|
![]() |
#1171 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Ma lik je legenda.On valda cijele dane samo romove slaze LOL romovi su mu totalno optimizirani i zato trose manje bateriju. nikad nijedan mob nisam tolko fleshao kolko ovu galaxiju
![]() |
#1172 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo pojavile su se prve informacije o nasljeniku SE X10, navodno ce se zvat X12 aka Anzu. Sve su skure informacije ali, kako clanak navodi, radit ce na Androidu 2,3. Ocekuje se Q1 2011god. http://www.engadget.com/2010/11/10/s...read-flagship/ |
![]() |
![]() |
#1174 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() ![]() S.E. bi bas mogao zaposlit dodatnih 10ak ljudi u development odjelu, da updateaju te predpotopne droide vise ![]() ![]() ![]()
#1176 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Bas me zanima kaj ce sad ukenjat ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
#1177 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Srecom na trzistu ima dovoljno ozbiljnijih kompanija mobilnih uredjaja kao alternative prilikom kupovine, a koje su puno ažurnije po pitanju softvera. |
![]() |
![]() |
#1178 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo ovdi ima koja slika vise http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...-news-2066.php Opet su stavili ovi ''premocni'' blic....ja sam se nada xenonu.... ![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
hehe, nemoj tako. galaxy s je uređaj za one kojima je ekran prioritet, a vjeruj mi ima ih. nego ima li tko koji ROM dobar da mi preporuci za Desire? Našao sam LeeDroid al uvijek rado volim cut preporuku. |
![]() |
![]() |
#1181 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Kakogod, moja preporuka uvijek ide AOSP ROMovima. Češće se updejtaju, jača je scena itd... Kako je OpenDesire prestao s razvojem, preporuka ide zadnjem Defrostu. Većina ovih jačih AOSP ROMova se bazira na Cyanogenu pa na kraju krajeva možeš probati i njihov 6.1 ROM. Minus mu je što ne podržava apps2ext out-of-the-box... Ako napraviš s-off i promjeniš hboot na n1table (proširiš /data particiju na 200 MB) onda ga možeš lijepo iskoristiti i bez apps2ext ![]() Od AOSP-ova koji nisu bazirani na CM-u probao sam jedino Oxygen. Inače tip koji je radio OpenDesire je započeo ovaj projekt tako da se očekuje kvalitetan ROM kad izađe iz bete. Jedino minus što sam se razmazio na Cyanogen modove ![]() Sense ROMove nisam koristio od ljeta, ali hvale taj Leedroid...
![]() |
![]() |
#1182 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Novi Android mobitel na tržištu - iPhone ![]() http://www.idroidproject.org/wiki/Bootlace http://blog.gsmarena.com/bootlace-2-...mputer-needed/ EDIT: jedno pitanje za vlasnike Desire HD - je li zaključan?
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 11.11.2010. u 13:15. |
![]() |
![]() |
#1183 | |
Hejter
|
Citiraj:
![]() Da, zaključan na VIP, uzorak 2 komada zasad. |
|
![]() |
![]() |
#1184 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ja se dvoumim, dal se ispalti prodati hd2 i uzeti desire hd, samo da mu je kamera malo bolja, nebi se previse dvoumio, a ovako sve ostalo, je "skoro" isto, tako da guram android na HD2 od kad je omoguceno i radi super bez greske.. ostali..SE ili SAM mi nisu bas napeti, osim iP4, najvise zbog kamere, i sentimentalnosti, jer sam do sad imao sve modele ![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Premium
|
Desire HD ima prilično kvalitetnu kameru. Na oglasniku sam vidio cijene 3.800-5.000kn. Vani je 550-600EUR. Naravno, tendencija je padanje cijena.
#1186 |
49%winner
|
![]() |
#1187 | |
Hejter
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1188 |
Premium
|
Šteta jer ga teletina još nije dobila, a t-scum ni neće. Znam da je u prošlosti VIP imao običaj ne zaključavati vrhunske modele mobitela. Još uvijek u nekoj ladici ima SE K700 iz tog doba.
#1189 |
Hejter
|
Ma sve više postaje lutrija naletit na nešto što nije zaključano iz njihove ponude, tak je i sa obicnim Desireom bilo, kratko ih je bilo otkljuacnih ali poslije svi zakljucani. |
![]() |
![]() |
#1191 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Kod HTC Wildfire-a je prva serija bila otkljucana, kod par osoba koji su kupili cim se pojavio... moj je zakljucan... tj. nije vise jer sam ga otkljucao u vip centru... |
![]() |
![]() |
#1192 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
jedna sitnica me zanima, kad zovem ili dok primam poziv, i slika koja je dodijeljena tom nekom kontaktu je loše kvalitete(rezolucije)... sad sam opet probao staviti baš iz kompa rezolucije 12mpx, sve je ok nakon par poziva ali onda izgubi kvalitetu..... zna netko kak to rijesiti ? |
![]() |
![]() |
#1193 |
Guest
|
Ja sam zbog tog razloga instalirao full screen caller id. Takodjer stavio slike u folder na SD sa svim kontaktima i od tamo ih povlačio. Radi odlično i ne ide u "Contacts Storage" modul koji nemrem prebaciti na SD, tako da i na mjestu uštedim. Ali da, imao sam isti problem prije. |
![]() |
#1194 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1195 | ||
49%winner
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1196 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
prije par mjeseci sam prtljao po tom full screen caller-u al mi se iz nekog razloga nije svidio, al budem probo sad neku noviju verziju pa cu vidjet, vecina kontakata su od googla (tj sa gmaila sinkronizirani) pa bi to bilo ohoho posla, tnx |
![]() |
![]() |
#1197 |
Guest
|
Ja imam samo jednu zamjerku. A to je da mi ne radi senzor. Tako da uhom mogu poklopiti razgovor ![]() Isto probao program prije par mjeseci i onda mi puno tog nije sjelo. Ova nova verzija mi je odlična minus ovo kaj sam spomenuo. |
![]() |
#1198 |
Pod naletima kopita zla
|
Dečkovi i cure (ako ih ima) puno vas ima HTC Desire. Imam jedno pitanjce po pitanju istog. Kako stoje stvari s unlockom moba. Recimo kupim ga lockanog na VIP i unutra bi htio uvaliti TELE2. ![]() ![]() Lp |
![]() |
![]() |
#1199 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
ja kad sam htio uzet desire (zakljucan) prije mj dana jedino je bilo moguce napravit unlock u vipu koji kosta 480 kuna. preko onih kodova nije radilo. navodno se ceka verzija koja ce se moc preko kabla unlockat. dal je to doslo pojma nemam... |
![]() |
![]() |
#1200 |
Pod naletima kopita zla
|
Ljudovi po pitanju X8. Unutar ovih par dana: Četri puta smrznuo (usred slušanja glazbe, uninstalliranja aplikacije, navigacije i jednom kod igranja igre). Tri puta restartao (dva puta usred razgovora i jednom usred slušanja glazbe). Mobitel je kupljen u bonbon. Moj je savjet ZAOBILAZITI U ŠIROKOM LUKU! |
![]() |
![]() |
|
|