|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
20v punjač u 19v laptop
oće bit šta laptopu, karatkoročno i dugoročno, treba mi za lenovo a imam od gericoma i neki stariji od acera čiji utori odgovaraju, jel treba šta paziti na polaritet ili je to univerzalno kod svih laptopa
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Provijeri koliko ampera i watti ti je davao Lenovo punjač, a koliko ti daje Gericom. 1V razlike nebi trebalo biti bitno. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
od acera je 6A a od gericoma je 3.25A, od lenova nemam punjač uopće riječ je o lenovo n500 koji se u osijeku dijelio školarcima prije par godina, na netu nađem verzija od 65 i 90 wati (3.42A i 4.74A) na aceru je -vanjski +iglica, na gericovom ne piše, a ne znam koji je na lenovom ne vidi se na slici na netu eidt: radi uredno zasad
Zadnje izmijenjeno od: vranjba. 11.11.2010. u 22:36. |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nisam ni ja sad siguran, ali mislim da su od 65 W. Mogu provjeriti u ponedjeljak, ako hoćeš, imam par komada u firmi...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
sad tek vidim poruku, polatiteti su srećom isti pa nije nište pregorilo, ajd javim ti za koji dan jer imam par laptopa sada pa ću vidjeti jel se da što iskombinirati
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|