|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Opet klanje tabora ... ovo je smiješno već. Mnogima već sline teku na nove grafulje, umjesto da se strpe mjesec dana, vide što će donjeti serija HD 69xx i po kojoj cijeni i onda kupiti. Uz to božić i nova godina je blizu, do onda će se cijene HD 68xx modela stabilizirati donekle i biti će ljepog izbora. Neznam kud se zaletavati i busati u prsa ... i AMD i nVidia nude dobre proizvode, a izbor ovisi o potrebi kupca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Kakve veze ima 1SP serije HD5xxx sa 1SP serije HD6xxx??? O ostatku GPUa necu ni govoriti. Osim sto je oba radio tim(ovi) iz ATIa. Citiraj:
![]() Jesi li pogledao ijedan review ovih dana ili jednostavno lupas iz glave? ![]()
![]() |
![]() |
#483 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Jesam Vas stavija malo na rostilj lege, kako god okrenes pece se ![]() Da trenutno kupujem isao bi na AMD tj HD 6850, zato sta vec imam Nvidiju pa malo da probam AMD, a posto mislim oko nove godine mjenjat 9600GT u drugom kompu vjerovatno cu je i uzet + sta lega kaze cjene ce se jos komesat pa ako dolar jos padne eto veselja za novu. Ali da kupujem prvu grafu tj da krecem iz pocetka iso bi na Nvidiju tj GTX460, cisto zato sta imam vise iskustva sa njom, a bome malo po inerciji i navici. Ne mislim da je ATI-AMD los, dapace jako je dobar, ali moj treutni izbor (da idemo od nule) bi bila Nvidija, to ne znaci da se sutra necu predomislit ako nesto novo saznam. Moram priznat da mi se ova izjednacena situacija jako svidza sta zbog mogucnosti izbora sta zbog rusenja cijena ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 Zadnje izmijenjeno od: ante2. 27.10.2010. u 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
1. Neam pojma uopče o čemu govoriš... 2. Reko sam da na "ISTIM" taktovima je 5850 jača, bilo to 100MHz ili 1000MHz nebitno, samo da su taktovi isti... 3. Jesam bracek i sve kaj vidim je ono kaj ti tu piše unazad 17 strana, po par puta... neke stranice jednostavno reklamiraju 6870 pa je zato jača a na drugim pak je razlika u OC 200MHz(-+ par) Al vidim da ti i dalje ne kužiš... ![]() P.S- čemu si me kvotal kad su ljudi shvatili o čemu smo raspravljali i sve je gotovo kaj se toga tiće ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#486 | |||
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
To vidim ali te to ne sprecava da i dalje raspravljas o arhitekturi tih GPUova. Citiraj:
Citiraj:
Ako ti i dalje nije jasno procitaj ponovo, i ponovo, i ponovo dok ne bude jasnije. Ponavljanje je majka znanja! ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#487 |
Why so serious
|
Puno teksta a niš nisi napisal, vrtiš se h krug...i javljaš se samo radi neznam čega jer nemaš ni osnove...(pošto sve kaj sam rekel nije ne točno, i H6000 serija nije nekaj WOW novog naspram 5800, ak to snisi shvatil tvoj problem) Pročitaj si postove od McG-a pa ti bu onda jasnije meni se neda više...ak ti sad lakše super. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Samo jedna velika ali cudesna "suma". Nije 68xx vau naspram 58xxx ali je kartica fantasticno optimizirana i kapa dole AMDu na odlicnom poslu. Manje SPa obicno znaci laksi i veci OC kao sto je to slucaj ovdje. Jedina prava prednost je napredniji teselizator ali nazalost jos nema igri koje bi to pokazale. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 27.10.2010. u 22:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Bih li mogao dobiti odgovor na ovo? Citiraj:
![]() Točno to. Baci oko na moj zadnji post. Tamo je izneseno da teselizatora ima isti broj, ali imaju bolji thread management. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
@space Vidim da je "legla" recenzija 6850 DirectCU ... fino, fino. |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#499 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
http://www.mlacom.si/artikel/51009/P...D6870-1GB-PCIe 6870 = 232eur - 20% povrat poreza = 185 eur = 1357kn. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
http://www.peluga.at/index.php?actio...RANUMMER=19154 Ja u subotu idem po ovu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#501 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
zadnji put kada sam prelazio granicu sam dobio dojam da slovenci jave našima preko puta ako se nešto prijavi za povrat kako bi naši nabili naš porez. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#502 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() moja stiže u srijedu (VTX 6870) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ovak ja inace uzimam preparate iz slo za teretanu itd svaki put prek 400-500 eura robe, ali nas ima 4 u autu i imam 4 racuna, svaki do 1000kn, jer osoba moze prenjeti do 1000kn prek grane, tak da nema problema, a sta se tice grafe posaljes im email i sve se dog, kad ti poaslju paket, reci da ti stave u paket obrazac za povrat poreza i dignes paket na najblizoj posti sta ti moras navesti di da ti poaslju, a najbliza ti je jesenice na doljesnkom 1km od bregane, i kad se vracas ovjeris na slo granici povrat, obrazac vrijedi 6mj da ga dignes, i sljdeci put kad ces ici po povrat odes kod njih u ducan i dobijes pare ![]() ugl posaljes im email, i pitas sve info, koliko bi kostala postarina do jesenica da ti posalju, briem da je 4,5 eura itd ugl sve pitas sve ce ti rec. ja inace i da uzimam grafu ili bilo koji drugi hardwer iznad 1000kn spremim iza u subwofer jer 6870 kosta prek 1300kn tak da ce mi naplatiti pdv ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: panisher20. 30.10.2010. u 12:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Neoporezivo do tisucu kuna se gleda samo ako se osobno prelazi granica, inace postom je 300kn i to se gleda neto cijena znaci Austrijska cijena bez PDV-a.
![]() |
#509 | |
Premium
|
Citiraj:
To je netko bubnuo i svi prihvatili i onda su se čudili kad im je došlo pismo s carine za paket u vrijednosti 100 kuna.
![]() |
![]() |
#510 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
|
|