je imao puno peha u utrkama. |
|
![]() |
![]() |
|
|