|
![]() |
#1 |
ex manki1
Datum registracije: Aug 2008
|
![]() Zanima me mišljenje znalaca da li je moguće i na koji način instalirati na Toshibu L300-1AK ? CPU: Intel® Celeron® Processor 575 Chipset: OEM Device Name : Intel GM45/PM45 Mobile Controller Hub Video Adapter: Official Device Name : Mobile Intel(R) 45 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.1) Model : GM4500M Type : Mobile, Integrated Zadnje izmijenjeno od: Prijateljski. 26.10.2010. u 12:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Ima Snow Leoparda koji su "uneređeni" da se mogu instalirati na non-Mac računalo. Mislam da ne smijem davati detalje zbog pravila foruma, pa... Google je tvoj prijatelj.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ex manki1
|
Znam ja da postoje neke metode ili tutorijali ali nisam pronašao da li je moj hardver kompatibilan....da ne istražujem danima i na kraju ništa od toga. Zato sam upitao za mišljenje onih koji znaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ex manki1
|
Pouzdano radi i podsjeća barem izgledom na Mac OS: Ubuntu+Macbuntu (Mac OS X Transformation Pack) http://www.unixmen.com/linux-distrib...ack-for-ubuntu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ex manki1
|
Probao iDeneb i 0 bodova. Čitajući par izvora....nisam pronašao informaciju da je na moju Toshibu moguće staviti....a ovdje nitko da udjeli neki savjet. Ili ekipa ne zna ili ih nije briga ![]() Čak sam pronašao neki programčić na forumu koji skenira hardver i provjerava u bazi podataka da li je kompatibilno...al on samo vrti u krug i nema rezultata ![]() Zadnje izmijenjeno od: Prijateljski. 30.10.2010. u 10:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ex manki1
|
Evo nakon nekog vremena uspio sam podići MacOS na laptopu.....zbog eksperimentiranja i sigurnosti htio bi instalirati na vanjski USB disk(da ne čačkam previše oko windows particija, itd). Međutim ne vidi se USB disk u ""disk utility" na početku instalacije....pa ga ne mogu odabrati kao destinaciju na instalacija. Prijedlog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ex manki1
|
Da nadopunim situaciju....Kalyway 10.5.2 radi odlično nakon micanja svega sa diska (pomoću disk utility). Instalacija traje 20ak minuta i nisu potrebna nikakva vračanja. Za kraj bilo je potrebno samo pronaći i instalirati GMA3100 kext da bi rezolucija bila odgovarajuća(radi iako je u laptopu GMA 4500). Radi mreža, slika, zvuk....najs ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|