|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Strainca za oglasavanje
Pozdrav svima, totalni sam pocetnik sta se tice web dizajna/programiranja pa molim za malo razumjevanja ako napisem neku glupost. Imam ideju za stranicu te me zanima koliko moram novaca izdvojiti za takav projekt. Radi se o stranici za oglasavanje. Kupio sam template pa bi htio platiti nekog da napravi potrebne izmjene. Da ne napisem previse gluposti pokusavajuci objasniti sta tocno zelim pokazat cu vam primjer. foto-nekretnine.hr - htio bi nesto poput "brze pretrage" na toj stranici ... pretpostavljam da bi trebalo onda napraviti i bazu podataka? - da se placeni oglasi pojavljuju prije besplatnih na pocetnoj i prilikom trazenja - napraviti stranicu oglasa (fotogalerija, o nama, cijene itd) - http://www.mojkvart.hr/Zagreb/Spansk...qua-terra/info --- primjer - mogucnost laganog unosa novih oglasa (cms?) - mogucnost da se klijent sam registrira , ispuni zeljene podatke , uploada slike i odabare paket. Koliko cu morati novaca izdvojiti za ovo sve ako racunamo da ce bit jos nekih sitnica za napraviti? Ako ima zainteresiranih neka se jave na pm , navedu cijenu (otprilike) i linkove od bar nekoliko napravljenih stranica... hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
I zamolio bi da se promjeni ime teme u "Stranica za oglasavanje" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Dosta ovisi cijena o tome kome to povjeris na izradu... Ako posao povjeris nekom freelanceru sa par slicnih projekata, i on uspije pronaci pluginove koji rade sve sto trebas za neki od gotovih CMSova (Joomla, WordPress, Drupal i ekipa), onda ovako napamet, izmedju tisucu i dvije tisuce eura. Blize dvije tisuce ako krece sam developat dobar dio toga. A ako posao radi neka firma koja se time bavi, onda barem puta dva ukoliko razvijaju sve sami... Najvise ovisi o reputaciji/iskustvu/kvaliteti izrade te tvojim custom zahtjevima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|