Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.11.2010., 00:29   #1
Mile1
Registered User

Datum registracije: Sep 2010
Koji mikrofon za PC ?

zanima me gdje nabaviti mikrofon za pc al ne onaj sugavi za 35 kuna u ducanima, nego neki kvalitetniji koji bih koristio za pjevanje, za nekakve karaoke itd (ništa profesionalno, i da izgleda ko mikrofon a ne ko štapić na stalku )...sto je uopce vazno kod mikrofona

znaci htio bih neki za nekih 200 kn
moze i manje a mozda i vise... al da je malo kvalitetniji, gledao sam u music shopu jednom i najmanje je bio 350 kn mikrofon ali nije za pc...nema 3.5 mm prikljucak a i 350 kn je dosta love

razmisljao sam da kupim prek neta one mikrofone koji se dobiju uz onu Singstar igricu za PS2 i vidio sam na netu da se to moze spojit na komp, sad neznam dal da kupim tak nesto li mozda bas neki koji je predviđen za PC

P.S. jos mi recite kad bih kupovao mikrofon predviđen za PC dali bih trebao nekakvo predpojačalo ili nekaj (nadam se da ne)

pls daje neke savjete i ak znate di ima takvih za kupiti...hvala puno
Mile1 je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2010., 16:28   #2
tonyx
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2006
Ja sam kupio ovaj i zadovoljan sam. Jedina mana je šta češ se malo načekati da ti dođe iz hong konga. Meni je doša za 20-ak dana, ali za 10 dolara je ljuta bagatela (50 kn).
tonyx je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.11.2010., 06:02   #3
kosmarnik
Pentium Pro forever!
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor tonyx Pregled postova
Ja sam kupio ovaj i zadovoljan sam. Jedina mana je šta češ se malo načekati da ti dođe iz hong konga. Meni je doša za 20-ak dana, ali za 10 dolara je ljuta bagatela (50 kn).
Mislim da se da kod nas za 100kn uzeti bolji mic (koliko se sjecam iz vidjenja po ducanima).
Ovaj iz DXa...meh...Ovi do 100kn (cini mi se tehnomax ili slicno) kod nas mi izgledaju mnogo bolje ako nista drugo (za zvuk ne bimogao komentirati).
kosmarnik je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2010., 09:58   #4
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
http://www.profil.hr/hardware/logite...rophone/29478/

Logitech Vantage USB mikrofon za plejku 2ku i 3ku.
Ja ga koristim na kompu od prvog dana, meni je sasvim ok za takve zahebancije tipa karaoke, skype i sl., kabel je podugačak tako da ni s tim nema problema.
Singstar mikrofoni ti baš ne budu radili kak treba na kompu jer singstar ti ima svoj neki pretvarač sa 1 usb-a na izlaze za 2 mikrofona, pa se to teško onda da na kompu iskonfigurirat da radi sa pc programima, bar sam se ja patio s tim.
Staro 06.11.2010., 13:59   #5
s4vgR
Premium

s4vgR's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Jel ima neki mic da hvata veću površinu tj. dio sobe, što bi koristio za skajpanje više ljudi s mog kompa, da se svi mogu čut?
s4vgR je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno