|
![]() |
#1 |
Guest
|
brojevi s posebnom vrijednošću pitanje
Bok, molio bih ako netko zna ili gdje bih mogao pronaći informacije vezano za brojeve s posebnom vrijednošću i za sms poruke i zvanje. zanima me tko to nudi i koji su uvjeti, ja bih naravno ako je to moguće nudio uslugu drugima , znači ja nebih imao te nagradne igre nego bih za te firme koje to žele orgranizirao, sređivao broj itd... dali to možda t-com nudi ili neka druga firma ? koja oprema je potrebna itd... hvala |
![]() |
![]() |
#2 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Moras biti registrirana firma, i onda se javis u tcom.. Sad gdje tocno, ne bi znao, nazovi onaj broj za poslovne korisnike i pitaj...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
ja bih nudio Gotove telefonske i SMS aplikacije , znači ja bih nudio te usluge drugima, znači najbolje se obratiti t-comu ? koju opremu bih trebao ako netko zna ? drugo, koja je najbolja firma koja te već usluge nudi ako netko zna ? hvala |
![]() |
![]() |
#5 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
rekao ti je the_ghost - www.it1.hr. nemam pojma, ali znam da kad sam bio kod IT1 da je imao cijelu sobu rezerviranu za servere, kako što neznam, ali da je bila serverska soba sa hrpom lampica, bila je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() sada upravo idem poslati mail t-comu hehe hvala ![]() |
|
![]() |
|
|