|
![]() |
#571 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() što bi bilo da se jače zaigraš, pa digao si GPU za 225MHz, jer me čudio Pixell Fillrate od 32,0 GP, jer sam par stranica prije vidio 6870 na stock frekvama Fillrate od 28,8 GP, a ja na 5870 imam 27,2 GP, neznam koliko clock utječe na Texture Fillrate - tvoj je 48,0 GT; 6870 ima 50,4 GT; a ja 68,0 GT |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Registrirani Korisnik
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo stigla Asus EAH6870! ![]() Btw. pohvalio bih info-box, gdje sam i kupio, jer sam naručio jučer grafu, stigla malo prije, besplatna dostava i platio pouzećem! 1.909 kn. Jedino što mi nisu poslali račun pa sam im se javio mailom... Grafa je odlična! |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
možda već znate ali 6970 ima 2GB memorije gtx 580 navodno samo 1.5GB a predviđa se da ga nvidija izdaje samo radi Crysis 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Onda napises simptome koji obicno i ne spadaju pod garanciju (pistanje)... Jos nadodas da si kupio i vracas u ADM ciji predstavnici tu lurkaju... Ima li jos sta? si odlomio koji kondic? ![]() ![]() Mislim, to pistanje nije razlog za odobrenje reklamacije (ne po meni, po prodavacima/proizvodjacima - po meni je i to velik) i sad da ovo vide ovi iz adm-a ne vjerujem da bi ti bas objerucke izasli u susret... nije da im se vracaju hrpe pistavih Gigabyte HD6850 svaki dan.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#577 | |
Prevarant s tržnice
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
nego, jeli tko pročitao, kako sada stoje stvari s adapterima u bundle-u, tj hoće li se isporučivati nekakav mini dp > dp adapter ili bi se moralo kupiti novi kabel? edit: koiko vidim po reviewima, izgleda da ništa od tog adaptera što je poprilična banana s obzirom da takav konektor sam dođe preko 100kn dok običan display port kabel od 1.5m dođe 60tak kn Zadnje izmijenjeno od: raliSHA. 05.11.2010. u 16:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
HD 6800 serija se kod nas pojavila u roku od pet dana, a slično bude i s HD 6900 modelima. Do kraja 11. mjeseca su sigurno i kod nas u prodaji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#585 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#587 |
Banned
Datum registracije: Jun 2009
|
Isto koliko i 5870 |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
waterblock za HD 6870 i 69xx
Eto zanima me da li paše ili će pasati od 5870 na bilo kakvu varijantu od stare na novu generaciju. Naravno vjerojatno ovisi i o modelu waterblocka jer neki pokrivaju samo GPU a neki i video ram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Banned
Datum registracije: Jun 2009
|
Na 6870 ne pase, dok se za 6970 jos ne zna, ali vrlo vjerojatno nece pasati. To je za full cover blokove, a za blokove koje pokriva samo gpu ti ide vec standardni MCW80 ili nesto tipa EK (ne znam tocan naziv) |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#596 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Je, pogotovo kad se izvor izvora izvora izvora izvora izvora tih "vijesti" hvata, poziva i nadovezuje na ono kaj je Fuad prije par dana nadrobil na svojoj bajnoj stranici. Ista stvar s nebuloznim specifikacijama GTX 580 koje su krenule prije mjesec dana - sve počinje od nikud-nikam izvora iz daleke Azije, Fuad to preradi na svoj način i u roku odma cijeli net bruji o kojekakvim problemima, službenim specifikacijama, datumima lansiranja, cijenama. Komedija kakve nema. Red Carpet IT svijeta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
jel bi mogo neko dat neki link gdje se testira hd6850 sa nekim c2d procesorom? malo sam guglo al nisam uspio nac nesto pametno razmisljam o toj grafi, kad tad cu ic na jaci proc, a grafe ne mijenjam tolko cesto (sta se vidi iz siga ![]() tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Za Fudzillu se u potpunosti slazem s tobom, tesko zutilo medju IT portalima s geekovskom verzijom one ustaljene index-ove sablone: cice, pice i guzice a tu i tamo pokoji ok clanak - problem je samo medju svim tim sranjem razlucit ono dobro od smeca. ![]() Btw i corava kokos tu i tamo nabode zrno, izgleda ipak nekakva odgoda bar sto se tice Antillesa dok sto je s Caymanom iz ovog nije jasno p.s. na radost svih nas izgleda da Cayman perf. ipak ide drito na GTX580, bit ce rezanja cijena ![]()
![]() |
![]() |
#600 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ovo je stvarno teško žutilo od novinarstva... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |