|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ukraden golf
ukraden g4 1,9 tdi 90ks 2000g tamno plavi ispred kafiča regata na vrbanima dana 26,10,10 između 21-23h, reg zg 1803 dz , bilo kakav info. na mob 0915176583 mail thmh@ovi.com PM, http://zaslike.com/viewer.php?file=j...1a729xvec8.jpg
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
žao mi je zbog auta.. ali mogu ti samo reći da su šanse da ga nenađes preko 99%.. pogotovo 1.9 tdi 90KS... ne znam kad je to bilo, valjda prošle godine je u mjesec dana nestalo jedno 5 golfova sa 1.9 TDI 110KS i nikad ih valjda nisu nasli..
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ređistred juzer
Datum registracije: Oct 2009
|
taj je vjerojatno otišao za bosnu ili je već u dijelovima.... nažalost ![]() ali možeš se nadati da su možda neki klinci pa tko zna, možda ga nađu negdje na livadi bez goriva i radia... ne mogu vjerovati da maznu auto star 10 godina, pa doslovno čovjek treba voziti neku staru ragu ili imati kasko/gps lokator... |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Normalno da se kradu golfovi kad ih kod nas ima ko pljeve pa se lako "zgube" u svim njim, utope se da se nit ne skuže ![]() Zato se kupuju auti koji nisu baš tako rasprostranjeni ![]() Zadnje izmijenjeno od: morbid_angel. 01.11.2010. u 18:16. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ako netko ima info za ukradeni auto neka javi dečku na PM, nema smisla spamat ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|