|
![]() |
#361 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Iz tvojih usta u Božje uši! Mada mislim da "normalno" nema istu cifru u tvojim i trgovčevim mislima. Tkogod ce prvi imati ovu graficku, dajte probajte taj novi MOO antialias nacin. Jel to stvarno tako epohalno rjesenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Mislim da će se ovakvim cijenama,mada nije onako kako bi mi kupci htjeli,malo posložiti tržište.Vjerojatno i kod samog Atija (AMD). Da sorry zaboravih,možda će se desiti kao sa 5850 koje kad su stigle mogle nabaviti za 1700-1800 kn,da bi nakon toga suknule preko 2000.
Zadnje izmijenjeno od: GetRight. 23.10.2010. u 15:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
Guest
|
Citiraj:
(karikiram ofkors) |
|
![]() |
![]() |
#370 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ukratko.. http://hwgurus.com/the-news/547-sve-...00-seriji.html ... i onda nešto ![]() ![]() http://www.guru3d.com/news/radeon-68...ith-6870-bios/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
U početku budu se prodavale isključivo u referentnom dizajnu i u ne baš nekim pretjerano velikim količinama. Dok se HD 6850 od prvog dana prodaje u svim mogućim varijantama i s tim modelom budu zasitili tržište. Kasnije bude svega i svačega od oba modela. |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() jel itko probo vec? mislim da ce mi se jedna 6850 skroz fino uklopit u setup ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ček,jesam li vidio asusovu 6850 s nereferentnim hladnjakom već ili sam ishalucinirao to? Neš Direct-CU... |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
-------
|
Jesi, svi proizvođači imaju po nekolko nereferentnih HD 6850 modela. Imaš i na novostima PC Ekspert portala većinu tih nereferentih modela, a ostatak je diljem neta. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
http://www.youtube.com/watch?v=wyeM5...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=toSeW...eature=related Malo usporedbe potrošnje sa nekim jačim grafama, i lagano quicklook-a ![]() Šminka od grafe, a kako se meni cini...sve nase grafe ispod 1800 kn jako gube na cijeni ![]()
![]() |
#377 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#378 | ||
-------
|
Zakulisne igre i (nepotrebna) opravdavanja
Citiraj:
Ko mala djeca ![]() Par umotvorina van svake konkurencije ![]() ![]() Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: McG. 23.10.2010. u 18:21. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Procitao na brzinu par reviewa, koliko sam skuzio HD5850 je jaca od HD6850, a HD6870 je tu negdje sa GTX470, neznatno jaca od HD5850...koliko sam vidio nemaju ni blizu OC potencijal HD5850 serije, mos mislit skok performansi nove serije, ocekivao sam ipak veci skok u performansama, malo su se opustili, da se bar Nvidia pozuri sa 5XX serijom pa im ga fino metne.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#381 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Nadam se da si dobro skontao stvari...jer ovo je srednji segment tek, a vec je jak kao prošli ajmo reć viši tipa 5870. Ono što dolazi će biti to što vjerojatno ti čekaš ![]()
![]() |
#383 | ||
Premijum
|
Citiraj:
Bacih oko na ovaj review i OC pa rekoh to je malo jadno ![]() ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel itko "zna" sto bi na kraju 69xx serija trebala biti? Ono sto vidim da mnogi "sa sigurnoscu" mogu reci je da dolazi u prosincu. Dalje nesto? Hoce li 69xx biti dual chip ili single? Uf, moram priznati da sam prizeljkivao 7GHz DDR5 memoriju, buduci da su je mnogi najavljivali. Eh, jos jedna od "patki". |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Kao što su ti rekli,srednji segment. Uspoređuješ s višim iz prošle generacije. Taktika ATIja nije da karta outperforma sve šta postoji već da se popuni ponuda....i to im je uspjelo. Ti si jedini očekivao veći skok u performansama zato što ne čitaš i ne sudjeluješ u konstruktivnim raspravama. Ili si možda samo nvidia fanboy koji je došao zatrollat malo thread? Zapravo,dal itko sumlja nakon boldanog dijela? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#388 | |||
Premijum
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: HCS. 24.10.2010. u 13:11. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Nemojte me popljuvat za ovo sto ću sad reči ![]() Po meni je sasvim ok u test uključiti samo standardne kartice bez clockanih. Mene jedino zanima koja je brža, manje se grije i to odmah iz kutije i pod garancijom. Nemam love ko blata pa mi je bitna garancija. Totalno mi je nebitno koliko se neka kartica može clockat. Mislim da ima dosta ljudi koji ne clockaju i da je i njima bitno da je grafa brža od neke druge, a da to postižu banalnom ugradnjom i driverima, bez dodatnih intervencija koje mogu poništit garanciju. Ako je jedna brža od druge, kupujem bržu, a to što se ova sporija može kloknut, to nek objese mačku o rep. To je ionako bitno clockerima i entuzijastima, koje ova rošada imena ionako ne zbunjuje. Vidim da se ovdje neki čude što je 6850 malo sporija od 5850 i nije mi jasno što je tu čudno. Ako je to naslijednik 5750 modela, onda ni ne treba bit brža, a činjenica da po cijeni nižoj od 5850 gotovo parira istoj je samo plus. 6950 bi trebala bit osjetno jača od 5850. Jedino ako to ne ispune, to će bit fail. Ako je istina da su ove testne jače od serijskih, onda nam ne preostaje ništa drugo nego čekati testove serijski proizvedenih kartica. Nvidija mora napravit nešto pod hitno jer ih amd je*e ko djecu. Šta ti vrijedi fizika kad se sve više ljudi igra na više monitora, da ne spominjem poslovnu upotrebu višemonitorskih sustava. Meni je totalno nebitno što je gtx460 better-buy od moje 5850 kad ona nema eyefinity. Samo moje mišljenje, a naravno, svatko ima svoje želje i potrebe i pravo na iste. Baš me zanima kako će ovo sve izgledati kad amd izbaci kompletnu seriju 6 na tržište. Jedva čekam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 | |
Premium
|
Citiraj:
Nećemo bit papagaji pa ću ti samo savjetovat da pročitaš bar postove od McGa u ovoj temi i sve će ti bit puno jasnije jer se čovjek itekako potrudio da većini dočara cijeli AMDov plan kroz izlazak ove serije. Dakako citiranjem vijesti sa ostalih, pouzdanih izvora. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|