|
![]() |
#991 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#995 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Pa mijenjao je bootrom na Gs-u , izdavao zakrpe itd, kako ce drukcije ,poslati specijalce u kucu hackera? Jb je jos tu i bit ce jer je iphone popularan i uvijek se nadje rupa u software-u a ljudi doniraju masu novaca hackerima koji izbace neki jb tool. Evo npr. Za iphone ne postoji 3rd party permanent unlock,tj svaki unlock je privremen dok ne restoras telefon. Hackeri bi zaradili masu novaca za permanent unlock pa nitko ne uspijeva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Je, upravo to. Apple-ova borba protiv JB je čista nula, kak sam gore napisal izdali su par fixeva i to je to. Ja sam prvi u redu kad treba popljuvat JB i kak to sve radi.Od cydie do muke isusove kad treba updejtati na neki testni seed. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Premium
|
Ja ne bih uzeo iphone da nema JB-a. Jednostavno njegova software ne nudi ono sto ja zelim. Zato moram instaliratu par patcheva i aplikacija koje zahtjevaju JB. I kad i ako se desi da se iphone vise ne moze jb-at , u roku keks ide u prodaju. Ali pustimo sad OT , cekamo da izadje unlock pa da rijesimo muke kod nekih ljudi. I da, zaboravih, bez JB-a nema ni unlocka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#998 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Jer sam ja na pocetku ludio za tim JB i aplikacijama (prije 2 godine), a sad sam se našao samo sa Installousom, Clutchom, AppSyncom i to je to. I k tome sam jos kupio 90% aplikacija koje imam na iPhoneu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Ovako imam jedno pitanje. Imam 3g 16gb najviše mi služi za igranje na njemu je sada 3.1.3 ali sa BB od 4.1. prije sam imao 4.1 i mob mi je bio jako spor pa sam ga vratio na 3.1.3 pa me zanima hoće li 4.2 biti poboljšan i brži od 4.1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. 03.11.2010. u 20:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1001 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Sad sam ih sve pogledao i osobno nemam neke potrebe za tim stvarima, cak nisam ni SBSettings stavljao radi novog MobileSubstratea koji prazni bateriju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1002 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1003 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
kako se da riješiti taj problem s potreošnjom baterije? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1004 | ||
Premium
|
Citiraj:
Najbolje da ne ulazimo u pricu sa potrebnim stvarima, koje to stvari koji mobitel ima itd. jer ce bit flamera i svakakvih rasprava. Najbolje cu odg sta mi je toliko bitno sa SS aplikacija (najvise su otvarane Social i News applikacije), s tim da jos dosta aplikacija nisam stavio, jos neke moram vratit jer je nedavno restorean mob. A to je tek sa software strane iPhonea. Istina je da takvih aplikacija ima i na Androidu, al stvar je ukusa i osobnog odabira. Meni se više sviđa iPhone kao uređaj i iOS kao OS. ![]() Citiraj:
Ovo je ogromna tema, svasta su otkrili, procitaj par zadnjih stranica npr. Ima i rješenja, da se sa Saurikovog repositoryja skine stari MobileSubstrate .deb i rucno instalira. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1005 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() Ostalo programi koji dodaju funkiconalnost kao download manageri i npr. iFile koji je u biti mobilni explorer/finder (jako korisno). Tu je naravno i zakrpa za propust koji je koristio jailbreakme.com izdana na cydia prije nego sto je apple to pokrpao. Znaci cak i dodatna sigurnost, hehe. Ima toga ima, naravno ne treba ni spominjat Installous. Jedan navigacijski program npr. kosta 100$, pa ga onda mozes isprobat vidit jel ti odgovara jel ima pokrivenost itd. prije nego sto ga kupis. ![]() E, ako sad nisam nekom prodao da.. mora napravit JB onda se mogu objesit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1008 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
http://www.redmondpie.com/update-iph...and-to-2.10.4/ Isti ti je postupak za 3g ![]() iako radije pričekaj da izađe 4.2 za koji dan pa onda napravi ugrade jer buš moro opet sve ispočetka radit dva puta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1009 |
COD2 expert
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1011 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Imam 4.1 i ms zadnji. Nemam nikakvih pražnjena baterija, sve je normalno. 8 sati standby padne 1%, korištenje wirelessa je uvijek 5min 1%. Inače prezadovoljan, maknuto pola toga iz iphone, sredio sam sam ga potpuno sebi, brz i pouzdan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1012 | |
Premium
|
Citiraj:
Sto se tice baterije, primjetio sam da mi postotak ide dolje sam od sebe,a da ne pricam kako pada prilikom surfanja preko 3g-a ili edge-a. Doslovno gledas kako pada postotak svakih 1-2 minute. Sada ne padne uopce ako je u mirovanju,recimo pustim ga na 95% i ne diram ga uopce i nakon 2 sata one je opet na 95%,mozda na 94% a prije bi pao na 85% najmanje. Samo jedan primjer. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1013 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Jel imam kakvog govora o UL, ili će prije novi iOS? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1015 | ||
Premium
|
Citiraj:
Upravo restorao telefon sa 4.1 i JB sa zadnjim redsnow-om. Instalirao najnoviji MS, ultrasnow i brdo brdo aplikacija namjerno da vidim oce li cuclati. Ukljucujuci SBS,winerboard,teme od 70-80 mb,pa brdo aplikacija kao sto su infinifolder,lockinfo itd itd itd. Cackam ga od 8 sati,znaci vec 6 sati i baterija mi je na 40%. Kao da se telefon preporodio. Cak sam i malo 3g-a koristio i nije se tako brzo trosio. Sad vise nemam pojma koja aplikacija ili patch zezne telefon da pocne brzo trositi bateriju. Stavio sam sve isto sto i prije i jos sigurno 3X vise aplikacija preko cydije i deb fileove koje imam sknute s neta a i preko appstore-a. ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Prije par dana mi je cydija pitala onu foru sa "Make my life easier" i stisnuo sam da spremi SSH. jel ja sada taj SSH fajl trebam negdje spremit na komp ili kaj da radim sa njime? Nije mi bas jasno cemu taj fajl sluzi. I vec mi neko vrijeme nudi da updejtam carrier? to kolko sam shvatio ima veze sa unlockom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 | |
COD2 expert
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |