|
![]() |
#2221 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Dobro prenategnut je izraz opomena, ali sam dobio upozorenje da nisam platio i da platim prvom prilikom od ebaya. Posto sve placam unutar prvih 30sek koliko mi treba da se logiram na paypal...to mi je zvucalo prilicno ozbiljno, a i pisalo mu je u opisu da bi se placanje trebalo obaviti u prva tri dana, mada je nekih 7 dana obicno napisano. "You can open an unpaid item case in our Resolution Center as early as 4 days or up until 32 days after the listing ends." K tome prilicno dobro sam prosao na tim aukcijama i nisam htio da prepusti nekom drugom drugu priliku...kao sto je meni jednom dao...jasno mi je da se to rijetko dogadja, ali nisam htio riskirat. Sto se tice ukupne postarine vise predmeta, to je automatski u slucaju da je na buy it now predmet, a preko biddinga jos nisam na to naisao. I pricekao sam da osvojim sva cetiri itema, trajalo je to skoro cijeli dan, a onda sam zatrazio total za 2+2 jer lik prodaje pod dva nicka i bas se tako poslozilo. Kako god, danas cu ga kontaktirati pa vidjeti jel mogu dobiti parcijalni refund, kako sam vec znao dobiti, ako je item bio malo defektan i take sheme, ili da mi da popust kod slijedece kupnje. Ako mi ne da nikakvu kompezaciju slijedi kvazi negativan feedback. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2222 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Evo meni pomalo stizu zaostaci narucenih stvari sa kraja 9. mjeseca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2223 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
snimi ovo item kupljen 04.11.10 na posti od 05.11.10 odem danas na tracking posto sam dobio broj The item is being processed for departure from Hong Kong as of 9-Nov-2010. znaci treba im 4 dana da obrade to ,znaci ne narucujte stvari cetvrtkom i petkom , najbolje nedeljom |
![]() |
![]() |
![]() |
#2225 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2226 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#2227 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Ugl, jel imao tko iskustva sa vracanjem para? Evo mene jedan iz US zajebao i sad mi treba 50 dolara nazad. Kako i da li ce to PayPal vratiti na kreditnu ili?
![]() |
![]() |
#2228 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Barem 5 x u ovoj temi je to receno, zato...trazi. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2229 | |
Premium
|
Citiraj:
znaci on mora kliknut na tvoju transakciju i inda na refund, a ne kao posebnu uplatu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2230 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma sellera vise nema, ne javlja se nikome a ima 100 negativnih feedbacka (da im nije poslao). A bio je dobar seller, valjda se nes ozbiljno desilo ![]() Bojim se da ce mi to dati kao neki "kredit" a ne refund..
![]() |
#2231 |
Premium
|
Ebay ti prvo proba dati refund na paypal, a nakon nekih tjedan dana ako to ne uspije, onda ti automatski da kupon kojeg nazalost mozes samo jednom iskoristiti, znaci 50$ na jednu ili vise stvari od istog sellera, ako je item recimo 30$ ti gubis 20$, ali ako je vise samo nadoplatis sa kreditne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2232 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Odlično, nadam se da će i meni stići predmet naručen 27.9. Već mi je seller vratio novce (lijepo se dogovorili u 2-3 PM-a sve, s time da sam mu se javljao 2-3 puta da mu javim da paket nije stigao [a ostali poslani iz iste regije jesu] i da ću pričekati još bez beda), no ako ga dobijem, onda vraćam lovu jasno ![]()
![]() |
#2234 |
Premium
|
Narudžba sa ebaya - uslugica!
Ako ima neko da je zainteresiran i ima volje da zaradi neku lovicu oko koje se dogovorimo na private, neka pošalje poruku, treba mi jedna sitnica sa ebay.com koja tek za sada postoji u Njemačkoj... plaćam sve 100% u punom iznosu + nadoknadu "dobre volje" ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2238 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Bilo je pitanje puno puta, znam to ali moram i ja pitati da budem sto posto siguran. Narucio bi tenisice i trenirku sa ebaya. Znam da cu vjerojatno platiti pdv i porez i trosarinu, ali mislim da mi se svejedno isplati. Radi se o ovom itemu : http://cgi.ebay.com/ADIDAS-ORIGINALS...item27b6863252 Racunam si da ce me ispast sve skupa 200kn. Jel sam u pravu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2240 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
To ti je aukcija, a koji će bit zadnji bid to ne zna nitko. Ali recimo da ti ovak ostane, vjerojatno ti neće nabit carinske troškove i pdv. Osobno sam naručivao robu i oko 300 kuna u par navrata i uredno je prolazilo bez dodatnih troškova.
![]() |
#2241 |
Premium
|
Mislio sam na carinsku pristojbu.. Znaci nece me doci vise od toga? super... ovo su tenisice : http://cgi.ebay.de/Dsquared-410551-I...item4154519188 Samo njih kupujem preko njemackog ebaya. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2242 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2244 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2245 |
Premium
|
Ma gle za tak malu lovu mi se to isplati uzeti, pa makar da vidim kakva je. Original nije sigurno to se vidi odmah ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2246 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Carina na športsku obuću (tenisice) ti je 6%, a na na trenirke 14%. Osnovica za izračun carine ti je vrijednost robe + poštarina. Na to dodaj iznos koji dobiješ i opali 23% PDV-a i to je to. Ako ti ne budu carinili paket onda plaćaš 0% od vrijednosti drniškog pršuta na dan carinjenja po osrednjem tečaju rodne banke. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2248 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2249 |