|
![]() |
#1 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Sep 2007
|
Puca wireless veza na drugom katu
Ovako, router mi je spojen na 1. katu ( Dlink). U prizemlju imam komp koji ima Canyon WF 511 bezicnu karticu, a takoder imam i laptop Asus G560 sa svojom karticom. Komp u prizemlju ima problema sa vezom, svako malo puca, jako je spora. Dok na laptopu ako se nalazim u prizemlju sve funkcionira super, mreza ne puca brzina je konstantna. U cemu bi mogao biti problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
1. Pretpostaviću da je PC negdje ispod stola, sa hrpom stvari na stolu, negdje dalje od vertikalne linije ispod rutera, a antena je direktno u kartici ili je kabel do antene u koma stanju, dok sa lapom radiš negdje bliže ruteru 2. Možda je kartica neispravna? Odnesi ruter u blizinu radi testa ili PC odnesi na kat pa testiraj kakav je signal i stabilnost.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
2. Sto je najbolje signal je dobar oko 4 crtice uglavnom, nije nikad ispod 3, dok pri toj jacini puca signal. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Obje antene stavi u horizontalni položaj pa vidi kako će se tako ponašati i udalji ih od ostalih kabela.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|