|
![]() |
#31 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
....šta mislite da li preporučivo mijenjati oklop za ovu nokiu, naime ja sam ju kupio u zlatnoj boji (smeđa) pa se pitam da li se igdje ima kupiti orginalni crni oklop i da li bi nešto od kvalitete izgubila ako bih ga zamijenio. znam da obično poslije klapa, nije više telefon čvrst kao prije zamjene, ali se pitam ako bi uzeo orginalni oklop da li bi se to desilo.... hvala
![]() |
#32 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ako budes u mobisu mjenjao kuciste biti ce ti sve ko original samo sto je maska i promjena kod njih cca 400kn...
![]() |
#33 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koristi li netko SIP na ovom mobitelu, sa čijim accountom i kako mu radi?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Registered User
|
pozzz jel neko ima nokiu e72?! ja nikako da sretnem nekoga i da mu install ovaj x-plore. zamolio bih nekoga od vas ako ima ovu nokiu da instalira ovaj program x-plore 1.51 i u stavkama programa menu-tools-device info pogleda koliko ima free memori (kod mene pokazuje oko 35 Mb), te šta pokazuje za CPU speed (kod mene prikazuje 192 Mhz). Bio bih zahvalan zaista ako bi neko postavio ove podatke nakon provjere, jer me kopka da nije nešto u redu s mojim telefonom, ili zaista ovaj program ne očitava ispravno... hvala još jednom!!!
![]() |
#35 |
EMP moderator
|
Pod free memory se vjerojatno misli na RAM i to je onda dobro. Ovo za procesor je isto OK jer nijedan program neće prikazati stvarnu vrijednost od 600 MHz koja je u loadu. Svi čitaju idle frekvenciju.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
E63
nemojte me 'ubiti' ali jel se na E63 može instalirati isto (mislim na programe, navigaciju...) što i na E72?? Zašto to pitam, zato što sam 'čuo' da su softwarei u E63 i E72 skoro pa identični samo se razlikuju u kvaliteti 'oklopa'?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
EMP moderator
|
Nešto će raditi, nešto neće, ovisi o aplikaciji. E63 ima nešto stariju verziju Symbiana i generalno je dosta lošiji telefon od E72.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
bycod
|
kupis vanjski gps i spajas se preko BTa na njega i to je to.
![]() |
#41 |
Registered User
|
...znači vezano za sve ove ispise, RAM, procesor...nema frke...to je to hvala lijepa na odgovoru lijep pozzzz
![]() |
#42 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2010
|
Ako razmišljate o E72, rađe pričekajte. Dolazi E5, s više memorije, a jeftinija. http://mob.hr/nokia-e5-recenzija/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
bycod
|
jos da taj e5 nije ruzan ko kuga di bi mu bio kraj ![]()
![]() |
#44 |
Premium
|
ajde pa nije sad bas toliko ruzan, Steta kaj nisi napisao jesi li ga vidio uzivo ili to temeljis na tim vidjenim slikama... Po mome treba to vidjeti uzivo, mislim ovaj sredisnji dio, na slici meni djeluje ko da je to aluminjski dio, pa mozda uzivo i ne bude prelose. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
bycod
|
po slikama je meni jako ruzan e71 e72 cak i e63 je ljepsi....
![]() |
#47 |
Registered User
|
kako reče neko od vas gore...nomojte me ubiti... ;-) ali moram da pitam, koje su to oznake SIP?! kakva je to idle frekvencija koju prtogram može očitati, iskreno imao sam nokiu e75 sa procesorom 360-tak Mhz i x-plore je tako slično i prikazivao. nego nudi mi se da zamjenim topaz brown za zodiak black oklop, da dam oklop i 40 KM za ovaj crni i sve to sa zamjenom. ovaj crni je kao orginalan i nov. pa sad se dvoumim. koje je vaše mišljenje....
![]() |
#48 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Ako ti je trenutna maska ostecena, zamijeni je, ako nije a ipak želiš drugu boju za promjnu i svidja ti se, isto zamijeni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Registered User
|
hvala ;-) evo jedno pravo konkretno pitanje za nokiu e72 ;-) može li se zvuk kamere ikako isključiti!? na svakom profilu se čuje ton!
![]() Zadnje izmijenjeno od: Router. 15.10.2010. u 16:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
EMP moderator
|
Isključi zvukove upozorenja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
bycod
|
neradi ako updejtas mob na najnoviji soft u tom slucaju moras naci patch i onda iskljuciti zvukove upozorenja... ako ima tko da je nasao rijesenje za ubiti led dok slikas bez blica molio bi ga da podjeli sa ostatkom znatizeljnika ![]()
![]() |
#52 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Par pitanja oko podešenja, ukolio netko zna pomoći. Baterija traje dosta kratko 2-3 dana uz ne previše razgovora. Što je uputno isključiti? npr: blinkanje touchpada... Kako isključiti traženje odabira veze i automatsko spajanje veze? Neke brojeve, unatoč upisivanju u imenik, pri dolaznom pozivu mi ne prepoznaje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Wifi i Nokia E 72 ?
Pozdrav! Evo da otvorim temu, vec me neko vrijeme gnjavi problem sa spajanjem... Router je Thomson TG782... U samom pocetku spajao sam se sa mobitelom bez ikakvog problema, sad mi javlja ili da nema routera ili se jedvice uspije spojiti, pa radi minutu, pa pukne. (Inace mob i router su max 2 metra razmaknuti) E sad, ja se na druge routere uspijevam spojiti, ali rekao bi da isto cesce puca veza nego prije :/ da li je to cista slucjanost ili je moguce da se nesto sa mobitelom posamerilo ? (postoje i neki hot spotovi u gradu, koje redovito poskeniram ali nikad se ne mogu spojiti na njih ) (modem je bio resetiran nekoliko puta, sto sa moje sto sa T-comove strane)
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
bycod
|
stavi novi software na mob. @marbe baterija mora dosta duze trajati.
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Nekoliko pitanja: 1. Slučajno sam pobrisao profil za internet (HR tmobile internet) kako do tih postavki ponovo? Može li se ručno unesti? A da nije riješenje zovi t mobile jer sam vani... 2. Po defaultu mi je stizao tekst mail poruke a na privitke sam morao kliknuti i potvrditi dl istih. Nakon malo promjena setinga imam standardne postavke (samo zaglavlja, sve, i manje od x kB) no ne mogu vratiti na početnu postavku da sav tekst skida automatski? Zna li netko riješenje? 3. Zna li netko kako podesiti da email poruke poslane sa moba poslje stižu u outlook (t-com je račun a mail je firmin)? Sada sve što pošaljem sa moba ne stiže u outlook, a nije niti na serveru. 4. Da li je netko upogonio icq na ovom telefonu? Fring i nimbuzz se konstatno ruše, dok skype i gtalk (preko nokia chata) rade savršeno? Preporuka neke druge aplikacije za icq? 5. Kako vam radi ona office aplikacija, konkretno za zip arhive? ja nisam probao niti jednu napraviti sa njom ali zip privitke od mailova ne otvara i to niti jedan? 6. Da li je netko kupaovao druge slušalice ili svi koriste standardne? Osobno ove standardne su za ništa...šume i krče pri slušanju glazbe i razgovoru preko skypa dok pri klasičnom telefoniranju nemam tih problema??? A inače telefon je super, trajanje baterije fenomenalno uz stalnu upotrebu wifi-ja. Ono za što je namjenjem odrađuje odlično a nije ograničen samo na to..Zamjerki nemam, samo pitanja gore napisana. Hvala na pomoći.
![]() |
#56 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Gums, za sva pitanja ti na zalost ne mogu pomoci, ali sto se tice slusalica, moje su i vise nego dobre, u samom pocetku sam mislio da su lose slusalice, jer sam ih probao sa srednjim i naj manjim gumicama za uha, pa reko kako los bas imaju, dok nisam slucajno stavio najvece gumice, za koje sam smatrao da ce biti prevelike, zvuk je savrseno cist, donekle glasan, ali n ema krcanja ni distorziranja ni na maximalnoj glasnoci, tako da mozda bi trebao svoje reklamirati :/ (ukoliko nije upitna kvaliteta mp3 pjesama koje slusas)
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Vidim da je popularna fraza pa da je i ja upotrijebim - nemojte me ubit, ali imam jedno potencijalno glupo pitanje. Naime, kada imam složen mail od firme na mobu svako malo mi nudi spajanje na net (kad je u stand by-u). Kad izbrišem taj account onda je sve ok. Mobile gmail aplikacija radi super, a svaki acc koji je složen preko mail aplikacije od moba traži to spajanje. Jel se to da nekak podesit? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|